Şimdi Ara

SONY TABLET S ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
3
Favori
30.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaFFeiNe

    quote:

    Orijinalden alıntı: skuran

    Ben 5800 telefonuma joikuspot premium programı yükleyerek sony tablet 16 wifi imi kablosuz netten başlamaya çalıştım ancak laptopum diğer telefonlarım joikuspot programı sayesinde internete girerken tabletim bu wifi ağını görmedi ne yaptıysam...

    sitesine baktım tam istediğim işi yapacak program, bu programı kullanıp sony tablet ile cep üzerinden internete çıkacak babayiğit aranıyor :)

    biri becersin şu işide gidip gönül rahatlığıyla alayım şu sony tableti :)

    edit:

    http://www.androidsim.net/2011/08/how-to-35-connecting-to-adhoc-networks.html

    şöyle birşey buldum @skuran arkadaşım bi dene bakalım yapabilecekmisin, bende henüz tablet olmadığı için deneyemiyorum, wifi olayında AD HOC network diye bi olay varmış ve her androidli tablet bunu direk desteklemiyormuş bazılarında yazılımsal olarak yukarıdaki linkteki işlemi yapmak gerekiyormuş sanırım, birde bu joikuspot programı telefonun wifisi ile AD HOC network oluşturuyormuş

    umarım başarılı olursun

    o dediğin işlemi inşallah cihazım gelsin yapacam arkadaşım bunun için birde turkcell vinn aldım hem telefonla hemde vinn ile deneme yapacam




  • Ben yapamadım AD HOC olayını..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srhombeus

    Merhaba,başta monatim arkadaş olmak üzere sizlere bir sorum olacak.Ipad 1 den sony tablet e geçeli 1 hafta oluyor,aletten gerçekten memnunum.Tek mesele şarj konusu.Wifi kapalıyken bekleme modunda bile geceden sabaha ortalama %3-4 düşüyor,ki bu rakam ipad de % 0-1 idi. Onun dışında ortalama ekran aydonlatmasında da şarjın biraz hızlı düştüğünü fark ettim.Sizin şarjla ilgili yorumlarınızı alabilirsem sevinirim. Advanced task killer kullanıyorum.

    Benım durumumda senın gbı %50 deyken beklemeye aldıktan 8 saat sora genel olarak %5-7 seviyelerinde düşüş oluyor. Bu seviyenin daha fazla oldunu bi kaç kez gördüm. Bundan önce tablet deneyimim olmadığı için karşılaştırma yapamıycağım ama sıkıcı bi durum olsa gerek. Bazı arkadaşlar mikrofon ve ön kameradan şikayet ederek geri verdiler cihazı benim için kamera ve mikrofonda olmasa olurmuş bence en büyük sorun bu şarj durumu inş. ilerleyen dönemlerde bu beklemede olan şarj sarfiyatı artmaz .




  • Sana tavsiyem,juice defender kullanmaya başlayınca bu rakam 8 saat beklemede %1 e düştü.Ön kamera aydınlıkta fena değil.Mikrofona gelince de,bir ihtimal yeni çıkartacakları yazılımla düzeltebileceklerini düşünüyorum.Sony nin pek donanımsal hata yapacağını sanmıyorum.
  • Ben pil açısından sıkıntı yaşamıyorum, örnek vermek gerekirse bu sabah saat 7'de cihazı şarjdan ayırdım ve bütün gün kullandım özellikle ajanda olarak. Şu an şarj durumu ki yaklaşık 8-9 saatlik normal kullanım sonunda %93. Sürekli bekleme modunda olsa daha da az güç tüketir .Bence makul bir oran.
  • Versiyon 3.2 mi kullanıyorsun ve ekran parlaklığın nasıl peki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gpeksoz

    Ben pil açısından sıkıntı yaşamıyorum, örnek vermek gerekirse bu sabah saat 7'de cihazı şarjdan ayırdım ve bütün gün kullandım özellikle ajanda olarak. Şu an şarj durumu ki yaklaşık 8-9 saatlik normal kullanım sonunda %93. Sürekli bekleme modunda olsa daha da az güç tüketir .Bence makul bir oran.

    8 saatlik kullanımda %7 mi azaldı :s benimki beklemede bile daha çok harcıyo :) 8 saat full kullanımda sarj uyarısı veriyor advanced task kıller kullanıyorum kullan masam 5 ssatte biticek demekki :)
  • Benim hesaplarıma göre de şu testin sonuçları bana gerçekçi geldi :

