Şimdi Ara

SONY TABLET S ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
3
Favori
30.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Arkadaşım üzelcek birşey yok sorun bankayla ilgili ve yakın zamanda düzelir çoğu bankalar kullanılıyor senin şansına sekerbank daha böle birşey başlatmamış çalışmaları varmış. Senide sony tabletinle aramızda görürüz inş.

    Aynı leptop gbi arkadaşım wifinin olduğu her yerde internete girebilirsin. He saçma dersen eger 3g li modelini alırsın bitane de hat alırsın internet paketi yaptırırsın sim kartı takarsın cihaza internette takılırsın wifi aramazsın sormazsın :))



    Bu gidişle alıcam hocam sanırım.Artık bir süre diğer bankalarla idare edicez.Şimdi diğer sayfaları okurken utku arkadaşımız blackberry ile bağlanıyormuş.Bende de blackberry var, sanırım ordan bağlanabilirim :) Olmazsada dediğin gibi bir hat alırım.

    Merhaba bir yanlışı düzelteyim beinm arkadaşım denedi blackberrysinde bendede blacckberry var fakat 8520 curve hotspot bulamadım bede yapamadım ama arkadaş telefonu kurcaladı bişeyler yaptı tablet telefondan bağlandı sanırım 9780 olması lazım telefonu

    Bu arada senide gaza getirelim al al al al

    Bu arada benchmark testi yaptım browsemarkta 90835 puan çıktı galaxy tab 71560 lg optimus 74500 lenovo 68740 VE ASUS UN YENI CIKAN TEGRA 3 LÜ MODELİ ASUS TRANSFORMER PRIME 101860 yani bizdeki farka bakın bizim tegra 2 1,0 işlemci asus ta 1,4 ghz tegra 3 işlemci var ramler aynı zaten :)) yani gördüğünüz üzere büyük bir fark yok hemde tegra 3 te :D TEGRA 2 li asus 79680 de kalmış :D

    SONY S TABLET diyorum :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: qaiajan

    selamlar. dün akşam 3gli modeli alarak aranıza katıldım ama henüz çok fazla kurcalayamadım :) data hattını bile almaya fırsatım olmadı.
    Birkaç sorum olacak cevaplayabilirseniz sevinirim.

    1)Stylus kullanan var mı ya da deneyen? işyerimde ufak notlar tutmak için kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum. gittigidiyor da falan birsürü ucu kalın süngerli gibi styluslar var bunlar çalışırsa bile yazı yazılabilir mi?
    2)Ana ekranda sol üstteki küçük kısayolları değiştirebiliyor muyuz? evetse nasıl?
    3)tek tuşla gps açıp kapama widgeti arıyorum. markette bir tane bulup yükledim ama widget ekleme menüsünde gözükmedi. halbuki aynı firmanın yaptığı wifi açıp kapama widgeti sorunsuz çalışıyor.
    4) son sorum: mesela bir uygulamayı sol attaki yukarı ok tuşuyla kapattığımızda o uygulama tamamen kapanıyor mu yoksa arkaplanda çalışmaya devam mı ediyor? devam ediyorsa uygulamaları tam anlamıyla kapatmanın yolu nedir? çalışan uygulamaları görebileceğimiz samsung galaxy telefonlardeki gibi bir task manager yok galiba.

    şimdilik soracaklarım bu kadar. daha fazla kurcaladıkça başka sorularım da olabilir :) cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.

    not: daha tabletimi almadan ekran koruyucu ve kılıf siparişi vermiştim. ekran koruyucular için şiirlerefendisi ne tekrar teşekkür ederim. biraz uğraştım ama takmayı başardım :)
    kılıf ise bu linktekinin aynısı. ellerim çok terlediği için cihazla temasımı minimuma indirmek açısından iyi oldu. tavsiye ederim.

    1. Gittigidiyorda bi tarafı kalem diğer tarafı tablet kalemi olan bir kalem var arkadaş ipad için almış denedim autocadde falan çizim yapılıyor yazıyı zaten klavyeden yazıousun çizim vs için alınması daha ideal diye düşünüorum.

    2.Sanırım wifi google ve mikrofon şekli olan simgeleri diosun istediğin birine uzunca bas ve aşağıya sürükle ardından oraya gelmesini istediğin simgeye uzunca bas ve o küçük alana sürükle işlem tamam yanlız 5 veya 6 tane alıyordu şu an tabletim açık değil tamamen dolduramıosun yani.

