Şimdi Ara

SONY VAİO GARANTİ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 yıl önce aldığım vaio nun 2 kere pil arızası oldu.Dün gene 3.arıza oldu.Vaio merkezi aradım email attım.bilgisayar değişikliğini istedim.
    dedilerki 7-8 kere pil değişikliği yapılırsa anca bilgisayarınız değişir :).şimdi gene pili gönderin dediler.yenisini gönderelim dediler.
    benim bildiğim bir ürün 3 kez arıza meydana getirirse o ürün koşulsuz sıfırı ile değişir.diyorlarki pil ayrı bilgisayar ayrı değerlendiriliyor.iyide pil için ayrı fatura bilgisayar için ayrı fatura kesilmiyor.
    tek fatura var.bu demek olmuyormu bu bütünü ile bir bilgisayardır.ayrı parça yoktur.ben ne yapmalaıyım arkadaşlar?kime başvurca en üsteki adama nasıl başvurcam?yardımlarınızı bekliyorum...



  • Piller her laptop'da sıkıntılı ürünlerdir.Garantileri bile 1 yıl ile 6 ay ile sınırlanmıştır.Ama çok detayini bilmiyorum bunun ıcın musterı hızmetlerı 444 76 69 veya bilgi@eu.sony.com'dan bilgi alabilirsiniz.
  • hepsini aradım aramadığım yer kalmadı.bana en son dedikleri şey pil 7-8 kez arızalanırsa o zaman yenisi ile değiştiririz !!! servisi aradım ya öyle bile bile sony lades demez dedi.bende dedim konuşmlar kayıt altına alnıyor isterseniz
    arayalım soralım tekrar.artık bakacam bub sorunu nasıl çözcez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.