Şimdi Ara

Sony Teyp Modelleri Eskiden Yeniye Doğru Bilen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracıma 2. El USB girişli Sony teyp bakiyorum mex serisi en iyisi ama USB li Sony olacak. Fakat GT serisi var cdx var a30 -40 felan var , yeni modeller dsx şeklinde başlıyor sanirim.

    Cdx GT 400-450 serileri var

    Cdx 1000-1100-1150-1200 ui serileri var

    Yani bunların giriş orta ve üst serileri hangileri acaba ve yeni modellerin ses kalitesi çok iyi diyorlar üstadlar ne der acaba

    Başka marka ve model bakmiyirum Sony olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • merhaba, dsx serisi cd mekaniksiz modelleridir giriş ve orta segmentidir, mex serisi cd mekaniklidir orta ve üst segment olurlar özellik bakımından. cdx daha eski serilerdir onlar da kendi içinde çeşitli segmentleri vardır. Temelde donanıma ve özelliklere göre sınıflandırabiliriz, usb, cd bluetooth, rca çıkış sayısı, eqolaizer band sayısı, rca voltaj yüksekliği ve sese ilave takviye eden kendilerine has özellikleri gibi noktalar ile teyplerin sınıflarını belirleyebiliriz. kolay gelsin..

  • audiocu kullanıcısına yanıt

    Ustam çok teşekkür ediyorum cevabın için sanırım bu üst düzey beklentilerimi mex n4200bt karşılıyor .iki adet cihaz var birinden birini almayı düşünüyorum bir tanesi mex n4200 BT, diğeri cdx 1200 ui ama karar veremiyorum .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.