Şimdi Ara

Sony KDL-55W807C Kullanıcıları - Bilgilendirme ve Görüşler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
18
Favori
17.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YouTube kullanıcı oturum açma başarısız diyip duruyor başına gelen varmı acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenfiz


    quote:

    Orijinalden alıntı: scarface0537

    arkadaslar birşey ogrenmek ıstıyorum. 3d>2d (3 boyutlu filmi normal izlemek) olarak nasıl ızleyebılırız.televızyonun menusunde yok.playstore da uygulamalarla denedım ama olmuyor.bılgısı olan varsa yardımcı olsun benım ıcın onemlı cunku.

    3d filmi 2d olarak normal şekilde izlemek sadece Bilgisayar da programlar ile mümkün diye biliyorum, tvlerde bu özellik yok sanırım, tabi apk olarak program dan bunu yapabilen program varsa apk dosyasını indirip tv ye yükleyip deneyebilirsiniz...

    pasif gozluklu tv lerde (lg 55 uf 8507 var bende) bu ozellık var.aktıf gozluklerde de vardır dıye aldım.arastırdıgım kadarıyle samsung three d de varmış.




  • Herkese merhabalar bende w55805c aldım ürün geldi hiç biyerinde bi açılma vs tekrar paketleme durumu yok birley sormak istiyorum. Servis kurulumu ücretsiz değilmi? Ayrıca askı aparatına ne kadar istiyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost-riley

    Herkese merhabalar bende w55805c aldım ürün geldi hiç biyerinde bi açılma vs tekrar paketleme durumu yok birley sormak istiyorum. Servis kurulumu ücretsiz değilmi? Ayrıca askı aparatına ne kadar istiyorlar?

    Merhaba kardesım, hayırlı olsun ücretsiz geliyor, askı aparatını n11 gıbı sıtelerden uyguna alabılırsın, servıs getırırse 20-30 tl daha pahalı satıyor, en son 90 tl fılan ıstemıslerdı ben 55 tl ye almıstım ınternetten, gelen arkadasları bekletıp olu pıxel testı yapmayı unutma..
  • Valla ürün geldi kuruldu 75 lira aldılar askı ücreti olarak taktılar pixel testi nasıl oluyor bilmiyorum? Şu anda izliyorum ve nokta pixel hatası yok test derken nasıl birşey yapılıyot yada hangi ayardan söylersen ben kendim yapabilirim ama şu anda panelde herhangi vir nokta yok ayrıca son birsey sormak istiyorum. Periscope uygulamasını flash bellek ile tvye kurabilirmiyiz? Bu konuda bilgisi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim ben google playstrore kullancı adı şifre gırdım youtube otamatık baglandı hiç bişey sormadı direk geçmişi falan görebiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de 2gün evvel 55w807s siparişi geçtim medimarkttan. bir iki güne ürün gelir sanırım. Servis geldiğinde Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Netten sağlam bir askı aparatı alayım diyorum. teif-sa700 duvara 3cm mesafeli ve goldmaster as80 duvara 5cm mesafeli ürünleri beğendim. Duvarla boşluk 5cm olursa avantajı olurmu kablo takma yada arkasıyla ilgili işlemlerde? Kullanıcı arkadaşlardan yorumlarını, tavsiyelerin bekliyorum.
  • Bende de w805 var 43" ... Aynı özellikler hemen hemen. Boyut haricinde.

    Sormak istediğim ve beni kanser eden bir durum var. 20-30 dakikada bir "TV Boşta Bekleme Özelliği Tarafından TV beklemeye alınacak, bir tuşa basın" gibisinden bir uyarı beliriyor ekranda. Kumandadan herhangi bir tuşa basmazsam uyarı öyle kalıyor ve 3-4 dakika içinde TV'yi bekleme moduna alıyor.

    Güç ayarlarına girdim, ekran kapatma ayarlarına girdim, PC'de hakeza ekran koruyucuyu falan kapattım. Ancak hiç biri fayda etmedi.

    Dizinin, oyunun, filmin ortasında TV boşta bekleme Tv boşta bekleme diye diye küfür dağarcığımı geliştirdi bu TV. (Güncellemeleri yapıldı, son versiyon)

    Bilgisi olan bir arkadaş bunun servis menüsüne falan nasıl girileceğini, belki oradan yapılacak ayarlarla TV'nin boşta bekleme ve uyku ayarlarını toptan kapatabileceğimi umut ediyorum.

    Zira PC ekranı olarak ve PS4 için kullandığımdan dolayı işim bitince zaten TV'yi kapatıyorum. O yüzden o uyku muyku ayarlarının hiç birisi işime yaramıyor. Var olan ayarlarla (ki şu boşta beklemenin ayarını hiç bir yerde göremedim) ne kadar esnetmeye çalıştıysam başarılı olamadım.

