Şimdi Ara

Sony, kameralarını webcam olarak kullanmaya izin veren uygulamasını yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, kameralarını webcam olarak kullanmaya izin veren uygulamasını yayınladı



    Canon, Fujifilm, Panasonic, Nicon ve GoPro'nun ardından Sony de kameralarını webcam’e dönüştüren uygulamasını yayınladı. Imaging Edge Webcam adındaki uygulama sayesinde, Sony kameraları capture kart ya da herhangi bir üçüncü parti yazılıma gereksinim duymadan bilgisayar kamerası olarak kullanabilmek mümkün.



    Ayrıca Bkz.Instagram ana sayfa akışı değişti: İşte keşfete dönen yeni akış



    Imaging Edge Webcam ile Sony kameralar webcam'e dönüşüyor



    Şimdilik Windows 10 (64 bit) platformuna özgü olan uygulama, tek bir USB kabloyla kameranızı bilgisayara bağlayıp canlı yayın yapmanızı, video kaydedebilmenizi ya da görüntülü görüşmelerinizi çok daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.



    Imaging Edge Webcam uygulaması Sony'nin web sitesi üzerinden indirilebiliyor. Uygulamayı indirmek isteyen kullanıcılar, buraya tıkladıktan sonra uyumlu kamera modelini seçerek, uygulamayı cihazlarına yükleyebilir. (Kurulum aşamaları için tıklayınız.)



    En yeni Sony Alpha serisi kameraları destekleyen uygulama, full frame kameraların yanı sıra Sony A6600 ve Sony A6100 gibi APS-C formatlı kameraları da destekliyor. Ancak Sony A6000 gibi son derece popüler bir kameranın desteklenmemesi üzücü. İşte Imaging Edge Webcam uygulamasını destekleyen kameraların tam listesi:



    Sony, kameralarını webcam olarak kullanmaya izin veren uygulamasını yayınladı




    Kaynak:https://support.d-imaging.sony.co.jp/app/webcam/en/







  • a6000 de daha önce var olan özeliği kaldırdı sırf seğmantasyon diye umarım batarsın sony

  • A7M2'de denedim. Bilgisayardaki programdan, kameranın her ayarıyla oynanabiliyor. Güzel düşünülmüş. Webcam almaya gerek kalmadı. Tabi merak ettiğim bir konu da, bu şekilde kullanımın, sensörün ömrünü ne derece etkilediği.

  • 0,60 upload hiziyla 5d mark 4 bağlasam ne yazar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huan8

    A7M2'de denedim. Bilgisayardaki programdan, kameranın her ayarıyla oynanabiliyor. Güzel düşünülmüş. Webcam almaya gerek kalmadı. Tabi merak ettiğim bir konu da, bu şekilde kullanımın, sensörün ömrünü ne derece etkilediği.

    Türkiyede kullanılabilmesine şaşırdım, Sony bize bu tarz uygulamalar vermiyordu, Sensör veri kaydetmiyor ama bu şekilde'de çalışıyor sonuçta video kadar olmasa'da bir miktar etki olacağını düşünüyorum bu ve benzer işlemlerin.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Timelapse uygulaması için epey uğraşmak gerekiyor mesela. Ben uğraşmadım yüklemedim, çok ihtiyacım yok diyerek. Ancak webcam daha işlevsel bir özellik oldu. Benim tahminim de sensörün uzun süre açık olmasından dolayı etkileneceği. Şu an ki durumu bilmemekle beraber; canon 5d serisiyle film çekenlerin, film boyunca 5-6 makineyi pert ettiğini duymuştum.

  • Huan8 H kullanıcısına yanıt

    O kadar olurmu bilemem kısa vadede olmaz ama sonuçta çalışacak sensör, Isınması nedeniyle sorun olur.

  • windows 8.1 de kullanılmıyor mu?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.