Şimdi Ara

Sony ilk çeyrekte 1.1 Milyar Dolar zarar açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
2
Favori
4.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony dediğimiz şirket;patlatılan Wikileaks raporlarında deşifre edildiği üzre, Dünya üzerin de+A.b.d yönetimi üzerinde,Japon hükümetleri üzerinde doğrudan aktif etkisi olan karanlık bir yüzü olan, hiç bir şirketin buna (Apple)dahil erişemeyeceği güç ve karizmaya sahip...

    şirketin agrasif tutumu mobil kısmına ,kamera ve film prodüksiyonları gibi olmadığı gerçek ve bir diğer gerçek son iki ceo sunun yani 10 yıl üzerinde yönetimini üstlendirdiği Amerikalı ceo su ve son tahlildeki Japon ceo sunun hiç bir olumlu etkisi olmadığı ve gerilemesinde içinin boşaltılmasında etkilerinin olduğu bir gerçektir.

    acilen üst yönetimin,mevcut ceo sundan kurtulup, 80 ve 90 lı yıllarda yardırdığı günlere dönmesi dileğiyle,zira bu Sony de olsa herkesin bir tükenme noktası vardır!..

  • Sony önce mobili düzeltecek sonra kar bekleyecek
  • Gene şaşırtmadı. :)

  • yanlış politikalar yüzünden

  • nobu N kullanıcısına yanıt
    İnsanlar değişim istemiyor. Bu popülerite ile alakalı bir husus. Zira Iphone htc samsung hepsinin aşşağı yukarı bir stili var ve buna ufak oynamalar yapıyorlar. Iphone6 ya kadar hepsi aynıydı htcep aynı samsung s6 da aynı şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Biraz tarafsız ol DH. Sadece Sony'nin zararlarını açıklıyorsunuz diğer firmalar zarar yapmıyor sanki.

    Sen sony'cisin galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation da kurtaramamış
  • Güzel haber

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Son bir haftadaki haberleri incelerseniz bir çok haber çeyrek raporunu yayınladı, hepsinin de haberi mevcut. Ancak bu şekilde zarar eden bir şirkete rastlamamıştım.

    Sony'nin zararı neden tarafsızlık olarak algılanıyor anlamıyorum, zarar etti diye kar mı yazmalıyım habere, veya diğer şirketler kar etti diye zarar mı yazılmalı?
    Benim için ne faydası olabilir ki Sony'nin kar veya zarar etmesi? ben tüm markaların rekabet içerisinde olmasından yanayım, bu tarz eleştirilerin de tabiri caizse at gözlüğü ile yapıldığını düşünüyorum.
  • Sony piyasadaki en kaliteli elektronik cihazları üretiyor , bu duruma düşmesinin sebebi fiyatlarının pahalı olması sebebiyle ucuz mal satan korelilerle rekabette zorlanmasıdır.
    Sony nin yaptığı basit bir el radyosunun bile belli kalitesi vardır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kafaya bak cin sokak arasinda yapilan bilmem kacinci sinif dandik telefonlari forumda tavsiye eden vatandas sony ust yonetimini elestirmis,sony batmaz arkadaslar cok beklersiniz daha mobil bolumu zarar etsede subvanse edecek cok geliri var htc.gibi degil yani.Her satilan iphonedan mercek dolayisiyla sonyde para kazanior.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'i gereksiz övmekten vazgeçin.Malzeme kalitesi diyorsunuz kasa açıklığı problemi var cihazlarında ısınma problemi yine z2 modelinde bir hayli fazlaydı.Kamera desen rakiplerinden geride üstelik kendi sensörünü kullanıyorlar rakipleri,müzik desen rakiperinden üstün değil ekrana hiç girmiyorum en büyük handikap orası.Sony'i severim eski telefonlarım hep sony idi nokia zamanları.DSLR sektöründe iyisin yenilikçisin yine müzik sektöründe zx2 gibi bir model çıkardın ilgi topladın.Artık şu telefonlarınada bu birimlerden destek almalısın...
  • Çok fazla çalışan çıkarttılar. Güncellemeleri zamanında veremeyebilirler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar açıkçası umrumda değil. Geçmişte teknoloji önderi bir firmanın yaptığı salaklıklar;

