Şimdi Ara

SONY KV-29CS60E 72 (çok acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Sony'nin KV-29CS60E 72 modeli şu anda piyasada ort. 1100 YTL'ye gidiyor.Bir yerde 800 YTL'ye buldum.Tüm şartları eşit.Bu fırsatı kaçırmak istemiyorum ama televizyonla ilgili yorum bulamadım.Aranızda bu modeli daha önceden almış olan varmı?



  • arkadaşım ben bu televizyonu nerdeyse 1 senedir takip ediyordum. dediğin gibi fiyatı 1000-1300 arası gidip geliyodu..2 hafta önce bir kaç sitede fiyatının 800 civarı olduğunu görünce çok şaşırdım ve sevindim..bu ucuz satan sitelerin satış şartlarını incelediğimde farklı fiyat ve kargo ücreti gördüm, şöyleki 1) 820 YTL+kargo(5 YTL) 2)799 YTL + kargo (52,5 YTL) 3)796,5 YTL.+ sıfır kargo! ve anlıycan hiç düşünmeden kargosu sıfır olan siteden hemen siparişverdim ve 3 gün sonra geldi.
  • 2 haftadır bu televizyonu izliyorum..artıları olduğu gibi eksileri de var tabii.. televizyonda gördüğüm ilk negatif izlenim görüntünün hiç de anlatıldığı kadar net olmadığı. sanki tuner ' i pek ii değilmiş gibi geldi bana. bir 2. si Kasa malzemesi pek de hoşuma gitti diyemem.. her ne kadar TV made in Slovakıa olsa da kasası made in Chına gibi gibi sankim!!

    + larına gelince 1. ses bir TV için müthiş! DVD izlemek bu TV ile tam bir keyif. 2. Görünümü biraz kaba olsa da tasarımı çok şık! 3. yine de fiyat/performans oranı ile bence alınabilecek bi TV

    yine de almadan önce bana kalırsa bi TV tamircisi ya da elektronikçiye bu marka yı sor




  • bilmem yardımcı olabildim mi
  • çok yardımcı oldun sağolsın. moviemax de bazı filmler 16:9 formatında yayınlanıyor. tv nin bunları göstermedeki performansı nasil ?
  • arkadaşlar ben de birden bu fiyatlarda görünce tv yi gideyim alayım dedim ve daha önceden bi başlığa da yazdım, tv yi 800/10 taksitle aldım sony bayisinden, 2 haftadır da kullanıyorum, ben açıkçası memnunum, fiyat performans güzel, dvd ile denemedim ama az sonra s-video girişinden bilg. bağlayıp bi bakıcam nası oluyo diye, alacak arkadaş bence düşünmesin bu fiyata ama yine de daha iyisi vardır belki diyo ise bence philips in PT9521 modeline baksın o kadar fiyat farkına değer mi bilemiyorum ama BU BAŞLIKTA.. bir de tv nin fiyatı BURADA 759 YTL




  • fiyatlar biraz daha düştü. Ben dealmayı planlıyorum bu ay... Sonunda kararımı verdim.
  • şok mağazalarında bu tv 699 ytl almayı düşünenlere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Mayıs 2007; 11:11:22 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

    şok mağazalarında bu tv 699 ytl almayı düşünenlere

    evet şok mağazasında böyle bir indirim var kafayı yiyeceğim 4 ay önce aldım 1500 ytl sehpasıyla birlikte 800 ytl zarardayım yazıklar olsun bu teknolojiye.
    1.tv den hiç memnun değilim
    2.bir daha sony elektronik eşya almam
    3.sony servisi berbat ötesi
    4.mecburen izliyorum tv yi
  • Neden memnun değilsinki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Furkan

    Neden memnun değilsinki

    servisinden hiç hiç hiç ötesi memnun değilim.
    görüntü bir siyah bir beyaz oluyor.
    parayla rezil olmak bu işte.
  • Arkadaşım sana bozuk olanı denk gelmiş heralde. Canını sıkmışlar senin. Bu servis eğer seni tatmin etmediyse servisi daha üst bir sony kurumuna şikayet et derim. Yazdıklarını okumadım ama haklıysan şikayet et.

    Bu arada ben dün aldım bu TV'yi. Şok marketten 699YTL'ye. Modeli KV-29CS60E. Alacak olan varsa tavsiye ederim fiyat uygun. Artı herşeyi ile yasal ve güvenilir. Önceleri tereddütüm vardı ama içinden garanti belgesi, bandrol falan çıkınca rahatladım. Ayrıca MIGROS Türk damgasını da vuruyorlar üzerine garantinin. Sony Euroasia garantisi altında cihaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Network KILLER

    Arkadaşım sana bozuk olanı denk gelmiş heralde. Canını sıkmışlar senin. Bu servis eğer seni tatmin etmediyse servisi daha üst bir sony kurumuna şikayet et derim. Yazdıklarını okumadım ama haklıysan şikayet et.

    Bu arada ben dün aldım bu TV'yi. Şok marketten 699YTL'ye. Modeli KV-29CS60E. Alacak olan varsa tavsiye ederim fiyat uygun. Artı herşeyi ile yasal ve güvenilir. Önceleri tereddütüm vardı ama içinden garanti belgesi, bandrol falan çıkınca rahatladım. Ayrıca MIGROS Türk damgasını da vuruyorlar üzerine garantinin. Sony Euroasia garantisi altında cihaz.



    nasıl bozulmayayım daha 2 gün olmadan ses hışırtı yapıyor dedik geldiler uydu girişini rgb ye taktılar 30 ytl aldılar gittiler. şikayet etsem nolur kural böyleymiş hiç bir şey yapmasa da 30 ytl alcakmış daha ne diyim. ki şikayet de ettim sony eurasia ya fakat yine aynı bir daha sony teknolojik bir şey almam. aldırmam da tanıdkılarıma.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.