Şimdi Ara

sony dav-dz810w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size bir kaç sorum olacak. dav-dz810w sinema sistemim var. Divx filmlerdeki performansını begenmediğim için bilgisayarımı tv ye bağlayarak divxleri izlemek istiyorum. buraya kadar sorun yok. Fakat sesi nasıl bu sinema sisteminden alabilirim. Görüntüyü bilgisayardan sesi sinema sisteminden almak istiyorum. Dvi ya da s videodan tv ye bağlantı yapıcam fakat sesi sinema sisteminden almam için bilgisayar sinema sistemi arasında nasıl bir bağlantı yapabilirim. Ya da söylediğim bu olay gerçekleşebilir mi?

    Bir diğer sorum eski bir pickup ım ve buna ait bir anfim var. Aynı şekilde buradan çıkan sesleri nasıl bir bağlantı ile home theatre dan alabilirim ya da böyle bir olay mümkün müdür?
    Teşekkürler



  • Ses sisteminizin arkasında büyük ihtimalle 1 optic coax (sony olması münasebeti ile) giriş ve en az 2 adet stereo giriş vardır diye tahmin ediyorum. Bilgisayarınızın ses kartı çıkışı optic ise bu çıkıtan receiverın optic in noktasına optik kablo ile bağlantı yapabilirsiniz. Eğer ses kartınızın arkasında 5.1 kanal çıkışı varsa ve receiverınızın arkasında multi ch bağlantısı varsa 6'lı lale kablo ile bağlantı yapabilirsiniz. Eğer receiver arkasında multi ch. girişi yoksa ses kartının FL ve Fr çıkışlarını kullanaraj stereo RCA kablo ile anfinizin stero girişleri arasında bağlantı yapabilirsiniz.Ya da bilgisayarınızın kulaklık çıkışına bir ucu stereo erkek uç (valkmen kulaklıklarında kullanılan uçtur.) diğer ucu 2 adet erkek rca olan bağlantı kablosunu takarak receiver ile stereo bağlantı kurabilirsiniz.

    Saygılarımla.
  • Gayet açıklayıcı olmuş. Akşam gidince bakacağım.
    Çok teşekkürler
  • slm sony dav-dz810w ürünün optik girişi standart dışı acaba dönüştürücü aparatı varmıdır

  • volki3381 V kullanıcısına yanıt

    16 senelik konuyu hortlatmışsınız =)


    sorunuza gelirsek, normal spdif optik çıkış var fotoğraflarına bakınca, neden standart dışı olduğunu düşündünüz? Line 1 optik girişi normal duruyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.