Şimdi Ara

Sony MDR-V55 **Extra BASS & DJ Style Headphone ** inceleme #Ritmi sokağa taşıyın# (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
5
Favori
31.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Arkadaşlar en sonunda kararımı verdim ve teknosadan 229 liraya aldım. alır almaz konuda verilen tüm parçaları laptopumdanda masaüstüdende sony erricsson xperia neo v telefonumdanda son ses dinledim zerre kadar bir bozulma olmadı. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz kulaklığı .Parasını kesinlikle hakediyor bu kulaklık hiç düşünmeyin alın derim .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mair

    Nasyl bir ses ve konfor istedigime göre degisir tercih. Orta ve tizler ve konfor için v55, bas ve yakynlyk ve hyz istiyorsam k518. Bu yüzden v55 daha çok do?al entrumanli müziklere duyarken, k518 de elektronikli müziklere.

    konuyu tamamen okudum ve tekno-fi olmak üzere heryerde kendimce v55 i araştırdım.ancak sizin tecrübelerinize güvenerek genel elektronik müzik ağırlıklı house müzik dinlerim kendi çapımda da produksiyonuyla uğraşıyorum v55 i alırsam hatamı yapmış olurum acaba çünkü sony e karşı bir sempatim ve güvenim var bunu asla yalanlamam ama yok olmaz derseniz fanatizanı da değilim tabiki bu tarz müzikler için bass ın kuvvetli olması lazım ve bunu okuduğum yorumlara katılarak yapabiliyor gibi sezimledim acaba bu tarz müzikler için tavsiyeniz ne olur şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkürler bundan önceki kulaklığım creative 3d alpha idi her halükarda bir devrim olur diye umuyorum yanılıyorsam lütfen düzeltin.




  • yardımcı olabilcek bir arkadaş yok mu bu foruma ne olmuş böyle kimse kimseye yardımcı olmuyor artık
  • Kimse birşey demese bile ben diyim ki onla veya onun gibilerle prodüksiyon olmaz. Prod. işleri nötr kulaklıkla olur ki müzikte ne varsa onu duyun. Ha müzik dinlemek içinse v55 başarılıdır. Ama bas arayan bunu almasın. jvc ha-s500, k518 veya Aiaiai Tracks alıp netçe ve güçlü baslar duysun.
  • sağolun cevap için gerçekten öyle prof düzeyde yapmıyorum zaten öyle olsa kulaklık almaz stüdyo hoparlörü alırdım amatör tarzda ole kendimce bişiyler yapıyorum dediğiniz kulaklıkları arşatırcam k 518 e bakmıştım sanırım ama sanırım iyide bir ses kartı almak lazım çünkü kaynak neyse seste odur
  • sölediğniz kulaklıklarda ki incelemelerde bass hep yumuşak demişsiniz benim kafam karıştı iyice en iyisi kendim dinleyip bir tane kulaklık alayım
  • hardboy35 kullanıcısına yanıt
    Zaten en iyisi akillisi kendinizin denemesidir. Ama evet o üçünün hiçbirinde sert köşeli ve hızlı bas yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu pek dağıtmak istemiyorum v55 yada k518 den birini tercih edicem creative sb zx ses kartı alsam iyi bir ses alabilrmiyim yada bu audiotrak ses kartları var öyle birşeymi tercih etsem.genel olarak müzik amaçlı kullanıcam başta dediğim gibi biraz aranjman yaparım kendimce arada da film izlerim uygun olurmu 600 ohm anfisi var diyor kulaklık için ne derece doğru öğrenmek isedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardboy35

    konuyu pek dağıtmak istemiyorum v55 yada k518 den birini tercih edicem creative sb zx ses kartı alsam iyi bir ses alabilrmiyim yada bu audiotrak ses kartları var öyle birşeymi tercih etsem.genel olarak müzik amaçlı kullanıcam başta dediğim gibi biraz aranjman yaparım kendimce arada da film izlerim uygun olurmu 600 ohm anfisi var diyor kulaklık için ne derece doğru öğrenmek isedim