    1-) 70 milyon PSN kullanıcısının PLAIN TEXT şifreleriyle çaldırması
    2-) TB'larca RAW film kayıtlarını Sony Pictures'dan çaldırması
    3-) "-PS3 Kırılamaz! İmkanı yok!" diyip geo HOTZ'ın kırıldığını ispatlamasıyla, geohotz ı hapse tıktırmak için hesabına 1 dolar atmaya çalışması
    4-) Hepsini geçtim kıçı kıytırık kamera sensörlerini, kendi telefonlarında düzgün kullanamaması, elalemin (örn samsung) satın aldığı sony sensörlerini diğer firmaların daha güzel kullanması.
    5-) Şarj soketi bozuk sony ericson wlakman telefonlarınıda unutmadık
    6-) G705'in aslında yazılım ile kısılmış W705 olduğunuda unutmadık sony.

    Çakallıklarınıda rezilliklerinide iyi biliyoruz.

    Benim ahımı aldılar, zarar ediyorlar işte :D

    Rezillik aga rezillik.

    Ekleme: Sony'nin maaşlı gayri resmi avukatları doğruları söylediğim için yedirememiş, basmışlar eksiyi, egolarınıda tatmin etmişler. Vay enayiler vay.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 2 Mayıs 2015; 1:52:52 >




  • sony nin film ve müzik endüstrisinde çok mistik kolları var illuminati arkalarında olduğu sürece batmazlar kendi ülkesinde bile insanlar sony ye mistik bir firma olarak bakıyorlar sony kadar itici bir firma yok bu arada sony kullanıyorum ürünleri çok sağlam 2.5 yıldır telefonumun camı bile çizilmedi bi de bazen ağır işlerde çalışan biriyim başka bi telefon olsaydı şimdi bende ikiye bölünmüştü.eğer telefonda benim gibi sağlamlık arayan biri değilseniz kesinlikle sony ye o para verilmez.ofiste çalışan bir ne için sony nin sağlamlığı için 500 lira fazla versinki lg g2 1400 lirayken z1 1750 liraydı.fazladan çıkan para sağlamlığa çıkıyor ee ofiste çalışan adam telefonunu zaten kırmaz

  • adı sırf SONY diye ürünlerini faiş fiyattan satmaya devam ettikleri sürece ne rekabet edebilirler nede zarardan kurtulabilirler. sony de 4000 tl olan bir notebook bilgisayar asus ve toshibada 2800 liraya almak mümkün aynı özelliklerde.

    telefon aynı yine çok olağan dışı özelliklere sahip olmamasına karşın bir İphone yada samsung' un galaxy serisine denkmiş gibi yüksek fiyat çekerse yine zarar etmesi kaçınılmaz.

    2 çekirdekli İ7 makinaya bayıldığım paranın acısını halen unutamadım satarken o kadar yalvardım yok illa sony olacak 3250 tl para bayıldım cihaza ssd disk 250 gb ilavesi 3600 liraya vermiştim. hal bu ki 3000 liraya ssd + 1 tb diskli 4 çekirdekli İ7HQ cihaz almak mümkündü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: leventlert

    Yorumlar komedi adamların stokları son 5 yılın zirvesinde ve 1 yıldır sürekli kar ediyorlar zarar ettikleri tek bölüm mobil ürünler.
    Haber editörü yayınlanan finansal raporu inceledi mi acaba?

