Şimdi Ara

SONY NWZ-B142F 2GB FM RADYO MP3 PLAYER İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cihazın ilk şarjı ne kadar süre yapılmalı bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RASPUTİN06

    cihazın ilk şarjı ne kadar süre yapılmalı bilgisi olan var mı?


    MP3 bana dolu olarak geldi, dolayısıyla şarj etmedim. Li-ion pillerin ilk şarj süresi diye bir olay yok bildiğim kadarıyla. Yani dolduğunda çıkaracaksınız. Şarj süresi yaklaşık 70 dakikadır.
  • ben de aynı ürünün 2gb non radyolu sunu kullanıyorum,almayı düşünen arkadaşlara da gözü kapalı tavsiye ediyorum,zaten sesi abartılmış mp3 leri alıp da daima en yüksek ses de dinleyeni görmedim,bence seisn yüksekliğinde çok kalitesi önemli,kuzanimde ipod shuffle var ,sony nin sesi ipod shuffle ın 10 katı kailtede diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_celik

    ben de aynı ürünün 2gb non radyolu sunu kullanıyorum,almayı düşünen arkadaşlara da gözü kapalı tavsiye ediyorum,zaten sesi abartılmış mp3 leri alıp da daima en yüksek ses de dinleyeni görmedim,bence seisn yüksekliğinde çok kalitesi önemli,kuzanimde ipod shuffle var ,sony nin sesi ipod shuffle ın 10 katı kailtede diyebilirim.


    Zaten ürünü normal halinde sesi kısık diyen arkadaşlar ekolayzır ayarlarını yaparsa tatmin olur bence. Ben de şu bass özelliğini çok beğeniyorum, çok hoş bir ses veriyor kulağa. Çok temiz bir ses...
  • Bende de NWZ 135 2 GB vardı ve çok memnundum.Ancak birgün şarj için usbye taktığımda "error!" diye hata verip alet kendini kapattı.Sonra tekrar şarja taktım;şarj olana kadar bekledim;daha sonra açmaya çalıştım ama açılmadı alet.Açılacak gibi oluyordu ama çok cansız bir ışık verip;kapanıyordu.Darty'e geri götürdüm;servise gitti ve yapılamamış.Ben de ürünün parasını geri almıştım..O yüzden Sony'lere bakış açım değişti.Ama yeni bir ürün almak istiyorum ve gözüm yine Sony'lere kayıyor F/P oranından ötürü.Ama aklıma takılan şey bu ürünün de aynı hatayı yapması?Çünkü düğme ve kabin tasarımından başka aynı mp3 çalar.Özellikleri aynı,şekli şemali aynı hemen hemen.Bu yüzden almasam mı acaba diyorum..

    1-2 ay daha kullandıktan sonraki kullanıcı yorumlarını bekliyorum buraya.Çünkü benimki aldıktan 6-7 ay sonra verdi o hatayı.






  • B143 Var ve sesi çok az çıkıyor artırmanın bir yolu var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.