Şimdi Ara

sony str dh520 subwofer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba,

    sony str dh520 cihazım elime ulaştı, büyük bir keyifle bağlantılarını gerçekleştirdim. yeni hoparlörler almadığım için eski dvd 5.1'in hoparlörlerini taktım, ilk denememde sesler gayet iyiydi fakat subwoferdan ses gelmediğini farkettim, normal olarak sub girişinden bağlantıyı yaptım, konu hakkında yardımcı olacak birileri varmı??? neden ses gelmiyor olabilir, cihazın ekranında SW ikonu görünüyor yanı cihaza bağlı sinyal göndermiyor....


    yardım lütfen.....



  • Aktif subwoofer takacaksin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JakX

    Aktif subwoofer takacaksin.

    şuandaki kullandığım subwoofer herhangi bir işe yaramazmı diyorsunuz, bir çözümü yokmu??? alternatif çözümler yokmudur???
  • tavsiye edebileceğiniz aktif subwooferlar nelerdir??? 300-500 tl aralığında....
  • yeni SW alana kadar eski dvd nin analog girişine-aux, cd in felan- avr'den gelen SW sinyali gir; eski dvd nin SW'nı çalıştırmayı denersin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 13 Mart 2012; 20:23:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_cantan

    yeni SW alana kadar eski dvd nin analog girişine-aux, cd in felan- avr'den gelen SW sinyali gir; eski dvd nin SW'nı çalıştırmayı denersin.

    deneyeceğim şimdiden teşekkürler...
  • 15 cm lik sozde subwooferi kullansan ne olacakki.. Duzgun bir aktif subwoofer alki eski ses sisteminden bir farki olsun. Birde o eski hoparlorerinin direncleri ohm degerleri dusuktur buyuk ihtimalle dikkat ette amfinin cikislarini yakma.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JakX

    15 cm lik sozde subwooferi kullansan ne olacakki.. Duzgun bir aktif subwoofer alki eski ses sisteminden bir farki olsun. Birde o eski hoparlorerinin direncleri ohm degerleri dusuktur buyuk ihtimalle dikkat ette amfinin cikislarini yakma.

    uyarın için teşekkürler, ben sony nın sa w2500 subwoofer almayı düşünüyorum, fiyatı en uygun bu var gibi, siz ne tavsiye edersiniz?? uuygun fiyatlı...
  • selam arkadaşlar sony strdh520 amfiye microlabx14 amfili basını bağlamak istiyorum ama bağlayamadm bağlanırmı nasıl bağlanır acil yardımlarınıza hitiyacm şimdiden teşekr edrm cvplarnz için
  • Bende aynı av-r'yi kullanıyorum ve sub olarakta sizinkine benzer bir şekilde thx 550 subını bağladım gayette iyi çalışıyor.

    Tek ihtiyacınız bir ucu stereo diğer ucu rca olan bir kablo bu kablonun stereo olan jakı sub üzerindeki center/sub dişi jaka takın, kablonun diğer rca uçları center/sub olacaktır.

    Rca fişi avr'ye takın ve tek tek kanalları test eden bir video çalıştırın sub sırası geldiğinde tepki veriyorsa işlem tamamdır yok olmadı ise center'a ait rca yı takmışsın demektir diğer fişi takın.

    Aslında stereo fiş aux. yada ön hoparlör girişlerinede takılabilir cihazdaki cross. alt frekansları sub'a gönderecektir yinede ben sub sinyalini sub-in girişine bağlamayı daha doğru buluyorum.
  • usta sub yok canter var dvdye bağlanan 5%1 olarak subu var o subla centeremi bağlacaz sadece şimdi benim bunu bağlamam için ne gerekli soylersen cok iyi olur kablonun şeklini gfalan yolaya bilirsen iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.