Şimdi Ara

Sony MDR-EX082 den daha iyi kulak içi kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, 3 yıldır düzenli olarak kullandığım Sony NWZ-S638F MP3 playerimla kullanmış olduğum MDR-EX082 kulaklığımın sol tarafı çalışmıyor. Kabloyla biraz uğraştığımda ses gelip gidiyor, büyük ihtimalle temassızlık var ama tamiratıyla uğraşmak yerine daha iyi yeni bir kulaklık almak istiyorum. Artık değiştirmenin vaktide gelmişti zaten. Mp3 playerimi seviyorum işimi görüyor. Bu cihazla birlikte kullanmak adına her ikiside Sony olması açısından kulaklığıda yine Sony seçmek performansı farkettirir mi? Bütçem 100 tl belki biraz daha üstü olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostking -- 18 Haziran 2012; 15:32:05 >



  • Öncelikle nasıl bir kulaklık istediğini belirtseydin, ne tür müzik dinlersin , bass severmisin, son seste mi dinlersin, v.s, o zaman birileri bir fikir verebilir....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat aralığında Koss Porta Pro ve AKG K420'ye bakmanızı öneririm. Ben Porta Pro'yu tercih ettim.
  • tuncay_d, evet haklısın biraz detaylandırayım o halde.

    Her türlü müziği dinliyorum neredeyse. Ama öncelik sırasına göre Metal, Rock, Pop, RNB şeklinde. Bass severim tabi ama son seste bütün müziği boğan bir bas dinlemeyi tercih etmiyorum. Orta bass, full olmamak üzere orta üzeri Tiz severim. Sevdiğim müzikler olmadıkça kulaklarıma zarar verdiği düşüncesiyle aşırı sesli dinlemeyide pek tercih etmiyorum. AVLS (Automatic Volume Limiter System) aktif olarak maksimum 30 seste 13-15 dinlerim. Kulak içi kulaklıklarda ses izolasyonunun iyi olmasından kaynaklı bu sesin yeterli olduğunu düşünüyorum.

    http://www.earphonesolutions.com adresindeki kulaklık incelemeleri ve yorumları çok faydalı. Bu listedekileri inceledim ama çoğunlukla profesyonel olan kulaklıklar bulunuyor ve fiyatları da oldukça pahalı.

    Kogan, Koss Porta Pro bu isimle internette arattığımda kulak için değil de baş kısmına takılan dış kulaklık gibi görünüyor. Ben kulak içi kulaklık istiyorum.

    Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.