Şimdi Ara

sony DCR-DVD 410E görüntüye tarih saat ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam.
    elimde dcr-dvd 410e marka kamera var. çekim sırasında tarih ve saat bilgileri mevcutken pc ye attımdığımda ya da başka ortama kaydettiğimde bu görüntülerden eser kalmıyor. ama ben kalsın istiyorum. bunu nasıl yapabilirim fikri olan arkadaşlardan cevaplar beklemekteyim.



  • hadi ama cevap verecek birisi yok mu?
  • dvd'li kameralar tarih ve saati altyazı olarak kaydediyor. tıpkı dvd filmlerdeki alyazılar gibi seyrederken istediğin gibi kapatıp açabiliyorsun. onun için çektiğin dvd'yi pcye atarken komple atman gerekikor.ben (dvdfab) proğramını kullanıyorum. ama sen çektiğin görüntüleri bir proğramla düzenleyip müzik falan eklemek istiyorsan ozaman durum biraz farklı düzenleme yapacağın proğrama videoyu çağırırken tarih ve saati ekleyip eklemeyeceğine seçmelisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogdumesut -- 16 Ekim 2010; 9:54:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydogdumesut

    dvd'li kameralar tarih ve saati altyazı olarak kaydediyor. tıpkı dvd filmlerdeki alyazılar gibi seyrederken istediğin gibi kapatıp açabiliyorsun. onun için çektiğin dvd'yi pcye atarken komple atman gerekikor.ben (dvdfab) proğramını kullanıyorum. ama sen çektiğin görüntüleri bir proğramla düzenleyip müzik falan eklemek istiyorsan ozaman durum biraz farklı düzenleme yapacağın proğrama videoyu çağırırken tarih ve saati ekleyip eklemeyeceğine seçmelisin.

    komple atmak derken...
    ben tamamen kopyala yapıştır yapıyorum. sonra pc de izlediğmde herhangi bir zaman göstergesine rastlamıyorum. ayrıca kotamera da dvd disk kullanmıyorum. çektiklerim ayrı ayrı zaten duruyor. bende fotograf atar gibi video görüntülerini tek tek atabiliyorum. attıktan sonra media playerde izlediğimde dediğim bilgileri göremiyorum.
    biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.




  • 1. kameranın ayarlarında tarih ve saatin açık olduğundan emin ol

    2. kayıt için sony 8cm DVD +RW kullan. hafıza kartına video kaydetme. sadece fotoğraf kaydet.

    3.kaydettiğin videoyu pc'ye atarken usb'den değil, dvd+rw'yi kameradan çıkarıp pc'nin dvd sürücüsüne takıp yükle.

    4.dvd'yi seyrederken kullandığın proğramın altyazı seçeneğinden altyazıyı seç. tarih ve saatin mutlaka görünmesi lazım.

    5.kamerayı hiçbir zaman bir tv'ye veya bilgisayara bağlayıp seyretme çünkü dvd'li kamerada buna gerek yok kamerayı boştan yere player olarak kullanıp yormana gerek yok. videonu çek dvd'yi kameradan çıkar istedğin dvd playerde seyret.

    umarım yardımcı olmuşumdur.
  • teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.