Şimdi Ara

SONY HDR SR1E ALAN KULLANAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HDR SR1E:
    Bu çok merak ettiğim bir kamera
    yurt dışından getirten veya Türkiye'den alan var mı?
    özelliklerini 50 defa okudum.Ama memnuniyet önemli Birde Türkiyede en ucuz nerede bulunur?
    garantisi önemli değil..SONY bir garantidir zaten iyi kullandıktan sonra kolay kolay bozulmaz.Türkiye de bu tür elektronik eşyalar 2 kat daha pahalı akaryakıtta olduğu gibi.Tekrar ediyorum en ucuz NEREDE cevap bekliyorum.haydi bakalım hayırlısı........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehademir10 -- 27 Ekim 2006; 1:55:24 >







  • Cevahir de 3229 YTL. Kanyon da 3450 YTL veeee Doğubankta 1750 USD. Yaklaşık olarak 2550 YTL. 1. Katta sol koridorun sonunda. Elinde iki tane daha varmış. Kaçırma daha ucuza bulamazsın. Kamerayı altı aydır bekliyorum senin gibi özelliklerini okumaktan bıkmıştım artık. Şimdi aldım. Süper bir alet. Başka hiçbir marka bu kadar iyisini yapamaz. Özellikle dokunmatik ekran menüsü çok kolay kullanımlı. Ayrıca bütün işlemleri tek tuşla halletmek için çok güzel noktalara işlevsel tuşlar yerleştirilmiş. Süper fotoğraf çekiyor. Gece görüş süper. Videosu ise manyak ötesi. Hele evdeki 82 ekran HD destekli LCD TV ile izleyince kafayı yiyecek gibi oluyorum. Recommended.
  • SONY HDR SR1E değil ama SONY HDR SR1'i amerikadan 1500 dolara getirtebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenoz -- 13 Kasım 2006; 14:15:57 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sehrikalp

    Cevahir de 3229 YTL. Kanyon da 3450 YTL veeee Doğubankta 1750 USD. Yaklaşık olarak 2550 YTL. 1. Katta sol koridorun sonunda. Elinde iki tane daha varmış. Kaçırma daha ucuza bulamazsın. Kamerayı altı aydır bekliyorum senin gibi özelliklerini okumaktan bıkmıştım artık. Şimdi aldım. Süper bir alet. Başka hiçbir marka bu kadar iyisini yapamaz. Özellikle dokunmatik ekran menüsü çok kolay kullanımlı. Ayrıca bütün işlemleri tek tuşla halletmek için çok güzel noktalara işlevsel tuşlar yerleştirilmiş. Süper fotoğraf çekiyor. Gece görüş süper. Videosu ise manyak ötesi. Hele evdeki 82 ekran HD destekli LCD TV ile izleyince kafayı yiyecek gibi oluyorum. Recommended.

    peki çektiğiniz videoları nasıl dvd ye yazdırıyorsunuz?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.