    Bırak incelemeyi konu başlığı altına hiçbir veri yazmamış detaylı bi açıklama yok. Birde yorumlarda savunmaya geçmiş ki bence komik olmuş. Arkadaş evet her firmanın ilk çeyreğinin finansal raporlarını konu edip yayımlamışsınız. Fakat hiçbirinin başlığına koca koca zarar etti yazmamışsınız. Adama sorarlar burda maksat ne? Mobilde yüzde kaç zarar var diğer şirtketlerle bu zararın farkı ne kadar? Bi batıramadınız bu sony i. Sonra da diyorsunuz ki biz rekabet olsun istiyoruz. Bırakın kardeşim bu lafları sony batarsa mı rekabet olacak. Samsungu zerre sevmem fakat batmasını da istemem ki rekabet olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    sony nin film ve müzik endüstrisinde çok mistik kolları var illuminati arkalarında olduğu sürece batmazlar kendi ülkesinde bile insanlar sony ye mistik bir firma olarak bakıyorlar sony kadar itici bir firma yok bu arada sony kullanıyorum ürünleri çok sağlam 2.5 yıldır telefonumun camı bile çizilmedi bi de bazen ağır işlerde çalışan biriyim başka bi telefon olsaydı şimdi bende ikiye bölünmüştü.eğer telefonda benim gibi sağlamlık arayan biri değilseniz kesinlikle sony ye o para verilmez.ofiste çalışan bir ne için sony nin sağlamlığı için 500 lira fazla versinki lg g2 1400 lirayken z1 1750 liraydı.fazladan çıkan para sağlamlığa çıkıyor ee ofiste çalışan adam telefonunu zaten kırmaz


    Sony isminin "Son Of New York" un kısaltması olduğu ,derin amerikan sermayesi tarafından kurulduğu ,2. Dünya savaşı sonrası Japon gençleri ,Japon intikam tugayına sempati duymasın da elektronik gereç,film,müzik görüntüyle oyalansın köpüğü alınsın diye ,fırın,çamaşır makinesi ve ısıtma cihazı üreten bir firmadan duyuları doyurmaya yönelik bir firmaya evrildirilttiğini de eklemek isterim. Kaynak sormayın lütfen ,bilgiler doğrudur (kapalıçarşıda gezdirdiğim yüksek konumlu yabancı turist şahıstan bir ara muhabbet konusuyken edinilmiştir.)

    Bu arada Sony ,Amerika ve Japonya da çok güçlüdür , iki ülkede de market birincisi olayım kaygısı taşımaz ,s.kinde değildir zaten. Diğer memleketlerdeki faaliyetlerden ötürü zarar meydana gelmektedir.

    Zarar etti diye tüm firma zarar etmemiştir , Sony nin iştirakleri sapasağlamdır, film müzeik yapım şirketleri hiç zarar etmemeiştir (kuruldukları günden bu yana) ,film gereçleri,müzik gereçleri hiç zarar etmemiştir. Mobil bölümün zarar ettiği habeini burada okyunca da şaşırdım, zira son 1 yıldır faaliyet karı edinmekteydi. Acaba bu haber kaynağın kaynağını doğrulamadan siteyi işkembeden dolduralım ya da gsm arena türü sitelerin çevirisi midir?

    Üretim hususunda ultra namuslu japon ekolü sözkonusudur.şuradan buradan çalmaz çırpmaz , dayanıklı mı dayanıklıdır , langır lungur kullanmaz iseniz ,torunlarınıza saklayacağınız cihazlar edinirsiniz.
    Javaprof'un bahsettiği dayanıklılık hususu doğrudur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 1 Mayıs 2015; 18:12:43 >




  • Ortalama neredeyse 1 trilyon dolarlık bir şirket için çok büyük zarar değil. Ama sony'nin mobil departmanı böyle zarar etmeye devam ederse sony 2018 civarı çekilebilir. Ama dediğim gibi dünyanın en değerli şirketlerinden biri için zarar çok büyük değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okisht

    Merhaba,
    Son bir haftadaki haberleri incelerseniz bir çok haber çeyrek raporunu yayınladı, hepsinin de haberi mevcut. Ancak bu şekilde zarar eden bir şirkete rastlamamıştım.

    Sony'nin zararı neden tarafsızlık olarak algılanıyor anlamıyorum, zarar etti diye kar mı yazmalıyım habere, veya diğer şirketler kar etti diye zarar mı yazılmalı?
    Benim için ne faydası olabilir ki Sony'nin kar veya zarar etmesi? ben tüm markaların rekabet içerisinde olmasından yanayım, bu tarz eleştirilerin de tabiri caizse at gözlüğü ile yapıldığını düşünüyorum.

    Nedense her Sony haberinde mobilin zararından bahsediliyor sadece Sony Mobile zarar ediyormuş gibi. S6'nın RAM sorunu vardı neden bu sitede paylaşılmadı? Sadece inceleme yapılıyor o kadar. Sonra tarafsız değiliz diye gezin.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.