Şimdi Ara

Sony DCR-HC94E aldım. İncelemeler Yakında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar...

    Bu akşam DCR-HC94E aldım; 1550 ytl, Eurasia garantili, orjinal Japon malı. Küçük bir çanta, 1 adet kaset ve bir tripod hediye ettiler. Şimdi şarj oluyor. Yarın ilk işim bi i.LINK kablo almak olacak; neleri var neleri yok göreceğiz. Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar. İlerleyen zamanlarda kameraya ait izlenimlerimi paylaşacağım. Kendinize iyi bakın...



  • Tekrar merhaba arkadaşlar...

    Makinamı bugün deneme fırsatı buldum. İlk izlenimlerim otomatik ayarlara göre heyecan vericiydi. Düşük ışık performansı bir miniDV için mükemmel. Güneşli ortamlarda ne kadar iyi olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Zifiri karanlıkta ise nightshot ve s-nightshot çok işe yarıyor. Düşük ışıklı ortamlarda, bazı yerlerde odaklama süresi uzuyor ama zoom mandalına dokunduğunuz gibi odaklanıyor. Malesef i.LINK kablo bulamadım bugün. Uygun olduğum bi arada sizinle çekimlerimi paylaşmayı düşünüyorum. Bu kamerayı almayı düşünen arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim. Kendinize iyi bakın...
  • Güzel ve kaliteli bir kamera seçmişsiniz.Güle güle kullanın.Özelliklerini inceledim.Orta seviyede bir kullanıcı için yeter de artar bile.Bu kamerada uzun süre kendiniz geliştirebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun. O segmentteki en iyi kameralardan birisini satın almışsınız. i.Link (IEEE 1394) kablo alırken kaliteli bir ürün almaya dikkat edin. Belkin'ler iyidir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dorax


    Hayırlı olsun. O segmentteki en iyi kameralardan birisini satın almışsınız. i.Link (IEEE 1394) kablo alırken kaliteli bir ürün almaya dikkat edin. Belkin'ler iyidir.


    Ben de Belkin bulmaya çalışıyorum zaten ama Teknosa'da bulamadım henüz. Araştırıyorum.
  • abi mrka en onemli sey
  • Dün firewire kablo aldım ve ilk dvd'mi yaptım fakat görüntü kalitesi beni tam tatmin etmedi. Indoor mekanlarda en ufak ışık giren yer parlıyor. Ne dersiniz?
  • PİYASADA CAPTURE CARD KULLANARAK DVD YE AKTARIYORLAR. BEN DENEDİM GÖRÜNTÜ OLDUKÇA İYİ. FİREWİRE İLE DENEMEDİM. USB İLE AKTARILAN GÖRÜNTÜ ÇOK KÖTÜ. DVD RECORDER İLE İYİ OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR AMA BEN DVD RE. İLE AKTARDIĞIM GÖRÜNTÜLERİ BİLGİSAYAR OKUMADIĞI İÇİN İZLEYEMEDİM. TV EKRANINDA İYİ GÖRÜNÜYOR AMA BİLGİSAYARDA DA GÖRMEK LAZIM.
    GÖRÜNTÜ AKTARMAK İÇİN
    1.FİREWİRE BAĞLANTI İLE
    2.CAPTURE CARD ARACILIĞI İLE
    3.DVD RECORDER İLE
    BU YÖNTEMLERİ DENEYEN ARKADAŞLAR TECRÜBESİNİ AKTARIRSA YARARLANMIŞ OLURUZ.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.