Şimdi Ara

SONY NWZ-E453 BAĞLANTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aleti usb si ile bilgisayara bağladığımda şarj oluyor fakat bilgisayarda görülmüyor bağlandığını sadece aletin üstünden şarj oluor olmasından anlıorum.
    Başka bilgisayarda denedim , formatladım , birkaç program indirdim fakat beceremedim yardımcı olursanız sevinirim fakat aletin cd si bende mevcut değil.
    Şimdiden teşekkürler..



  • Aletin driver diski yok zaten sanırım, bende de aynı cihazdan var disk falan hatırlamıyorum. Kabloda sorun olabilir, ya da Aygıt Yöneticisi'nden cihazı kaldırıp yeniden direk anakart üzerindeki bir USB girişten bağlamayı dene.
  • yaptım dediğini ginede olmadı.... kabloda sorun olsa ginede şarj olur mu ? bide eski bilgisayarımda çalışıyordu yeni sistem topladım sonra taktım çalışmadı sadece şarj oldu sonra başka pc de denedim gine aynı şey şarj oluyor bilgisayar hiç görmüyor :S ne eksik bende çok araştırdım bulamadım neyse teşekkürler ginede ilgin için..
  • Dostum bu konuda pek bilgim yok ama yaşadığım şöyle bir olay var; telefonumu PC'den şarj ederken bazen 'Charging is not supported with this accessory' gibi bir hata veriyordu ve şarj olmuyordu ama dosya atabiliyordum. Demek istediğim şarj ve dosya alışverişi aynı kablo üzerinden yapılsa bile ayrı olaylarmış gibi geliyor, yeni bir kablo satın alıp denemeni öneririm.
  • aynı cihazdan bende kullanıyorum sorun büyük ihtimalle kablonun cihaza takılan soketinde soketi takarken biraz bastırın ve bastırarak bekleyin eğer bilgisayardan aygıt sinyali gelirse sorun kablodadır fakat bu işi sürekli yapmayın cihazın soketine zarar verebilir ve kablonuz bozuksa şarj olur ama bilgisayara bağlanmaz . aynı sorunu bende yaşıyorum ve yeni kablo arayışındayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 7 Ocak 2012; 15:07:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.