Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.887
Cevap
239
Favori
798.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Sabahtan beri PS5 oynarken cihazda ses problemi yaşamaya başladım.Gerçekten canımı sıkmaya başladı.


    İlk aldığım vakitlerde de sürekli ses gelmeme durumu vardı ama cihazı açıp kapayınca düzeliyordu. Bugün öğleden sonra evden ayrıldım , şimdi Netflix üzerinden bireyler izlemek isterken , tekrardan ses probleminin devam ettiğini gördüm.


    Bu televizyondan ses gelmeme sorununun kaynağı nedir ? MODEL : 65XH9096 .


    Gerçekten rahatsızlık vermeye başladı.

  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt

    Hocam bende öyle sorunlar olmuyor tvyi restart ayaparak tekrar deneyin kumanda üzerinden açma kapama tuşuna uzun süre basın tv yeniden başlat .D seçenegini tıklayıp deneyin arada belki hafıza kasıyordur .D misal netflixin kendi uygulaması bazen hata verdiginde öyle yapıyorum:D netflixle alakalı bir durumdur.D ps5 ilk serileri zaten sorunlu şu anda:D tvyle alakası oldugunu sanmam   ps4 proyla oynuyorum her hangi bir sorun yaratmadı ya da cıkmadı karşıma.d

  • Arkadaşlar merhaba sony 55inç xh9096 almayı düşünğyorum. En ucuz 8500 civarı. Trendyol ve hepsiburada ikisi de aynı satıcı "doğubankbilişim" daha önce bu satıcıdan alanlar var mı nasıldır? Güvenilir mi? Bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • battousai07 kullanıcısına yanıt
    PS5’in hiç bir sorunu yok yanlış biliyorsunuz.

    Ses kesilme sorunu TV’den kaynaklı ve bunu çözmek için Sony yazılım güncellemesi yaptı. Güncellemeden sonra sorun yok denecek kadar azaldı ama ara sıra hala denk geliyorum bu soruna.

    Not: Bu sorun PS5 ilk açıldığında oluyordu ve TV’yi veya PS5’i restart yapınca düzeliyordu. Ses geldikten sonra Ps5 aktif olarak kullanılırken 1 kere bile ses kesilmesi yaşamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 14 Mayıs 2021; 11:23:8 >
  • battousai07 kullanıcısına yanıt
    Sesi TV’den mi alıyorsunuz ses sisteminden mi ?

    Netflix’de de ses kesilmesi demişsiniz bu soruna hiç denk gelmedim.
  • Tekrardan Merhaba,


    xbox series x ile xh9096 uyumsuz çalışıyor arkadaşlar. Videolarını çektim ve merkez ile paylaştım.


    Yurtdışında yaşanan sorunun aynısı bende bu sabah oldu. Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm ama bazen ekranda renkler karışıyor ve 1 sn'lik cihaz açılıp kapanıyor.


    XBOX kullanan kimsede bu sorun olmuyor mudur? HDMI 3 ve HDMI 4'te deniyorum ve dolby vision on/off ve 120 /60 hz olarak denediğimde hepsinde benzer sorunları yaptı.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gknist -- 14 Mayıs 2021; 13:12:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gknist

    Tekrardan Merhaba,


    xbox series x ile xh9096 uyumsuz çalışıyor arkadaşlar. Videolarını çektim ve merkez ile paylaştım.


    Yurtdışında yaşanan sorunun aynısı bende bu sabah oldu. Cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm ama bazen ekranda renkler karışıyor ve 1 sn'lik cihaz açılıp kapanıyor.


    XBOX kullanan kimsede bu sorun olmuyor mudur? HDMI 3 ve HDMI 4'te deniyorum ve dolby vision on/off ve 120 /60 hz olarak denediğimde hepsinde benzer sorunları yaptı.



    Sesi ARC'denmi vermeye çalışıyorsunuz.Bendede bu sorun vardı.Sürekli ses sistemine bağlanmaya çalışıp hata oldu ses tv ye verildi gibi bir durum oluyor,bu durum oluşurkende görüntü gidip gelmekteydi.1 Aydır denemediğim şey kalmadı ama düzelmedi.Artık bunun kesinlikle yazılımsal bir sorun olduğunu düşünerek sorun giderilene kadar optik ile bağlantı yaptım.

