Şimdi Ara

Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (1805. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36.201
Cevap
642
Favori
2.765.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Celof kullanıcısına yanıt
    Elektrik kablosu bütünleşik değil diye biliyorum. Avrupa prizine uyumlu olmasa bile elektrikçi, yapı market vs. den alacağınız elektrik kablosuyla cihazı çalıştırabilirsiniz. En azından ps4'te öyleydi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam, Kanada'dan dönecek bir arkadaşım var. PS5 getirmesini rica edeceğim ama bu işin usulü nasıl oluyor? Ben amazondan veya oradaki herhangi bir alışveriş sitesinden kredi kartı ile sipariş versem onun adresinden alabiliyor muyuz? Bu durumda vergi muhabbeti mi giriyor işin içerisine. Yol gösterebilecek var mıdır, nasıl hareket edebilirim?

  • Yakin zamanda y.disindan ps5 almis biri olarak bir kac tavsiye.

    -CD'li vers. almaniza gerek yok. Digital vers. alip, aradaki fiyat farkiyla 1 (veya alabiliyorsaniz 2) tb ssd alin. Uyumlu ssd listesine youtube'dan ulasabilirsiniz. 2 tb ssd icerisine min. 50'den fazla civarinda ps5 oyunu yukeleyebilirsiniz. Cihaz icinde kendi hafizasi 815 gb + 2 tb ssd olarak soyledim. SSD takmak icin, cihaz ust kapagini acmaniz gerekiyor. Nasil takildigini ogrenebileceginiz youtube videolari var. İslem oldukca basit. Aldiginiz SSD sogutuculu olmasi gerekiyor. Samsung 980 pro heatsink, wd sn850x, v.b. min 5.000 mb/s ve ustu ssd'ler uyumlu.

    -Alir almaz en az 1 yillik (tercihen 2 veya ustu) ps plus aboneligi alin. Uzun sureli almanizi tavsiye etmemin sebebi yillik 480 lira olan ps plus deluxe (en ust paket) aboneligine her an zam yapabilirler. Nays kart odemelerine %20 iade aliyorsunuz. Ayrica cd oyunlar, online oyunlara gore cok daha pahali. Yeterli ssd kapasiteniz var ise, indirim donemlerinde istediginiz oyunu alin.

    -USB 3.0 uyumlu tasinabilir hardisk'iniz varsa, PS STORE'dan satin aldiginiz butun ps4 oyunlari buraya kaydedebiliyorsunuz. 2 TB civarinda harddisk'e 80'den fazla ps4 oyunu kaydedebilirsiniz. PS4 oyunlari tasinabilir harddisk'e otomatik kaydetmek icin, cihaz ayarlarini yapmaniz gerekiyor. (Cok basit, fakat anlamazsaniz youtube'da aciklamali anlatim videolari var.)

    -FİFA (veya diger EA oyunlari) icin, 1yillik EA aboneligi alin. Odemeyi ps store uzerinden yapiyorsunuz, boylece nays kart yine %20 iade oluyor. Ben 2 kisi oynamak icin IT TAKES TWO almak istiyordum. 1 yillik EA abonleigi aldiginizda oyun hediye ediliyor. Onun disinda ornegin bu hafta FİFA 23 ucretsiz oldu. Ayrica NHL 23, MADDEN 23, F1 22, Amerikan futbolu, v.s. ea oyunlarina bedava ulasabiliyorsunuz.

    -PS PLUS aboneligini alir almaz, ne kadar ucretsiz oyun varsa hesabiniza ekleyin. Sony PS Store uzerinden bazi oyunlari zaman zaman kaldirabiliyor. Kaldirmadan hesabiniza eklerseniz, oyun suresiz sizin oluyor.

    -Orjinal degilse, 2 kol icin sarj unitesi (kol'u dikine koydugunuz sarj standı) almayin. Orjinal olmayanlar cok yavas sarj ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uggy -- 20 Mayıs 2023; 17:51:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • aslında eylül gibi almayı düşünüyordum ama fiyatlar daha fazla artmadan alıp geçeyim dedim. mediamarkt tan tek kol, yanında 3oyunla birlikte cd li versiyonu 19.299tl ye aldım. daha düşük fiyatlı ithatçı garantili olanlara güvenip almak içimden gelmedi. bir de şunu soracağım, cihaz çalışırken üst tarafında güç göstergesi ışığı yanmıyor benimkinde bu normal mi yoksa bir ayarı mı var? youtube ta izlediğim videolarda hep üst köşede beyaz ışık yanıyor cihazlarda.

  • uggy kullanıcısına yanıt

    Yanlış bilgi. katalogdan kalkarsa oynayamıyoruz. Ayrıca plus aboneliği biterse de katalogda var ya da yok bakmadan oynayamıyoruz.


    ayrıca diyelim ki oynamayacağım bir oyunu ekledik. bu oyun katalogdan kalktı. ilerde ilgimizi çekti ve satın almak istedik. bu defa da zaten bizim göründüğü için hata verip alamayanlar olmuş.