    ses alanında teknikerliği olan birisi değilim fakat söylediğin hususta yardımcı olabilirim
    v55 konuda da görebileceğin gibi, güzel bir ses kartı ile sana istenilen sesi verecektir. Ancak kulaklığın bass ağırlıklı olması ve dizayn açısından farklılık yaratması senin için mühim bir konu. Eğer dinlediğin müziklerde bass a önem veriyorsan v55 gayet iyi. Ancak ben gibi hem dışarıda kullanılabilir güzel bir kulaklık, hem de ev ortamında kullanılabilir, kafa ağrıtmayan, sesi tatmin edici bir kulaklık arıyorsan sana zx600 öneririm

    ses kartı olarak Creative ' in basit ses kartlarından bir tanesi, örnek olarak go! pro ile çok rahatlıkla istediğin her multimedya durumunda güzel ses alabilirsin.

    ben, x-fi go! ile zx600 kullandım uzun bir süre. THX sertifikası yokken bile gayet iyidi, THX ile onun üstünde olduğuna şüphe yok.

    birde, eğer dışarıda kullanmayacaksanız size özel olarak sony yerine creative ' in ses kartlı kulaklıklarını öneririm, film ve müzik için hem tatmin eder hem de oyun oynamak istersen elinde güzel bir kulaklık olmuş olur.




  • 6 ay boyunca çok temiz kullandığım MDR-V55 'imi satmaya karar verdim ilgilenen olursa ulaşabilir satma nedenim ise kulaküstü kulaklıklar bana göre değilmiş açıkçası.
  • yardımcı olan herkeze teşekkürler audiotrak prodigy cube ile sony mdr v55 almayı hedefliyorum bakalım nasıl sonuç alıcam deneyimlerimi paylaşırım.
  • Bu kulaklık kulağı kaplıyor mu yoksa kulak üstü mü resimlerden anlayamadım. Bir de üzerine biraz daha katıp KOSS PRODJ100 almaya değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknik657

    Bu kulaklık kulağı kaplıyor mu yoksa kulak üstü mü resimlerden anlayamadım. Bir de üzerine biraz daha katıp KOSS PRODJ100 almaya değer mi?

    Kulaküstü mü yoksa kulağı kaplıyor mu derken ? Eğer doğru anladıysam bu başbantlı bir kulaklık yani kafanın üstünden geçiyor.Koss Pro Dj100 almaya tabiki değer bu tarz bir kulaklık bana kalırsa koy üstüne parayı pro dj100 al.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk171

    quote:

    Orijinalden alıntı: teknik657

    Bu kulaklık kulağı kaplıyor mu yoksa kulak üstü mü resimlerden anlayamadım. Bir de üzerine biraz daha katıp KOSS PRODJ100 almaya değer mi?

    Kulaküstü mü yoksa kulağı kaplıyor mu derken ? Eğer doğru anladıysam bu başbantlı bir kulaklık yani kafanın üstünden geçiyor.Koss Pro Dj100 almaya tabiki değer bu tarz bir kulaklık bana kalırsa koy üstüne parayı pro dj100 al.

    Demek istediğim süngerler kulağı çevreliyor mu yoksa üstüne mi geliyor.
    Koss pro Dj100'ün 2 çeşidi var. Biri Tony Bennett Special Edition, daha pahalı olan. Arada ses farkı var mı yoksa sadece imza parasımı öğrenemedim.
    Ucuz olanın sony ile 30 lira kadar bi fiyat farkı var.
    http://www.kulaklik.com/kulaklik-kaliteli-ucuz-en-iyi-dj-kulakliklari/KOSS/54-37




  • Hocam special edition'u siz söyleyince gördüm ben pro dj 100'den bahsediyordum sanırım onda tek fark imza ama emin değilim bir de tony bennet'in düet albümünü mü ne veriyorlarmış Ama tasarım olarak daha hoş bir görüntüsü olduğu da yalan değil fakat 2-3 imza için ekstra o kadar para verilmez diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar v55'i death metal ile test edeniniz var mı? Power/thrash/black ile de olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kutu arkasında 68ohm gösteriyo normalde 40 olması gerekmezmi
  • http://www.sony.com.tr/electronics/kafa-bantli-kulakliklar/mdr-v55/specifications öyle gözüküyor bir ara bu kulaklığa baya bakmıştım çünkü dinlediğim sony center'daki de 40 ohm du
  • peki 40 ile 68 arasında ne farklar var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.