    3. GPS le bek işim olmuyor amaa open gps tracker tarzı bir program ve andando programı gps ile işini görecektir.

    4. Kernell işletim sisteminin yani android in temel mantığı ; işlemi kapatmaz arka planda çalıştırır. Bunun için yapman gereken android marketten SYSTEM TUNER PRO programını indirmek ardından programı yükledikten sonra önce bir kill all tuşuna bass baktın bazıları gitmedi sonra üzerlerine tıkla kapatmak istediğin programın ve Kill de program kapanuır üsttede ram boşalmasını görebilirsin kapandıkça.

    not'a istinaden : Tabletin üstünde ekran koruyusu olması lazım kendinden baktım acaba yanılıomuyum diye tablet zaten ekran koruyuculu geliyor bende siirlerefendisi dostumuzdan 2 adet aldım. yazık etmişşin bence takarak onu zaten tabletin ekran koruyucusu kendinden vardı daha sonra o deforme olunca takardın ( zor taktım dedin sanırım ekran koruyucudan bahsettin bende ona göre bir yorum yaptım :) )

    Kılıf ben diğer sayfada paylaştım plm nin kılıfını 29,90 a aldım resimleri var kılıftan gayet menunum arka kapak ter temasında leke tutmuyor güzel oluyor suni deri oluncada pek terletmiyor eli taşıması kolay şimdilik bu kadar soruların olursa beklerim görüşmek üzere




  • Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    Orijinalden alıntı: cenktun34


    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    Orijinalden alıntı: cenktun34


    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    Orijinalden alıntı: cenktun34


    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    Orijinalden alıntı: cenktun34


    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    Arkadaşlar Sony Tablet Root için çalışmalar devam ediyor developerlar yani geliştiricilerle msn üzerinden konuştuk yaklaşık 800 $ gibi bir para gerekiyor gerekli kernell ve java programlarını satın almak için 25 30 adet küçük programcıklar sayesinde root yazılabilyor. Sanırım 240$ toplanmış kalan para için sony ilede görüşülmüş sony root için destek verebileceğini söylemiş herkes 10 15$ atıyor ortaya sanırım toplanadıktan sonra yazım işlemi başlayacak şu anda temel yapılar bitmiş programlar alındıkça üstüne eklemeler yapacaklarını söylediler. şu an japon developerlar ps kolunun takılması için bir root yaptılar sadece japonyayı kapsadı uk ve avrupa için güncelleeme tarihi belli değil ama kesin birşey var root için baya çaba gösteriliyor. Bilgi aldıkça paylaşmaya devam edeceğim.

    Utku, cihazı root edince ne deişcek cihazda veya ne eklencek, cihaz garanti dışı kalıcakmı, root ettik ve ve beyenmedik (nasıl bişe oldunu bılmıorum tabi görsel olarak) istediğimizde kaldırala biliyormu yada öyle bişeymi. Abii anlat şu root olayı valla bilmiorum nasıl bişe :)))

    Cenk, developerlarda aslında o şüphe var ama şüpheyi developer arkadaşın şu cümlesi kaldırıyor bence '' Sony den yardım istedik ortak hareket edebiliriz'' sony ninde haberi olacağı ve android markette birçok rom manager programı bulunduğunu varsayarsak cihaz garanti dışında kalmayacaktır.

    Eklenecek olan birçok şey var örneğin vodem turkcell vın tarzı 3g aletleri tablete tanıttırabileceğiz ps kolu ile tablette pes 12 keyfi :D 3g routerlar ile vınn olmasada sim kartla internete bağlanabileceğiz, ayrıyetten bir kamera takabileceğiz kısacası usb port açık olacak her şeye ola ki android 4..0 dan sonra yeni gelen 5.0 atıyorum versiyonuna geçiş olmuyor root sayesinde bu sistemede geçebileceğiz kısaca sistem modifikasyonu sağlıyor diyebiliriz root işlemi)

    Root tan sonra tableti yine rom managerlarla eski haline çevirirsin fakat ben çevirme ihtimalini yok sayıyorum memnun kalman imkansız çünkü şu an yapamayacağın birçok şeyi yapacaksın yukarıda saydıklarım dışında benimde bilmediklerim vardır mutlaka :)

    Görsel bir tatmin sağlamaz root sistem modifikasyonudur görselliği 3d wallpaper veya farklı bir görünüm teması ile sağlayabilirsin exper easypad bölümünde okumuştum onlar bizden daha düşük kullanıyor andro 2.2 versiyonunu kimisi 3 denemiş falan yada sd kart us bn okutma gibi romları var kaldı ki exper romlarını ana siteden indirebiliosun yani root işlemi illegal sayılmaz. Ki illegallik varsa şu an yüklediğimiz crackli nfs document to go gta 3 gibi oyunlarda illegaldir :D:D:D

    Yani dostum umarım root çıkarda bizde değişik konfigürasyonlar deneyebiliriz. Ama şundan eminim şu anki geliştiriciler sony mühendisleri ile işbirliği içindeler gerçekten bunu kağıdada dökerlerse sonuç kesinlikle tadından yenmez bir hal alacak :D

    Yani ne baglarsak çalışcak vınn olayı güzellll vınnn vınnnnn die gezeriz artık :))) nasıl işş bu böylee çok şahane birşeyymiş saol anlattıgın için.

