Şimdi Ara

Sony CDX-GT450U NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR OTOYA TEYP ALACAM..BUNU DÜŞÜNÜYORUM Sony CDX-GT450U.... GÖREN DUYAN KULLANAN VARMI? YADA250 TL CİVARI NE ALINIR....AMA MUTLAKA FLASH BELLEK TAKILACAK BİŞE LAZIM..



  • bende bu ürünü almayı düşünüyorum araştırmalarıma göre iyi ama kullanıcı tavsiyelerine ihtiyacım var.
  • Bugün taktırdım,bende Hyundai Getz 2009 var.Hoperlörler değişmediği için baslar o kadarda iyi değil ama açıkçası çok değişti.Radyoyu iyi çekiyor ve temiz.Eğer hoperlör değiştirirseniz çok daha fazla etki görürsünüz.
  • fatih5533 F kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 sene önce cdx gt450 u marka cd çalar aldım çok memnundum geçen haftaya kadar.
    Geçen hafta akü değişiminde cihaza giden elektrik kesildi ve fabrika ayarına döndü. Ses derinden ve boğuk gelmeye başladı.
    Sesi sub çıkışından amfi ye veriyorum 1 senedir öyle kullanıyordum ses net ve tizli çıkıyordu teyp ayarlarından balance sol sağ ayarı yapılabiliyordu şimdi yapılamaıyor. Hoparlörden tiz ve orta sesleri net alıyordum şimdi bas ve mono ses var bu olaydan sonra müzik sistemcilerine gösterdim
    Sub çıkışı fabrika çıkışı lpf göre ayarlıdır ancak kumanda dan olur RM-X114 kodlu kumanda dan sub çıkışı kablosunun ayrını strero ya dönüştürülebiliyormuş bu konuda yardımcı olur musunuz? Ürünü alırken böyle bir kumanda çıkmadı bu kumanda dan temin etsem de sorunum çözülür mü? Yardımlarınızı bekliyorum




     Sony CDX-GT450U NASILDIR? Sony CDX-GT450U NASILDIR?



    böyle bi sorun oluşu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.