Şimdi Ara

sony vaio ekranları . . vaio plus vs vaio premium ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • VAIO Ekran
    Gerçekçi yoğunluk, canlı renkler ve gerçek derinlikle VAIO multimedya eğlencenizi daha keyifli hale getirecek. Çığır açan Sony VAIO Ekran teknolojisi ile her modelde çok geniş 16:9 en-boy oranı, yüksek kontrast ve çizilmeye karşı dayanıklılık özellikleri bulunur.

    Çoğu modelimiz, daha ince ve hafif ekran ve daha uzun pil ömrü anlamına gelen LED teknolojisine sahiptir.

    Belirli eğlence dizüstü bilgisayarlarında bulunan VAIO Plus Ekran, daha keyifli bir izleme deneyimi için yansıma önleyici ve daha geniş izleme açıları sunar.

    Profesyonel düzey VAIO dizüstü bilgisayarlarda bulunan VAIO Premium Ekran yüksek parlaklık ve renk doygunluğu sunar.


    bu bilgiyi sony nin sitesinden aldım acaba bu iki ekran tipinin başlıca farkları nelerdir? eskiden x black , led arka aydınlatma falan vardı acaba vaio plus ın bu tarz bir özelliği var mı arkadaşlar?
    bir arkadaşa eb4x1 alacağız ekranı 15.5 inç çözünürlüğü full hd fakat ekranıyla ilgili başka bir bilgiye ulaşamadım vaio plus olmasının dışında bilgisi olan var mı acaba?







  • Ben buna benzer sorularınızı Sony Eurasia'da, Vaio Ürün Sorumlusuna bizzat ilettim 3 hafta kadar önce ama hazretten bir tek yorum bile gel(e)medi!...
  • Vatanin haftasonu kampanyasindan bilgisayari aldik biz de kampanya bitiyordu cunku ama aletin ekran fena ya. Bluray film izledik bikac tane dehset yani baya iyiymis. Buarada eb4x1 i vatandan 1650 ye aldik baya iyi gibi geldi bize.
  • Vaio ekran modeli bilinen parlak ekran, diğer laptoplardan bir farkı yoktur.
    Vaio plus yarı mat ekran, bence parlaktan daha iyi.
    Vaio premium ise plusa göre hafiften daha da mat ama tam da mat değil. En iyi vaio ekranı şu anda. Fakat iş için alacaklar (excel kullananlar veya programlama yapanlar) tam mat ekran almalı bence. Autocad çalışanlar daha parlakımsı özellik taşıyan ekranlara bakmalıdır.
  • Tesekkur ederim bilgilendirme icin . Biz bilmeden aldik ama isimizi gayet guzel gordu. .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.