    Hersey bi yana çalışmalar güzell ve sony nınde eger destesği olursa güzel olur. Peki Sony bunu kendi yapıp yayınlıyamazmı bi güncellleme gibi alınlan dese sutatımıza vursa :)). ( hayall kurdum heralde :D )

    bencede hayal :) sonuçta kimse sistemiyle oynatmak istemez :D bu arada en büyük yararını unuttum diyelim 16 gb lık tabletin sen bunu sd kartı kullanarak 32 gb a çıkartabiliyorsun yani tablete yüklediğin uygulamaları sd karta atarak sd karttan çalıştırabiliyorsun aynı hafıza gibi kullanabiliosun ayrıca müzikler içinde geçerli bu olay :)

    Madem kimse sistemiyle oynatmak istemez sony o arkadasın dedıgı gbı destek cıkmaz ozaman ve root tan sora cihaz garanti dışı kalır gbi geliyorr :))

    Hafıza buyutme olayı guzell yani uygulamaları oraya atmak gayet iyii. Benim cihaz 32 gb daha bi sıkıntı yok ama ilerde olucakk illaki :))
    Tek sıkıntı benim açımdan garanti gibi duruyor bakalım zaman ne göstericek. Bu arada ice cream cihazlara nezam gelicek bilgin varmı?

    Garanti dışı kalmaz sen merak etme bu kadar millet root yapıyor bişey olmuyor olsada rom managerlar var onlarla geri döndürürsün sisrtemii yaptığın şey zaten yazılımsal donanımsal bir zorlama yapmıyorsun ki baktın rom manager işe yaramadı abrika ayarına geri döndürürsün iş biter :)

    Ben,m cihaz 16 gb 8.92 görüyor 16 lar sizin kide 32 gb 20 gb görüyordur tahminim bu sorun sonuçta gta yüklüosun 620 mb :))

    İce cream için tarih aynı noel sonrsı ocak 5 gibi gözüküyor bakalım ne diyecekler :) Eğer yok ice cream e geçmeyiz derlerse root ile ice cream e g

    Bende samsung galaxy s2 kulaklıgını kullanıyorum gercekten yetiyor sesi bana ancak çok yuksek sesde ve baslı müzikler dinlediğim için kulaklarımda agrı yapıyor oyuzden büyük kullakık tepeden takılantip den almayı düşünüyorum eger daha önce kullandığın veya tavsiye ediceğin kulaklık var ise iyi olur. Birde o tarz kulaklıkları çalıştırmada bir problem olurmu?




  • @cenktun; dostum hiçbir problem olmaz kafa bantlı kulaklıkardan benim pc dede kullandığım ve ucuz (19,90-23,90 arası değişiyor fiyatı) Philips SPH1900 modelini öneririm güzel bir ses verimi var
  • Utku, bence senin şu yeni başlık yeni sayfa yeni konu durumuna geçelim her gun herkez aynı soruları soruyor tmm elbette yardım edicez ama arkadaşlarda önceki sayfaları okumayıp kolaya kaçıyorlar cevap vermessek eger bizim ayıbımız olur zonucta bizde sorarak ögrendik aslında hersey yazıyor daha fazlası bile var yani yeni bir sayfa geliştirmek lazım bu herkez için iyi olucak. Soru soran arkadaşlar da yanlış anlamasınlar lütfen kızdığımdan fln bunları söylemedim düşündüğümüz birşeydi ztn :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Utku, bence senin şu yeni başlık yeni sayfa yeni konu durumuna geçelim her gun herkez aynı soruları soruyor tmm elbette yardım edicez ama arkadaşlarda önceki sayfaları okumayıp kolaya kaçıyorlar cevap vermessek eger bizim ayıbımız olur zonucta bizde sorarak ögrendik aslında hersey yazıyor daha fazlası bile var yani yeni bir sayfa geliştirmek lazım bu herkez için iyi olucak. Soru soran arkadaşlar da yanlış anlamasınlar lütfen kızdığımdan fln bunları söylemedim düşündüğümüz birşeydi ztn :D

    Bencede bir hazırlık yapalım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07


    quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    quote:

    Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Arkadaşım üzelcek birşey yok sorun bankayla ilgili ve yakın zamanda düzelir çoğu bankalar kullanılıyor senin şansına sekerbank daha böle birşey başlatmamış çalışmaları varmış. Senide sony tabletinle aramızda görürüz inş.

