Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.877
Cevap
239
Favori
798.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt

    Eğer SSID isminde 2.4Ghz ya da 5Ghz yazmıyorsa modeminizin ayarlarından bakabilirsiniz. 2.4ghz uzak mesafelere ulaşabilen ama hızı sınırlıdır. 5Ghz ise kısa mesafede etkili ama yüksek hızlara destek verir. Tv'niz modeme kablolu mu bağlı?


    Ben MacBook kullandığım için bağlantıda sorun yaşamıyorum. Ama windows pc ile Chrome çözümüne bugün deneyeceğim, bakalım aynı sorun bende de var mı?

  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Tv modeme kablosuz bağlı. Kurulum ekipleri kablolu ve kablosuz bağlantı arasında aşırı hız farkı olmayacağını söylemişlerdi bende kablosuz tercih ettim. Dediğiniz 5 ghz olayına eve gidince bakacağım. Modem ayarlarından seçilebiliyormuş sanırım. Bahsettiğim şekilde masaüstü yansıtmayı seçince yaklaşık yarım saniye laglı geliyor mouse hareketleri.

  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt

    Ben de denedim şimdi. PC 5ghz ile modeme bağlı, TV kablo ile bağlı ama Google Chrome ile ekran paylaşımında mouse ile alakalı lag bende de var.

  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Mouse klavye laglanması sorun değil benım merak ettiğim pc de açtığımız video tam kalite olarak mı yansıtılıyor tv ye bu şekilde. Eğer kalitede bir düşme olmuyorsa Film sitelerinden birçok film daha rahat izlenebilir.

  • Evet maçları çoğu zaman bu şekilde izliyorum

  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom77

    Koydugun resimde RGB aralıgı sınırlı yazıyor bende otomatik sınırlımı yapmak lazım.

  • Deneyin farkı gözlemleyin. Ben en doğru renkleri böyle aldım, sizde farkı olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom77

    Deneyin farkı gözlemleyin. Ben en doğru renkleri böyle aldım, sizde farkı olabilir.

    RGB sınırlı yaptım renkler daha bir oturdu sanki zaten bu tv ps5 de begeniyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, kodi kullanan arkadaşlara bir sorum olacak tvdeki blooming sıkıntısını azaltmak için altyazı karakter boyutunu ayarlamak istiyorum fakat size sekmesi mevcut değil.ne yapmam gerekiyor?

  • Yüksek çözünürlüklü Filmleri hangi sitelerden izliyorsunuz arkadaşlar?
    Ben hala torrentten indiriyorum üşeniyorum artık :)
  • Fiyatlarda kampanya olur mu sizce? Bu fiyatlara 4taksit şaka gibi ya da ben fakirim 😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inutnatle İ kullanıcısına yanıt
    Ben de full torrentciyim. NAS cihazı olunca üşenmiyor insan 🤪
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    NAS Neymiş hocam teknolojide amma geri kalmışım yazık bana :) Google’dan bakayım beymiş nasıl kullanılıp berden indiriliyormuş . Ben 2 nas bilirim biri kul euzu bi rabbin nas diğeri rapçi nas :D
  • Djangobjk senin bu mesajın sayesinde ben de 2 gün önce Hüseyin Bey’i aradım. 24 saat dolmadan XH9505 model cihaz Ankarada evime kuruldu. Paylaşımınız için size teşekkürler.

    Ayrıca Ankara Kentpark SonyCenter müdürü Hüseyin Bey’e çok çok teşekkür ediyorum çok hızlı ve müşteri Memnuniyeti odaklı çalışıyor, tam kapanmada 24 saat dolmadan kurulum beklemiyordum. Teşekkürler @numberten_ank , Hüseyin Bey’in iletişim bilgisi 05325250265. Kendim bizzat denediğim için ben de paylaşmak istedim bu kaliteli hizmeti. Herkese tavsiye ederim. Kurumsal bir yerle alışveriş yapmak gibisi yok.

    Teşekkürler
  • gokbr G kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
    Kurumsal satış konusunda mesajınıza katılıyorum. Önemli bir husus. Fiyat konusunda da internetten olmayan bir fiyata aldık. Bu da avantaj. Ben bizzat ürünü kendim denedim bir problem olsaydi anında yeni kutu açılışı yapabilecek durumdaydık. Yani benim bahsetmek istediğim bu işte. Günümüzde ürünlere dokunmadan deneyimi olmadan hersey digital diye düşünüp online alışveriş seçenekleri çok varken mağazaları unutuyoruz. Benim için fayda, denetim memnuniyet budur işte. Müşterinin ihtiyaçlarına anında karşılık vermek ve muhatap bulabilmek. Güle güle kullanın. Sırada ps5 var ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inutnatle İ kullanıcısına yanıt
    Bak hocam bak 😊 insanın kendi netflix’i gibisi yok 😂
  • Ahcebre A kullanıcısına yanıt

    Merhaba 65 xh9505 kullanıcısı olarak türkçe dublaj film izle diye mikrofona söyleyip tvnın Google i açıp filmmodundan film izliyoruz kalitesi harika başka sitelerden izlenebilir film modada oyuncuya göreve arstma yapılabiliyor biz netfilıxdeki filmleri bitirdik böyle daha iyi oluyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    NAS nedir hocam ben de yılların torrentçisiyim ama bana da artık zor geliyor nasıl çözdünüz yüksek kaliteli filmleri izleme işini
  • dobruca D kullanıcısına yanıt
    Hocam NAS denilen cihazları kendi işletim sistemi olan ve uygulama kurulabilen minik bilgisayarlar olarak düşünebilirsiniz. Kendi torrent uygulaması var, pcden ya da telefondan komut alınca o arka planda indirmeye başlıyor. Yaptıkları bununla sınırlı değil istersen bilgisayarının yedeğini veya telefonundaki fotoğraf & videoların periyodik olarak yedeğini aldırabilirsin. Bir nevi kendi google drive’ın diyelim.

    İçine media server uygulamaları kurulabiliyor. (Plex gibi) ve böylece TV’den en kaliteli filmlere erişebiliyorsunuz. (Ben Apple TV + Infuse uygulaması kullanıyorum mesela)

    Örnek olması açısından aşağıda bir örnek link paylaşıyorum.

    Synology DiskStation DS220j 2 Yuvalı NAS Kişisel Ağ Veri Depolama Cihazı

    https://www.hepsiburada.com/synology-diskstation-ds220j-2-yuvali-nas-kisisel-ag-veri-depolama-cihazi-p-HBV00000TI3RO?magaza=EnNet




  • 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.