Şimdi Ara

Sony STR-DA1200ES RECEIVER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
64.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cihazınız hayırlı olsun ..Bu cihazın sesi -kaçla başlayıp + kaçla bitiyor ayrıca ses yüksekliği tatminkarmı..Bir LBT 705 Anfinin sesini ikiye katlarmı...vereceğimiz parayı değermi..cevaplarınıza şimdiden teşekkürler..
  • Cihazınız hayırlı olsun...
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam...
    saygılarımla
  • amfiden bahsediyorsanız eğer 1000ytl
    quote:

    Orjinalden alıntı: Arthur

    fiyatını bilen yokmu ?????????
  • Bende Yamaha 459vardı onu sattım ve az önce webdenal dan 12 taksitle 1.005 liraya bu cihazı sipariş ettim..Siyah renk..İnşallah pişman olmayız...Vurdumu 7.8 şiddetinde deprem oluşturmazsa zaten bi işe yaramaz
  • haıyırlı uğurlu olsun dostum resimlerini ve yorumlarınız bekliyoruz güle güle eskitme dileğimle

    saygılarımla
  • hocam naptın memnunmusun problemlerle karşılaştın mı merak ettim.yorumlarını merak içinde bekliyorum.
    evet arkadaşlar bu arada topici biraz daha heyecanladıralım.en azından benim için önemli bir konu bu

    saygılarımla
  • ewt inceleme resimler nerdeee
  • evet turkeyforum.com da geçen yazıyı bilirim de burada da hortlayacağını beklemiyordum. yorumu geçin bi çift de laf etmiştim.
    lakin yazan arkadaşlar iyi insanlardır iyi niyetle yazılmış.pek kafanızı takmayı.
    kaldı ki 12ES mi soruyorsunuz evet derim.
  • Merhaba.Elimde Technics SH-GE90 eko var ama SONY 1200 ES ye bağlamayı beceremedim.Eko nun gerekli olup olmadığı yönünde fikirler var ama yine de müzik dinlerken tizleri biraz ön planda duymak beni mutlu ediyor bu nedenle takmak istedim ama beceremedim.Technics 950 ile bu ekoyu kullanıyordum.EKonu arkasında İn ve Out olmak üzere 2 kısım bağlantı var.Technics 950 nin MD-TAPE kısmına bu giriş ve çıkışları bağlıyordum ve Anfinin ön yüzeyinde buna ilişki bulunan düğmeye bastığımda Eko devrede oluyordu ancak 1200 de bunu yapamadım.Konuyu bilen arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim.Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 23 Nisan 2007; 15:22:01 >
  •  Sony STR-DA1200ES RECEIVER


    cd player ı da göstermek istedim bu arada bunun fiyatı ve özellikleri hakkında bilgisi olanlar varsa onlarında yorumlarını ev aynı zamanda resimleri de merakla bekliyoruz.
  • sony üst seviyeleri iyide parası ona yetmiyen arkadaşlar hiç memnun değil
  • arkadaşım kusura bakma yazında tam olarak ne demek istediğini anlayamadım.daha açıklayıcı bir biçimde veya noktalama işaretlerine dikkat ederek bir daha yazarsan sevinirim.tekrar parmaklarını yormak istiyorum kusura bakmazsın umarım arkadaşım
    saygılarımla
  • Sony XA1200ES CD-SACD player gerçekten çok klasve üst sınıf bir player gibi duruyor ki, bence de öyle zaten.

    Yurtdışı fiyatı 650 Euro civarında.

    Türkiye'ye daha gelmedi ama bekliyorum. Mutlaka ilk fırsatta gelir gelmez hemen inceleyeceğim ürünü.

    Bu arada 1200Es AVR ve XA1200Es player gerçekten çok güzel ikili.

    Sony, çaktırmadan atılım mı yapıyor ne?

    Yakışır.

    Yapsın!

    Ben Sony'i severim. Kim nederse desin.

    1987 ve 1996 yılında ayrı ayrı, iki defa sony anfi kullanmıştım. Bilhassa, ikinci Sony Deck sistemim çok etkileyici işçilik ve ses kalitesine sahipti.

    Şunu hemen söylemeliyim ki; Sony eğer isterse kralını da yapar. Bu böyle biline.

    Hadi Sony, bırakma bu işin peşini.
  • nlueray olsaymış iyi giderdi avr ile
  • teknika dostum fiyatı sölediğin gerçekten iyi oldu teşekkürler.yorumlarınıda dikkate alıp değerlendirme yapacağım bu hususta tekrar teşekkürler

    saygılarımla
  • Teknika Hocam,

    O kadar çok araştırma yaptımki son zamanlarda beynim sulanmak üzere artık.Doğru bir kararmı bilmiyorum ama öncelikle Sony 1200ES ile uyumlu olabilecek 2 hoparlör alarak başlamayı düşünüyorum sistemi kurmaya.En iyisi olsun diyorum hep ama bakıyorumki bu işin limiti yok.O yüzden bende dedimki öncelikle az olsun ama öz olsun.Tecrübe kazandıkça diğerlerinide yavaş yavaş ilave ederim.

    Sizin tavsiyeniz üzerine karar vermiş olduğum Sony'den,sizce 2 hoparlör ile yeterli performans alabilirmiyim.Eğer cevabınız evet ise o zaman sizden 3 model tavsiyesi rica ediyorum,mümkün olduğu kadar (geçici de olsa) diğerlerinin yokluğunu aratmayacak.Beni yormayan ve bana birşeyler hissettirebilen her tür müziği dinlerim ama ağırlık olarak sorarsanız Klasik,New Age,Loreena McKenitt-Norah Jones gibi vokal ağırlıklı müzikler vede Türkü dinlemeyi severim.Tabi birde bunlara ilave olarak sinema tutkum var.Haftada en az 4-5 film seyrederim.

    Bu iki hoparlör için belirlediğim harcama limiti 2000 YTL.Yarın bulabileceğim ürünleri denemek üzere İzmir'e gidiyorum.Bu yüzden en uygun zamanda bu konudaki değerli yorumlarınız bekliyorum.




  • 1200 ES 'in hdmi girişinden ses sinyalinin alınmadığı hususu gerçekten doğru mu? Toshiba HD E1 playerden sırf yeni ses formatları olan Dolby TruHD ve DTS-HD dinlemek için bu cihazla ilgilenmeye başlamış ve elimdeki hdmi girişi bulunmayan Harman/kardon avr 5550'yi gözden çıkarmayı düşünüyordum. Acaba diğer receiver markalarında da (örneğin denon, onkyo, yamaha vs.) bu hdmi girişlerinin ses desteği yok mu ? Üstadlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Yeni nesil ses formatları ve bunların kullanımı ile ilgili olarak bu aya ait home teknoloji dergisinde açıklayıcı bir yazı var rg, alıp okumanı tavsiye ederim...
  • Arkadslar 1200 es klipschlerle kullanan veya test eden arkadas varmı?sony klipsch uyumunu
    merak ediyorum kolon olarak klipsch dusunuyorum elimde 659 var ama 1200es le iyi uyum saglıyorsa
    1200es almayı dusunuyorum ,selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.