    Kaldı ki, tv ye sinyal gittiği sürece bu cihazın böyle bir şey yapmaya hakkı yok. 6 yıllık Samsung'um bile anlıyor ne zaman sinyal gelmeyi kesti, ne zaman görüntü geldi vs vs.

    Bu tv en yoğun kullanımda da hiç kullanmama durumunda da ayırt etmeden 20-30 dakikada bir boşta bekleme boşta bekleme diye sayıklıyor.

    Yardımcı olabilecek, TV'lerin menüsü aynı olduğu için farklı modellerden tecrübesi olabilecek arkadaşlar yardımlarını esirgemezlerse çok memnun olurum.

    İyi forumlar. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 6 Şubat 2017; 1:56:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul37

    Arkadaşlar herkese merhaba. Ben de 2gün evvel 55w807s siparişi geçtim medimarkttan. bir iki güne ürün gelir sanırım. Servis geldiğinde Dikkat etmem gerekenler nelerdir? Netten sağlam bir askı aparatı alayım diyorum. teif-sa700 duvara 3cm mesafeli ve goldmaster as80 duvara 5cm mesafeli ürünleri beğendim. Duvarla boşluk 5cm olursa avantajı olurmu kablo takma yada arkasıyla ilgili işlemlerde? Kullanıcı arkadaşlardan yorumlarını, tavsiyelerin bekliyorum.

    Forumda ses seda yok. Bu arada urun geldi ama servisi bekliyorum. Bugum aradim. Kayit biraktim.Donmediler. cumartesi evdeyim. Kurdurmak istiyorum. Olu piksel testini yapmayi planliyorum. Diger testler konusunda bilgim yok. Banding,golgelenme, isik sizmasi vesaire. Bunlar nasil yapiliyor ya da nasil anlasilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 9 Şubat 2017; 22:47:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç ayarlarında akıllı bekleme şeyi vardı sanırım belli süre sonra kapatma onlar aktif degilse mantıken yapmaması lazım 2 3 saatlik filmler izledim hiç öyle bişe başıma gelmedi belki sizin ps4 ü bağladığınız port ile ilgili bir sorun olmasın acaba?
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    tv arkasına erişmek gerçekten zor ben her porta 1 adet kablo taktım onları güzelce tv arkasına doladım öyle tak çıkar yapmıyorum duvara 0 bağlı benim tv.
  • ghost-riley kullanıcısına yanıt
    google hesabına giriş yapmamışım daha dogrusu hesaptan çıkış yapmış o yüzden youtube girmiyordu düzeldi şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost-riley

    Valla ürün geldi kuruldu 75 lira aldılar askı ücreti olarak taktılar pixel testi nasıl oluyor bilmiyorum? Şu anda izliyorum ve nokta pixel hatası yok test derken nasıl birşey yapılıyot yada hangi ayardan söylersen ben kendim yapabilirim ama şu anda panelde herhangi vir nokta yok ayrıca son birsey sormak istiyorum. Periscope uygulamasını flash bellek ile tvye kurabilirmiyiz? Bu konuda bilgisi olan varmı?

    tv test sayfaları var youtube içinde onlarda gezsen yeter.
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Ben de 5cmlik aciklik veren aski aparati aldim. Servisi bugun bekliyiyorum. Heran gelir. Yerden ne yukseklikte astiniz memnunm usunuz yukseklikten? İdealini ariyorum. Bir daha sök tak olmasin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 11 Şubat 2017; 16:3:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    Oturduğum zaman tam göz hizama gelecek şekilde kurdum ben yerden 80 cm yukarıda alt kısmı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam puffin browser i tv kurdum açtiğımda ekran yan başliyor ve başlarken biryere kadar geliyorum ordan ileriye gidemiyorum kumandayla çalişmiyor normal web sitelerimi yoksa mobil web sitelerimi diye soruyor onlarin hiçbirini seçemiyorum orayı gecmenin yolunu bilen varmi?
    Sony KDL-55W807C Kullanıcıları - Bilgilendirme ve Görüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 13 Şubat 2017; 1:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas nasil bir soru sorduysam millet forum u terketti
  • Yeni güncelleme gelmiş ama sanırım türkçe versiyonu hazırlanmamış hala android 6 olacak tv

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Birkaç kişi geldi dedi, güncelleme kısmında görünmüyor, haricen indirip kuranlar var sanırım, bazen güncelleme yapmamak daha iyi diyorum, yenisi eskisinden kötü olunca geri dönüş olmuyor sanırım bu cihazlarda..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenfiz

    Birkaç kişi geldi dedi, güncelleme kısmında görünmüyor, haricen indirip kuranlar var sanırım, bazen güncelleme yapmamak daha iyi diyorum, yenisi eskisinden kötü olunca geri dönüş olmuyor sanırım bu cihazlarda..

    Oda dogru gerçi Android bu tv belki geri dönüş usb üstünden oluyordur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.