Şimdi Ara

SONY DCR-SR32 İLE PCYE AKTARILANLARIN DVD YE YAZIMINDA PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi daha önce kameradaki görüntüleri pc ye aktarmıştım.Aylar sonra onları DVD yapmak için ilgili programı çalıştırdığımda convert tamam dvd ye yazmaya başlayacağı sırada hata veriyor.Programı birkaç sefer kaldırıp kurdum ancak aynı hata devam ediyor.Kamera ile beraber gelen cd de Picture motion browser adlı program vardı.Daha önce bir sorun olmamıştı.Hata ile ilgili görüntüleri de eklemeye çalışacağım SPUDVDAuthor exe hata uyarısı verip programı kapatıyor.Bir türlü çözemedim bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.

     SONY DCR-SR32 İLE PCYE AKTARILANLARIN DVD YE YAZIMINDA PROBLEM







  • NERO 8 ile direk kaydet convert etmeden gelen yazılımlar pek sağlıklı olmuyor. zaten bu makina mpeg2 olarak kayıt yapar.. direk k-lite yada win 11 çalıştırır bunu..
    benim arkadaş dün sattı elindeki sr32 yi 520 ytl ye ikinci el olarak ... videolar büyük ekranda tatmin etmiyor dedi bana... birde gece bir çekim yapmış baba annesini mi ne.. izlerken korktum dedi.. yemyeşil gözleri kırmızı birşey çıkmış kadın bu aleti satan satıcı bu makina cam gibi gece çekimi yapar diye satmış.. sen memnunmusun aletten..
    birde spot malmı yani outlet ürünse sorunlu olabilir.. çoğu makina sonye dönenler bizim gibi ülkelere gönderiliyor..bu tür aktarım yada odaklama yaparken parlama sorunu olduğunda dıaşrda alan anında iade ediyor bizde iade alan yok maesef...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 10 Nisan 2008; 12:27:21 >




  • Evet aslında bende pek memnun kadığımı söyleyemem.Yetersiz ışıkta görüntü kalitesi tatmin etmiyor. Dışarıda ve aydınlık ortamlarda güzel.Birde arada odaklamadan kaynaklandığını düşündüğüm bulanıklık oluyor zaman zaman.Geçen sene nisan ayında Almanya dan 500 EU ya geldi makina daha öncesinde 7 sene kullandığım 8mm kasetli sony vardı.Halen dolapta duruyor.Tek derdim kasetten pc ye aktar convert vs.uğraşmamak için bunu getirtmiştim.Büyük ekranda hele bende fullhd var görüntü çokta güzel görünmüyor.Tüplü TV lerde izlenirse mükemmel, sorun yok.Aslında bende son zamanlarda sr32 yi satıp fullhd bir kamera almayı düşünmeye başladım.O kameralarda herhalde 2.000 ytl civarında fiyatların biraz daha düşmesini beklemeli ama bu arada dövizde yerinde durmuyor.
  • amazonda bu ara kameralar çok ucuz almanyada öyle..dünya genelinde kamera satışlarında ciddi düşüş var .. yani dğnya geneldi milletin suyunu sıktılar.. herkes maddi dar boğazın içinde krediler-kredi harcamaları.. piyasa iyi darbe vurdu..bizde ise durum am tersi adamlar kafasına göre fiatları yükseltiyor.. keriz bol.. döviz artınca fiatı düşüreceğine yükseltiyor.. millet salakmı döviz artarken gidip kamera alacak kadar
  • Benden başka kimse bu kameradan kullanmıyor mu?

    Herhalde kimse böyle bir sorunla karşılaşmadı.
  • Arkadaşlar ben bu modeli 2. el uygun fiyata aldım.Ama bilgisayara bağlantı kablosu yok.Kablonun modelinide bulamadım.Modelini yazabilirmisiniz? veya hafıza kartı alsam direk karta video kaydı yapabilirmiyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • bendede usb kablosu yok.. hartdiskteki verileri hafıza kartına nasıl taşıyabilirim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.