    Bu sorunu paylaştığın yerin linkini atarmısın bende bildiriyim.





  • berbuğ kullanıcısına yanıt
    Bende sadece xbox ve tv bağlı herhangi bir ses sistemi bağlı değil.

    Bugün xbox’ı hangi porttan takarsam takayım görüntü vermemeye başladı.

    Aynı kablo ile başka tv’ye takınca görüntüde sorun yok.

    Ya da tv’ye digiturk bağlı onda da sorun yok xbox ile tv arasında bir uyumsuzluk var gibi geliyor.

    Sizde xbox series x ile mi bağlısınız tv’ye?
  • Sony de
    49 inch 100 Hz mi edge led VA panel, +1400 TL fark var.
    55 inch 50 Hz direct led mi IPS panel

    Hangisi tercih edilmeli?
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    49" 100 hz benim fikrim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 55xh9096'ya karar verdim. 9505 ile arasında çok fark var mı bilmiyorum ama yaklaşık 3500 TL gibi bi fark var. 9096'yı en uygun nerden bulabilirim? Vatan'da stok yok görünüyor şuan. Gece indirimleri oluyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihMehmet* kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de aynı ikilemdeydim 9096 aldım. 3-4 bin liralık fark tabiki de yok. Vatandan 10500 e aldım. Artık çok azaldı anlaşılan stoklar bi daha açılırsa bence hemen alın
  • alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi paylaşırmısınız benim gibi ikilemde kalmışsınız sizde.
  • Merhaba arkadaşlar hepinize iyi bayramlar 1.5 yıldır samsung 75nu7100 tv kullanıyorum 85 inç geçmeyi düşünüyorum tv aktif kullanıyorum oyun ve netflixte sony 85xh9096 ile lg86un85006 modeli arasında kaldım sizlerden tavsiye almak istedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRasso kullanıcısına yanıt
    Valla açıkçası iki tv yanyana iken 5-6 binlik bile fark olsa göz de gönül de kayıyor fakat tek iken alışılıyor evvela. Üst seviye bi panel 9505 kimsenin itirazı yok ama daha az parlak olduğunu dahi anlayamayacağınız bir ölçüye 3-4 bin ₺ vermek tabi pek mantıklı değil. 2.1 olmayışı ve aradaki farkı göze aldığımda 9096 iyi bi f/p geliyor bana. Benim cihazda pztesi kurulcak inş. Çok araştırdım kıyas videoları izledim çokça yardımcı olan da oldu ama sese yatırım yapma isteğim ve 3-4 binlik bi fark olmayışı bana mecbur 9505 i eletti.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Ben zaten ps5 ile ilgili sorun yaşamadım ki:D benim zaten ps5 im yok :D ps4 pro var kullanıcı yorumlarından :D sorunları okudugum için söyledim arkadaşın sıkıntısına cevaben yazdım:D sizdekinde sorun yoksa güzel :D ona göre belki alırım ama slim gelecek diyorlar:D 2022 beklim onu alıyım garanti olsun:D

  • Mesolgy M kullanıcısına yanıt

    Ben 9200tl aldım hepsisonyde oralarda uyguna var ama:D güvenemedim ya teşhir ya da ayıplı maldır diye uraşamam diye garanti olsun diye iki üç kuruş fazla verdim kendi bayisinden aldım iyikide öyle almısım :D sapasağlam geldi ayrıca :D ölü piksel felanda cıkmadı garanti:D sıfır risk:D maximum tad:d

  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Ses sitemim yok tvnin kendi sesi:D ses kesilmesi olmuyor bende:D tvnin kendi sesini bile:D 22 den yukarı cıkarmıyorum çok sesli geliyor bana yetiyor:D kulaklarım hassas biraz:D 14 hertz rahatlıkla duydugumdan memnunum arkadaşın sorusuna cevaben yazmıştım 

  • battousai07 kullanıcısına yanıt
    Olmayan PS5’inizle PS5’in ilk serisi sorunlu diyebiliyorsanız bravo. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 514515516517518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.