Şimdi Ara

Sony KDL-43W805C (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.404
Cevap
49
Favori
136.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en iyi goruntu kalitesi ayarlarini paylasir misiniz
  • Kendim;

    Parlaklık/19
    Kontrast/90
    Gama/0
    Siyah Düzeyi/51 ayarında kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: systeme

    Kendim;

    Parlaklık/19
    Kontrast/90
    Gama/0
    Siyah Düzeyi/51 ayarında kullanıyorum.

    Mod ne canli mi hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart.Canlı çok parlak ve sulu boya gibi görnüyor.Zaten tek bir ayarda takılmayın Örneğin efekti yoğun bir film yada dizi izliyorsanız sabit ayarda siyahlar TV'de simliymiş gibi görünüyor oysa sinema ev moduna alındığında görüntüyü daha iyi bir hale getiriyor.Dahası PS3 takıp oynandığında oyun modu normal ayarlardan çok daha harika bir görüntü veriyor.Yani demek istediğim TV'nin kendi hazır ayar modlarıda gayet iyi canlı hariç.
  • kasım güncellemesini henüz yüklemedim beyler. kanal geçiş hızını çok mu düşürdü bu güncelleme? bir önceki sürümle fark var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
  • Digitürk aldım nihayetinde kanal geçişi hızlandı, fakat Sony'nin kendi görüntü kalitesi gitti, adamların suratları kararmış buğday rengine döndü,,,, hele SD kanalları görmeyin: sanki hd ready bile değil, karıncalar çıkacak gibi...
    Özetle Sony SD kanal ve hd kanal kalitesi tartışılmaz, ama kanal geçiş hızı Digiturk te gayet iyi Sony ye göre...
    Sony kalitesi ayarında BBC hd gibi 4-5 tane kanal var, ses düzeyi de düştü artık 50 lerde kullanıyoruz ses düzeyini... Merak edenlere..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • september28th kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında pek bi far yok.Dilerseniz kurmayın.
  • systeme S kullanıcısına yanıt
    hocam TV'yi 1 yıldır kullanıyorum. bugün ilk defa reset attı cihaz. anlık bir elektirik kesintisi mi oldu voltaj mı düştü bilmiyorum. çok kısa sürede açıldı. yazılımı biraz da bu yüzden yüklemek istiyorum. donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum ama tekrarlarsa servise yönelirim.

    tek sormak istediğim kanal geçiş hızı.. yavaşladı mı sizce?

    istanbul'da çok sık kesiliyor elektirikler bu sıraları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 1 Ocak 2017; 1:11:29 >
  • september28th kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yine elektrik aniden kesilip gelmiştir.Çünkü elektrik kesintisinde TV stand-by konumuna geçmiyor elektrik tekrar geldiğinde aniden açılıyor.O yüzden fazla telaşlanmayın.Ama aşırı derecede kesintiler oluyorsa elektrik tekrar geldiğinde ani yüksek akımdan korumak için öncelikle henüz edinmediyseniz iyi bir akım korumalı priz almanızı tavsiye ederim.Bunun dışında sorun tekrar ederse güncelleme yapmamanızı ve servisi çağırmanızı öneririm düşük ihtimallede olsa güncelleme esnasında tekrar kesinti olursa; bir daha ki açılışta ekrana sadece Sony yazabilir,Kendi kendine reset atabilir ya da kumanda işlemez hale gelebilir ve bu durum kullanıcı hatası kapsamına sokabilir.Kanal geçiş hızı konusunda önceki güncellemeyi pek dikkate almadım açıkcası güncellemeden sonra 3-4 saniyelik bir geçişi sağlıyor.
  • Arkadaşlar bende 43w805c alarak araniza katildim. Hepsiburada sitesinden 2045 lira (200 tl puanla aldim. 1850 ye geldi. Bugun yarin elime ulaşir. Umarim cihaz güzel çıkar. Izlenimlerimi paylaşirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vicid -- 2 Ocak 2017; 10:4:35 >
  • vicid V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...Cihazdan memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz.
  • Altyazılardaki türkçe karakter sorununu nasıl çözdünüz?
  • systeme S kullanıcısına yanıt
    Evet direk menüden yükleme yapıyorum indirmeyi yapıyor yükleme %15-20 gibi oluyor sonra hata veriyor geri plana yüklendi USB ile yükleme yapın gibi şeyler yazıyor

