Şimdi Ara

Sony VAIO E Serisi 14P modeli Ivy Bridge ile güncelleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sony VAIO E Serisi 14P modeli Ivy Bridge ile güncelleniyor






    Ivy Bridge ailesinin duyurulmasından sonra ürün gamı da giderek genişliyor. Sony'nin E Serisi 14P laptop modeli de Ivy Bridge güncellemesinden nasibini aldı.




    Sony Avustralya bölümünün yaptığı duyuruya göre daha önce Intel Core i3 işlemci ile satılan model artık 2.1GHz hızında çalışan Core i7-3612QM işlemciye sahip ve Turbo Boost ile 3.1GHz hızına çıkabiliyor.




    14 inçlik ekranın çözünürlüğü 1600 x 900 piksele çıkarken, HD 4000 entegre grafik veya AMD Radeon HD 7670M grafik kartı seçeneği de sunuyor. IE9 ve Media Player gibi uyumlu yazılımlarda el hareketi ile kontrole izin veren Gesture Control fonksiyonu da dahil edilmiş. 4GB RAM, 750GB HDD, DVD yazıcı, USB 3.0 portları, HDMI, SD kart okuyucu, 2.5Kg ağırlık ve 2.2 cm kalınlık gibi özellikler mevcut.




    Siyah ve beyaz versiyonlar bu güncellemeyi alırken, pembe seçeneğinin ise eski haliyle tüketicileri karşılayacağı belirtiliyor. Alüminyum gövdeye sahip modeller 1550$ civarında bir fiyat etiketine sahipken kısa süre sonra piyasada olacak.

     








  • HDD yerine SSD veya hibrit koysalardı daha iyi bir çözüm olabilirdi bence. O sisteme HDD yakışmamış. Veya SSD olan bir model de sunabilirler.
  • 22cm mi?
  • 6gb ram ve sdd daha iyi olabilirdi ama bu da taş gibi :)
  • ivy bridge incelemesi ne zaman gelir ya da geldi de ben mi görmedim? eğer gelmediyse lütfen inceleme yapacağınız zaman şimdiki modellerle karşılaştırma yaparsanız çok iyi olur. Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34istanbul34

    ivy bridge incelemesi ne zaman gelir ya da geldi de ben mi görmedim? eğer gelmediyse lütfen inceleme yapacağınız zaman şimdiki modellerle karşılaştırma yaparsanız çok iyi olur. Teşekkürler


    Pazartesi veya salı günü ayrıntılı inceleme siteye eklenecekmiş.
  • Sanırım 2,2cm olacaktı bu arada 7670 gt 550m ye yakın bir performans gösteriyor bu laptopu 14" yaptıysalar ssd koymaliydilar
  • Sony konsol, oyun, film, müzik, kamera, fotoğraf makinesi sektörü hariç elini neye atsa kurutuyor.

    Sony'nin kendine çok güvenip başarısız olduğu aslında başarısızlıktan ziyade yeterince başarılı olamadığı sektörler

    1-) LCD ve LED LCD televizyonlar. (Bir türlü f/p tv ler sunamadı. Mevcut tv lerin de rakiplerinden artısı yok denecek kadar az fakat aradaki fiyat farkı çok fazla özellikle Türkiye de)
    2-) Bilgisayar sektörü (Rakiplerine göre malzeme kalitesi dışında bir artısı yok hatta donanım düşük laptopları bile uçuk fiyatlı)
    3-) Telefon sektörü (Yeni yeni kendine geliyor belki daha iyi bir şeyler yapar)
    4-) Ses sistemleri (Ses sistemleri konusunda artık sony eskisi gibi lider değil. Kaliteli ürünler sunamıyor)

    Ama bu 4 sektör dışında ki her sektörde sony çok başarılı
    -Özellikle film ve oyun sektörünün can damarı sony dir. Hollywood da ki olsun, spor müsabakaları olsun, dizi sektörü olsun, belgesel çekimleri olsun. Kullanılan tüm kamera ekipmanları sony dir.
    -Gerek oyun stüdyoları gerek oyun konsolu ve ekipmanlarıyla oyun sektöründe zaten lider firma sony
    -Fotoğraf makineleri de fena değil. Kameraları süper




  • Full HD ve 8Gn RAM olabilirdi am asunduğu işlemci ve ekran akrtı ile gayet başarılı bir model çözünürlük zaten ideal, Ram sıkıntısı olma ihtimalı var ama.. Seçenekli olup bir kaç modelde Ivy Bridge ile gelse güzel olur..
  • bilgisayarınızı plazmaya bağlayıp öyle kullanın. lcd led den daha canlı gerçek tüplü tv performansı veriyor.
  • Bir an önce çıksa da ısınma sorunu dedikodularında gerçek payı olup olmadığını görsek.. Güç tüketimi değerlerinin daha iyi olduğunu şimdiden söyleyebiliriz sanırım ve şahsen laptop'ta aynı güç tüketimiyle i7 işlemciye asla hayır demem
  • Hollywood da ki olsun, spor müsabakaları olsun, dizi sektörü olsun, belgesel çekimleri olsun. Kullanılan tüm kamera ekipmanları sony dir.
  • F serileri için güncelleme var mı özellikle kasa yapısı değişecek mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.