Şimdi Ara

Sony servis teşekkür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Bi verin şansınızı deneyin derim . Olmadı fanlarını temizlerler .
  • Arkadaşlar cuh 1004a model 2015 te aldığım ps4 ü 5 6 aydur cd çıkartma problemi yüzünden Aydın daki sony servisine verdim.Görevli sensörleri temizlediği başka bir sorun tespit edilmediğini zaten yapılamazsa istanbula gönderdiklerini söyledi.Eve geldim ps4 açtım garip sesler geldi sonra denedim şimdilik sıkıntı yok. Sizce ps4 ü satıp sorununu belirterek ps4 pro alsam mı zam gelecek deniyor prolardada bu cd çıkartma cd yokken bip sesleri gelmesi gibi problemler varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    1 defa geldi oda sleeping dogs oyunun da başıma gelmişti. İnterneti kapadım, oynadım sorun tamamen kalktı. Eğer oyunlar sıkıntı yapıyorsa interneti kapat, ethernet kablosu takılıysa onuda çıkar öyle oyna %95 çözülür sorun.

    Onun dışında tozlanmaması için üzerine mutlaka bez ser oynamadığınız zamanlar, ben yatak çarşafı bezi seriyorum mükemmel koruyor. Eğer ki ısınıyorsa dik stand al, %70 %80 ısınma sorununu çözüyor, eğer yatay kullanıyorsan ps4'ün alt tarafına kutu koy ps4 havaya kalkıyor, yan taraflar bu sayede hava alması daha çok artıyor. Zaten makina da kronik sorun varsa tabi ki servis ilgilenecek :) ama genel problemler genel de kullanıcıda oluyor %50 %50 yani..

    benim arkadaş mis gibi makinayı 3 ayda tozlandırmış nasıl becerdiyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominator0

    2 yıl jet kasa ps4 kullandım 3 kere dualshock 4 bozdum her seferinde, adamlar aldı yenisini yolladı. 2 kere jet kasayı temizletmeye götürdüm 2 kere de tertemiz yapıp yolladılar. Sonra jet kasayı elden çıkarıp Pro'ya geçtim. Pro'da seneye bu zamanlar temizlemeye götürürüm. Sony servisinden çok memnunum Nazar değmesin elemanlar işini iyi yapıyor. Servis de bir abi var ilgi alakasından dolayı kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır.

    Benim ps4'un garantisi sona erdi ama içinde baya toz var Eminim, bu genel temizlik icin ücret ne talep ediyorlar acaba? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam garanti dışı olduğu zaman makinayı götürmedim bir bilgim yok maalesef. Sony müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 26 Şubat 2018; 11:37:11 >
  • Dikey stand ile kullanmanın ısınma gibi durumlara faydası oluyor mu hocam? Yer kaplama açısından da düşünüyorum alsam mı diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Nereye koyuyorsunuz ps4'ü hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masamda duruyor hocam konsol. Masanın üstünde de dolaplı, raflı bir bölüm var belli bir yer kapladığı için konsolu da masaya koyunca iyice alan daralıyor. Bu açıdan dikey stand alsam iyi olur mu diye düşünüyorum bir süredir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Konsolun arkası açık olmazsa ısınma yapar hocam konsolu çok ferah arkası açık geniş yere koymanız için sizin için fayda var. Eğer ki alan darsa zaten mecbur dik stand almanız lazım bunun daha yaz ayları var yazın çok ısınıyor konsollar maalesef. Benim çalışma masam 120x50 masam da Laptop + Monitör + Modem + 2 tane Höparler + PS4 PRO çok rahat bir şekilde alıyor. 10.000 liralık PC'de toplasan ısınma yapar, ısınmaya çözüm olmaz yani elektronik alet sonuçta. Isınmayı en az indirmek için alternatifleri kullanmaktan başka çare yok. Yaz aylarında mini vantilatör kullanırım mesela hem konsolun ömürü uzar bu şekilde, hem ısınma en az indirmiş oluyorsun.
  • Doğru söylüyorsunuz hocam teşekkür ederim. Isınma konusuna genellikle dikkat ediyorum masanın köşesine arkası kapanmayacak şekilde koyuyorum konsolu o zamanda biraz emanet de duruyor gibi oluyor tabi 😁 Masa konusunda bir düzenlemeye gitmem şart oldu benim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Isınma problemi aslında oyunlarla alakalı dün akşam 4-5 saat dark souls 3 oynadım pro'da azar azar ses çıkartmaya başladı. Ama jet kasada tabi ki fokur fokur ötüyordu bazı mekanlarda fps düştüğünü yakından bakınca hissediliyordu. Pro'yla kıyasladığım zaman baya bariz fark var ortada. Ama her oyunun optimizesi farklı mesela en güzel örnek Naughty Dog oyunları diyebilirim ne fps düşüsü, ne ısınma hiç bir problem yaşattırmadı Jet kasada adamlar zeytin yağı gibi maşallahı var oyunlarının keşke her firma böyle dört dörtlük optimize etseler şu oyunları.

    Guerilla Games'in yeni oyunu Horizon'da çok iyiydi optimizesi dört dörtlüktü. 30fps o kadar akıcı ki PC'si olan arkadaşlarım bu oyun nasıl 30fps diyordu 60fps gibi akıcılık var diyordu. Tabi ben konsol oyuncusu olduğum için 30-60fps farkını çözemiyorum ama fps düştüğünü bazı oyunlarda yakından bakınca çok hissediliyor o yüzden uzaktan oynamak da fayda var. Geliştirici ekibe bağlı yıl oldu 2018 bakalım bu saatten sonra neler görücez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 26 Şubat 2018; 14:3:53 >




  • Aynen öyle hocam iş optimizasyonda bitiyor. Bazı oyunlarda ciddi anlamda ses artışı oluyor bazı üst düzey grafikli oyunlarda ise ses dikkatinizi bile çekmiyor çok enteresan doğrusu, dediğiniz gibi keşke her yapımcı özen gösterse optimizasyon konusunda. 2018 yılında çok sağlam oyunlar geliyor bakalım onlarda durum ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.