    Nasıl çözecez
  • Bende 43w805c tv yi alalı bir hafta oldu. Teknosadan 1500 tl civarı bir fiyata mal oldu bana. Tv den şuan için gayet memnunum. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Kanal geçişleri dışında herşey çok iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadasmusti

    Bende 43w805c tv yi alalı bir hafta oldu. Teknosadan 1500 tl civarı bir fiyata mal oldu bana. Tv den şuan için gayet memnunum. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Kanal geçişleri dışında herşey çok iyi.

    O fiyata hala almak mümkün mü?
  • onea54 kullanıcısına yanıt
    şuan o fiyata almak pek mümkün değil gibi. ben aldığımda 2000 tl idi. en uzun gece indirimi ile 1800 tl'ye indi. 2000 tl alışverişe 680 tl olan leptop'u 300 tl'ye verdiler. onu bir arkadaşa 500 tl'ye verdim. maliyet 1600 tl oldu. ürünü Marmara forumdan teslim aldım. marmara forum her 750 tl alışverişe 100 tl ininal karta para yüklüyordu. oradan da 125 tl para yüklendi. maliyet 1475 tl oldu. he bu arada bir eksik kredi kartı kampanyası oldu. bonus yada axess kartım olsaydı 100 tl de oradan gelecekti o zaman ballı kaymak olacaktı
  • makinistd M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle TV'de kayıt cihazı veya herhangi bir harici aksesuar bağlı ise çıkartın.Daha sonra TV'nin arkasında bulunan tuş seti üzerinden power tuşuna basarak TV'yi kapatın ve bir kaç saniye sonra tekrar basarak bu kez açın ve yüklemeyi yeniden başlatın eğer tekrar aynı hatayı verirse;
    https://www.sony.com.tr/support/tr/content/cnt-dwnl/prd-tvhc/kdl-2k-2015-android-models-update-ver3533/KDL-65W855C

    Bu adresten TV'ye ait güncelleme dosyasını İndirip kurun.Daha sonra inen zip arşivinden çıkararak çıkan klasörün içerisindeki .pkg uzantılı dosyayı biçimlendirilmiş USB Belleğe atıp TV'ye takarak yükleyin.Detaylı yükleme anlatımı "Güncelleme Nasıl Yapılır" başlığı altında adreste yazılı.




  • eren35fb kullanıcısına yanıt
    Öncelikle USB'den izliyorsanız filmin adı ile altyazı dosyasının adının aynı olduğuna dikkat edin.Daha sonra altyazı .srt uzantılı dosyayı Not Defteri ile açın daha sonra Dosya/Farklı Kaydet menüsünü tıklayın Açılan pencere "Kodlama" Kısmında bulunan Türkçeye uygun olmayan ANSI karakter kodunu açılır menüden UTF-8 yapıp kaydettiğinizde sorun çözülecektir.
  • Kutu elime ulaşti. Bantlarin köşeleri yirtilmiş. Hatta çürümüş. Bant tek kat gibi, cihaz sanki açilmamiş daha önce. Fakat üzerinde daha önceden yapıştirilmiş bantlar var. Sanki kargo ile daha önce gönderilmiş gibi. Kutunun köşesinde biraz hasar vardı, kabul etmedik, sonra servise sordum.açin bakin hatta calistirin dedi.kargoyu teslim almaya gittim. Açtım bir sorun yoktu o kısımda. Kargo şubesinde çalıştırma işi yapamadim tabi. Servis cumartesi kurmaya gelecek. Yaptirabilirsem testlerini yaptıracağım.teşhir olup olmadığına bakmasını da isteyeceğim.
  • vicid V kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Hayırlı olsun..Servis gelince mutlaka durumu anlatın TV'nin çalışma saatini öğrenmek istediğinizi söyleyin böylece SM' menüsüne gireceklerdir kullanıcıların girdiği takdirde garanti kapsamı dışında bırakacağı için servis kontrolünde bunu yaptırıp teşhir ürünü olup olmadığını çalışma saatinden anlayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.