    '''' -PS PLUS aboneligini alir almaz, ne kadar ucretsiz oyun varsa hesabiniza ekleyin. Sony PS Store uzerinden bazi oyunlari zaman zaman kaldirabiliyor. Kaldirmadan hesabiniza eklerseniz, oyun suresiz sizin oluyor. '''''

  • muten_roshi kullanıcısına yanıt

    açık , kapalı, oyun oynarken hiç bir durumda mı yanmıyor ?


    normalde tam kapalı iken ışık yanmıyor


    dinlenme modunda turuncu


    açarken mavi


    ve kullanırken beyaz yanıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 25 Mayıs 2023; 10:25:47 >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    bi ilk açılırken mavi ışık yandığını gördüm, sonra hiç ışık yanmadı. dinlenme modunda da yanmıyor ışık. cihazda sorun olsa bir sıkıntı var diyeceğim ama oyunları açıyor sorunsuz. bu ışıklarla alakalı bi ayarımı kapalı acaba diye düşünüyorum.

  • Arkadaşlar ben ps5 alalı 1 ay olmadı ve Ps Plus Deluxe aboneliğini de hemen başlattım. 1 yıllık aldım ve Xbox da var bende. Soracağım şu ki: Xbox Ultimate 3 yıllık aboneliğim var, peki bunda da (olur da zam yer diye) 3 yıllık yapabilir miyim? En azından 2 yıllık falan? Kendim denemedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muten_roshi kullanıcısına yanıt

    ayarlara bakmak lazım o zaman. bir de burada sor istersen


    https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-ana-konu-en-iyi-oyun-platformu--137465938

  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    Ben de geçen ay aldım. ve 3 yıllık aldım 2026 ya kadar

  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Oluyor yani değil mi hocam? Ps Plus Deluxe yazan yerde 1-3-12 aylık falan var. Buradan mı aldınız? Mevcut aboneliğin üstüne üst üste alırsam olur mu? Son olarak bir arkadaşım da benden 2 gün önce ps Plus deluxe aboneliği başlattı. Bana dedi ki keşke birimiz alıp kardeşlik yapsaydık. Bu mümkün mü? En azından şu saatten sonra 2 yıllık daha alıp kardeşlik yapabilir miyiz? Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt

    aynen o şekilde aldım 3 defa arka arkaya 12 aylık olarak. sorun olmuyor üzerine ekliyor zaten. başlangıç benim 20 nisan. bugün son 3. defa aldım. bitiş 20 nisan 2026 oldu. kardeşlik yapılabilir ama hiç bilmiyorum merak edip biraz okudum sadece ve kafama hiç yatmadı. yani yabancı biri ile hele hiç mantıklı gelmedi bana ama arkadaşla yapılabilir. uzatma için yapılabilir.



    sen de hem ana konuya hem de kardeşlik konusuna sorarsan daha iyi bilgi alırsın



    https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-ana-konu-en-iyi-oyun-platformu--137465938



    Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]donanımhaber forum
    PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) » Sayfa 1 - 303
    https://forum.donanimhaber.com/ps4-psn-kardesligi-rehberi-primary-secondary-hesap-ds4-yontemi--88802846




  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim. 10 Mayıs da benim abonelik başlangıcı. Aslında bugün 15. gün belki iptal edilebilir. Arkadaştan devam etmek için ama araştırayım. Linkler için de teşekkür ederim. İyi günler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Ana konuda çok bilgili ve ilgili arkadaşlar var yardımcı olurlar. Rica ederim iyi günler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Aktardiginiz bilgi daha gunceldir, dogrudur.

    Duzeltme icin tesekkurler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu şekilde getirtsem avantajlı olur mu sizce? Versiyonu falan yarar mı çok bilgim yok. Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyat nasıl sizce, +750 tl chip para gelecek axess'ten.

    Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
    Sony PlayStation için Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]www.n11.com
    Sony Playstation 5 PS5 Digital Edition Oyun Konsolu + 2 Dualsense Kol (Sony Eurasia Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/sony-playstation-5-ps5-digital-edition-oyun-konsolu-2-dualsense-kol-sony-eurasia-garantili-2019251?magaza=yasin-elektronik
  • Arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum ama ps3'ten sonra bu işleri bıraktım. İthalatçı garantili almayı düşünüyorum. Disksiz alsam çok sıkıntı olur mu? Önerebileceğiniz bir satıcı var mı? Garantisi olmayacağı için nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek ve en uygun ps5 linkini verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ucanpide kullanıcısına yanıt

    ben disksiz aldım cd kullanmadığım için herhangi bir sıkıntı yaşamadım

  • Merhaba, ps4 kolumda sağ joystick sola çekme problemi var tamir yeri için tavsiye veya uygun orjinal kol satan yer bilgisi olan var mı teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykosem -- 14 Haziran 2023; 11:43:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18031804180518061807
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.