Şimdi Ara

Sony NWZ-W202 problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba üstatlar, benim sorunum pek sevdiğim wearable mp3'üm sony nwz w202 hakkında olacak. Kesinlikle kullanmaktan büyük keyif aldığım mp3'üm, denize düştüğümden beri (evet, kayalıklardan denize düşebilen nadir insanlardanım) garip olaylar göstermekte.

    Öncelikle, suya tamamiyle girmediğini söyleyerek başlayayım sorunları anlatmaya. sadece biraz su serptirilmiş kadar su değdi kısaca. Kurumadan çalıştırmayı denediğimde çalışmadı haliyle. 1 saat sonra gayet güzel full şarjla çalıştı, ses verme de falan sorunu yoktu. Hemen sonrasında bir daha denediğimde, şarjı bir kademe azalmış gördüm (mp3'ü bilenler için yeşil-yeşil ışıktan yeşil-turuncu'ya döndü) Kenara koydum, 3-4 saat sonra çalıştırmayı denedim, çalışmadı. Deşarj olduğunu düşünüp eve gidip usb'e takıp şarj etmeyi denedim. Ama işin kötü tarafı şarj olmaya başlamadı. Ama bu OPR ışığı kırmızı şekilde yanıyor, yani sanırsam iç aksamda hala çalışan parçalar var. Biraz önce usb'den çıkarırken hafiften elime akım geldi. USB'de bir problem olması mümkün mü? Daha doğrusu böyle bir durum tamir edilebilir mi? Garanti kabul eder mi? (tekno-sa'dan almıştım geçtiğimiz ekim). Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

    MP3'ün bir iki resmi:
     Sony NWZ-W202 problemi

     Sony NWZ-W202 problemi







  • Valla garanti kapsamında olacağını maalesef sanmıyorum çünkü senin hatandan dolayı cihaz çalışmıyor.Onun haricinde teknik serviste seninle ilgilenebilirler.
  • Hocam bu haberi oku. Şuan çalışmıyorsa en yakın sony servise götür.

    http://support.sony-europe.com/dna/hotnews/hotnews.aspx?site=odw_tr_TR&f=HN_NWZ_W202
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.