    Aynı leptop gbi arkadaşım wifinin olduğu her yerde internete girebilirsin. He saçma dersen eger 3g li modelini alırsın bitane de hat alırsın internet paketi yaptırırsın sim kartı takarsın cihaza internette takılırsın wifi aramazsın sormazsın :))



    Bu gidişle alıcam hocam sanırım.Artık bir süre diğer bankalarla idare edicez.Şimdi diğer sayfaları okurken utku arkadaşımız blackberry ile bağlanıyormuş.Bende de blackberry var, sanırım ordan bağlanabilirim :) Olmazsada dediğin gibi bir hat alırım.

    Merhaba bir yanlışı düzelteyim beinm arkadaşım denedi blackberrysinde bendede blacckberry var fakat 8520 curve hotspot bulamadım bede yapamadım ama arkadaş telefonu kurcaladı bişeyler yaptı tablet telefondan bağlandı sanırım 9780 olması lazım telefonu

    Bu arada senide gaza getirelim al al al al

    Bu arada benchmark testi yaptım browsemarkta 90835 puan çıktı galaxy tab 71560 lg optimus 74500 lenovo 68740 VE ASUS UN YENI CIKAN TEGRA 3 LÜ MODELİ ASUS TRANSFORMER PRIME 101860 yani bizdeki farka bakın bizim tegra 2 1,0 işlemci asus ta 1,4 ghz tegra 3 işlemci var ramler aynı zaten :)) yani gördüğünüz üzere büyük bir fark yok hemde tegra 3 te :D TEGRA 2 li asus 79680 de kalmış :D

    SONY S TABLET diyorum :D

    Eger sen sahit olduysan benim icin yeter hocam :) benimkide 9780. Bakalim gaza geldim bayaa :D

    Sahidim ama nasıl yaptı bilmiyorum :) onu da sen bize öğreteceksin :)))




  • http://forum.donanimhaber.com/m_55820670/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55820670

    Sony Tablet S kullanıcıları kulübü gelen arkadaşlarımız ismini yazsın kaç kullanıcımız var görelim hep birlikte bir sayfa düzenleyelim her iki sayfada aktif olacak tek fark bu yeni sayfamız sürekli güncel tutulacaktır.İlk iş kullanıcı sayımız belirleyelim. herkes den görüş bekliyorum incelme kısmını nasıl yapalım nasıl olsun hep birlikte güzel bir sayfa yaratalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Utku, bence senin şu yeni başlık yeni sayfa yeni konu durumuna geçelim her gun herkez aynı soruları soruyor tmm elbette yardım edicez ama arkadaşlarda önceki sayfaları okumayıp kolaya kaçıyorlar cevap vermessek eger bizim ayıbımız olur zonucta bizde sorarak ögrendik aslında hersey yazıyor daha fazlası bile var yani yeni bir sayfa geliştirmek lazım bu herkez için iyi olucak. Soru soran arkadaşlar da yanlış anlamasınlar lütfen kızdığımdan fln bunları söylemedim düşündüğümüz birşeydi ztn :D

    tabletinm resimlerini sıfırdan çekiyorum bir kutu incelemesi :)) hazırlamaya başladım ben seninde yardımlarını bekliyorum tüm herkesinnn :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    quote:

    Orijinalden alıntı: cenktun34

    Utku, bence senin şu yeni başlık yeni sayfa yeni konu durumuna geçelim her gun herkez aynı soruları soruyor tmm elbette yardım edicez ama arkadaşlarda önceki sayfaları okumayıp kolaya kaçıyorlar cevap vermessek eger bizim ayıbımız olur zonucta bizde sorarak ögrendik aslında hersey yazıyor daha fazlası bile var yani yeni bir sayfa geliştirmek lazım bu herkez için iyi olucak. Soru soran arkadaşlar da yanlış anlamasınlar lütfen kızdığımdan fln bunları söylemedim düşündüğümüz birşeydi ztn :D

    tabletinm resimlerini sıfırdan çekiyorum bir kutu incelemesi :)) hazırlamaya başladım ben seninde yardımlarını bekliyorum tüm herkesinnn :)

    sabırsızlıkla bekliyoruz




  • http://forum.donanimhaber.com/m_55820670/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55820670

    scorpi dostum kulübümüz bu şekilde tabletin resimleri şimdilik bu kadar daha gelecek isimlerimizi ilgili program linklerini birçokşey paylaşacağız :) yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
  • YENİ UPDATE OLAN RELEASE 2 ÇIKMIŞTIR