    http://www.tabletreaderinfo.com/content/Sony-Tablet-S-Tablet-Review/Battery.htm#batterylife
  • Banada gerçekçi geldi ozaman normal verileri bunlarsa sıkıntı yokk.
    ipad 2 de ne pil varmış hiç bitseymiş olurmuş :)
  • Açıkçası şarj meselesi hariç Ipad 1 i hiç aratmıyor,çok artısı var ve android in yazılım desteğini düşündükçe daha da geliştirileceğine ve şarj süresinin belki de daha uzayacağına inanıyorum.
  • ipad kullanmadım sadece kurcaladım oyuzden karsılastırma yapamam. 8 saatlik kullanımda bana yetiyor açıkcası sadece beklemedeki şarj durumu kötü okadar geriye kalan herşeyiyle iyi bir cihaz benm için.
  • Merhaba arkadaşlar. iPad 1, iPad2 cihazlarını uzun süreler kullanmış birisi olarak iPad serilerinin şarj olaylarının çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak bunda ios sisteminde olmayan multi tasking önemli rol oynuyor. IOS sisteminde gerçek multi tasking bulunmuyor. Android ise gerçek multi tasking sunduğu için arka plan uygulamaları şarjımızı yiyor elbette. Ben Adv. Task Manager kullanıyorum ama system tools diye bir program daha kullanıyorum. ATM' ın uygulamaları kapatamadığını yada kapadıktan sonra yeni çalışan uygulamalara müdahalesi olmadığını gördüm. ST ile Kill All dediğimde tüm uygulamalar kesinlikle kapanıyor. Ayrıca ekran parlaklığı lümen olarak ios' tan fazla, bunun da şarja etkisi olduğu kanaatindeyim. Şarj olayını çok fazla dert etmiyorum ben. Evde ve işyerimde şarj cihazlarım var ve amazondan araç için de sipariş ettim. Her taraf şarj cihazı olacak yani :)

    Şarj olayının iyi olmadığı konusunda sizlerle hem fikirim yani ama şarj olayı hariç gerçekten üstün bir cihaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: monatim

    Merhaba arkadaşlar. iPad 1, iPad2 cihazlarını uzun süreler kullanmış birisi olarak iPad serilerinin şarj olaylarının çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Ancak bunda ios sisteminde olmayan multi tasking önemli rol oynuyor. IOS sisteminde gerçek multi tasking bulunmuyor. Android ise gerçek multi tasking sunduğu için arka plan uygulamaları şarjımızı yiyor elbette. Ben Adv. Task Manager kullanıyorum ama system tools diye bir program daha kullanıyorum. ATM' ın uygulamaları kapatamadığını yada kapadıktan sonra yeni çalışan uygulamalara müdahalesi olmadığını gördüm. ST ile Kill All dediğimde tüm uygulamalar kesinlikle kapanıyor. Ayrıca ekran parlaklığı lümen olarak ios' tan fazla, bunun da şarja etkisi olduğu kanaatindeyim. Şarj olayını çok fazla dert etmiyorum ben. Evde ve işyerimde şarj cihazlarım var ve amazondan araç için de sipariş ettim. Her taraf şarj cihazı olacak yani :)

    Şarj olayının iyi olmadığı konusunda sizlerle hem fikirim yani ama şarj olayı hariç gerçekten üstün bir cihaz.

    Bende 3 Gün önce aldım Sonycenter Trabzon'dan şarj süresi evet sıkıntı ama genel olarak özelliklerini beğendim bu alete bi hdmi koysalarmış tadından yenmezmiş :)




  • Burdan sesleniyorum sony e neden hdmi koymasın bu makineye bir tanecik neden söle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Burdan sesleniyorum sony e neden hdmi koymasın bu makineye bir tanecik neden söle

    sunum yaparken wireless projektöre bağlanıyorum.güzel oluyor ama dlna lı tv miz olmayınca bi hdmi bekliyor insan akademisyenin eli kolu olacak bi cihaz ama dediğim gibi hdmi seçeneği olsa hertür projektöre tv ye bağlanabilir. birde bu mini usb olayı var güzel olmuş. o acaba bu mini usb ye hdmi soketi takılabilir mi dönüştrücü gibi. bir de bunun ram i 1gb diyor tama bir tam görmez ama 630 mb. gibi görüyor boş ve kullanılan toplam sizce bu normal mi
  • mini usb takınca olucağını düşünmüyorum öle bişe olucak olsa adamlar evet baglanıo tv ye derlerdi. dlna koyduğu için koymamış olabilirki tek nedeni bu olsa gerek dlna olan var olmıyan ztn ben dlna olayını anlamadım hala lg bluray player ım var bağlıyamadım çokta kurcalamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    mini usb takınca olucağını düşünmüyorum öle bişe olucak olsa adamlar evet baglanıo tv ye derlerdi. dlna koyduğu için koymamış olabilirki tek nedeni bu olsa gerek dlna olan var olmıyan ztn ben dlna olayını anlamadım hala lg bluray player ım var bağlıyamadım çokta kurcalamadım.

    alırken teşir ürününü adam bağladı. maksat bağlanıyor demek ;)) güzel tablet kim ne derse desin ses kalitesi ve mx player performansı beni tatmin etti documents full dede sunum falan düzenleyebiliosun adamlar yapmış arkadaş :))) dlna için olabilir ama koymaları gerekir 1000 liralık bir tablet sonuçta :)
  • Dediğin gbi sonuçta ciddi paralar veriyoruz ve her isteğimiz olsun istiyoruz adamlar koymamış yapcak bişe yok ozaman alma lan derler adama Inş. 2 gün sora yeni model çıkarmazlar p serisinden hariç yoksa olduğum yere yıkılır kalırım :)
  • tabletın sol alt kısmında üçgen seklındekı. simgenin yanında bulunan pencere şeklindeki simgeye tıklayınca eski kapattıgm. programlarda görünüyor bunlar kapanmıyor mu yoksa bnm program gecmısı ı mı gösteriyor cvplarsanız sevinirim
  • Dediğin gbi geçmişi gösteriyor sanırım kapanmıyor ve beklemedeyken de kullanımdayken sarjın daha erken bitmesine sebep oluyor. advaced task killer veya monatim arkadaşımızın son msjındaki programı kurarsan sarj tüketimini ve arkaplan çalışmalarını kapatabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.