Şimdi Ara

Sony MDR-EX082 veya MDR-EX85 kullanmış olanlar, yeni model için tavsiye arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başka bir başlıkta da yazdım, buraya da yapıştırayım:

    Arkadaşlar yıllardır MDR-EX082 ve MDR-EX85 kullanan biri olarak MDR-EX50 aldım ve hiç memnun kalmadım çünkü MDR-EX082 kadar derine girmiyor kulakta, ayrıca daha küçük olduğundan dış sesi de o kadar azaltamıyor, hiç sevmedim müzik keyfimi mahvetti resmen. Şimdi MDR-XB41EX almayı düşünüyorum ama onda da aynı sorun olur mu acaba? O kadar parayı boş yere vermeyelim, MDR-EX082 ve 85 lateral in-ear denen model olduğu için kulağa çok iyi oturuyor ama yeni modeller sadece in-ear diye geçiyor, düz yani direk giriyor kulağa, e hepsi EX50 gibiyse hiç almayayım yani o kadar para verip. Kullanan, özellikle de varsa hem MDR-EX082 hem MDR-XB41EX kullanmış olan varsa, lütfen yorum yapsın. Kulağa ne kadar giriyor, boş yer kalıyor mu, dış sesi kesiyor mu? Bu arada dış sesi kesmesinden kastım müzik çalarken değil, MDR-EX082 kullanmış olanlar bilir, resmen kulağınıza takar takmaz dış dünyayla iletişimi kesiyor mübarek, MDR-EX50 bu konuda çok başarısız mesela. Benim için çok önemli bu, kağıt üzerinde hepsi iyi duruyor ama sonra alıyorsunuz böyle durumlar çıkıyor, MDR-EX50 de patladı elimde.

    Ekleme de yapayım, Sony A serisi walkmanlerimle kullanacağım kulaklıkları, benim için önemli olan şeyler, kulağa iyi oturup dış sesi kesmesi, bas sesinin duyulabilir, net, kaliteli olması, diğer seslerin de tabiki temiz, net olması, ve sesi yükseltince bile rahatsız etmemesi (MDR-EX50 belli bir yükseklikte sesten sonra rahatsız etti mesela).

    Dediğim gibi MDR-XB41EX düşünüyorum ama aynı seviyelerde fiyatı olan başka model/marka da önerebilirsiniz. MDR-EX50 haricinde başka marka ve modeller de denedim, MDR-EX082 gibisini bulamadım arkadaş! Ama piyasadan kaltı, daha orijinalini bulamıyorum, her taraf sahtesi dolu, o yüzden başka almak zorundayım. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elwyn -- 8 Nisan 2012; 16:24:45 >







  • up
  • Mesajınızın tamamını okumadım ama yinede cevap vereyim. Ex082 yi bende denedim kendi klasmanında iyi bi kulaklıktır, dengeli bi sesi var. Ama neticede giriş seviyesi ve aslında okadarda iyi değil. Size önerim vsoniclere bakmanız. R04 veya GR06 sizin için iyi bi seçim olabilir. Yalnız türkiyede satılmıyor, ebay üzerinden falan almanız gerekiyor
  • sony mdr ex300 olabilir bence
  • Elwyn, aynı sorun bende de var. Bendeki MDR-EX082 nin kablolarının bağlı olduğu o küçük mini aparatın ordan kopmuştu sol tarafın kablosu. Kadıköyde yaptırdım o şekilde devam ettim ama aynı yerden yine kopuyor. Orjinalini bulmakta sıkıntılı. Yurtdışından sipariş vermekse her durumda belirli bir risk taşıyor. Türkiye'de neden bu ürünlerin orjinallerini bulmakta sıkıntı çekiyoruz anlayamıyorum.Hepsi sahte, bu ürünleri kontrol eden bu işe dur diyebilecek bir kurum yokmudur, ya da üreticiler bu işin önüne geçemez mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.