    YENİLİKLER

    PS3 KONTROLLER ILE KABLOSUZ KULLANMA

    HIZLI MASAÜSTÜ

    DOCKING CIHAZI ILE KULLANIM

    SYSTEM İYİLEŞTİRMLERİ

    KULÜBÜMÜZE TÜM SONY TABLET ANA KONU GRUBUNU BEKLİYORUZhttp://forum.donanimhaber.com/m_55820670/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55831010

    KULÜB SAYFASINA +1 VE MODELİN İSMİNİ YAZARSANIZ İSİM EKLEMELERİNE BAŞLIYACAĞIM Görüşmek üzere
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek





    Teşekkür ediyorum; uğraştırdık seni de sağolasın. Bende aldım ama maalesef tablet kalınlığından dolayı daha kalın bir hale geldi. Neyse sağlık olsun artık. Tekrar sağolasın .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kademoglu -- 21 Aralık 2011; 22:51:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roseblood

    quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek





    Teşekkür ediyorum; uğraştırdık seni de sağolasın. Bende aldım ama maalesef tablet kalınlığından dolayı daha kalın bir hale geldi. Neyse sağlık olsun artık. Tekrar sağolasın .

    önemli değil dostum incelemelerin olacağı sürekli güncel bir kulüp kurduk değerli katkılarını bekliyoruz :) link üst tarafta verdim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    quote:

    Orijinalden alıntı: Roseblood

    quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek





    Teşekkür ediyorum; uğraştırdık seni de sağolasın. Bende aldım ama maalesef tablet kalınlığından dolayı daha kalın bir hale geldi. Neyse sağlık olsun artık. Tekrar sağolasın .

    önemli değil dostum incelemelerin olacağı sürekli güncel bir kulüp kurduk değerli katkılarını bekliyoruz :) link üst tarafta verdim

    Hemen geçelim. Sınav ve araştırmalar bitince hemen döneceğim; hiç merak etme. ;)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roseblood

    quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    quote:

    Orijinalden alıntı: Roseblood

    quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek





    Teşekkür ediyorum; uğraştırdık seni de sağolasın. Bende aldım ama maalesef tablet kalınlığından dolayı daha kalın bir hale geldi. Neyse sağlık olsun artık. Tekrar sağolasın .

    önemli değil dostum incelemelerin olacağı sürekli güncel bir kulüp kurduk değerli katkılarını bekliyoruz :) link üst tarafta verdim

    Hemen geçelim. Sınav ve araştırmalar bitince hemen döneceğim; hiç merak etme. ;)

    eyvallah kolay gelsin başarılar




  • http://forum.donanimhaber.com/m_55820670/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55820670

    SONY TABLET S KULLLANICILARI KULÜBÜ

    KULUPTE ADI OLUP MODELİNİ BELİRTMEYEN ARKADAŞLAR MODELLERİNİ YAZARLARSA KULUP BAŞ SAYFASINA EKLEYECEĞİM
  • Arkadaslar tabletimi ve diger esyalarimi rahat tasiyabilmek icin netbook boyutunda ya da biraz daha buyuk postaci tarzi kapakli canta ariyorum tavsiyeniz var mi?
  • İnternetten aldım ben gittigidiyorda var hâlâ. Fermuarlı arıyorsan D&R'da var, NT'de olduğunu söylediler daha bakamadım ama D&R'dakini ben beğendim fermuarlı gayet şık güzel iki rengi de mevcut .

    Selametle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

    http://forum.donanimhaber.com/m_55820670/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55820670

    Sony Tablet S kullanıcıları kulübü gelen arkadaşlarımız ismini yazsın kaç kullanıcımız var görelim hep birlikte bir sayfa düzenleyelim her iki sayfada aktif olacak tek fark bu yeni sayfamız sürekli güncel tutulacaktır.İlk iş kullanıcı sayımız belirleyelim. herkes den görüş bekliyorum incelme kısmını nasıl yapalım nasıl olsun hep birlikte güzel bir sayfa yaratalım

    Ben de 3 ay önce ilk alanlardanım. Harika cihaz. Benim beklentilirimi karşıladığı için böyle diyorum, memnuniyet görecelidir...

    Listeye ismimi eklerseniz sevinirim.




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.