Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.877
Cevap
239
Favori
797.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    Aynı şeyden bahsediyoruz.. Uydu yayınları b.ktan.hayaletimsi izler Netflix yayınlarında da mevcut.. Hadi uydu yayınında oluyorda. Netflix, amazon primedaki içeriklerdede oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owolfo

    Bu mesaj silindi.

    Sony haricinde herhangi bir markada ölü piksel çıkmayacağının garantisini verebiliyorsan hep birlikte bağıralım leş SONY, kaka SONY, pis SONY. Anlatamadığım birşey var ölü pikseli olanlar sussun otursun yerinde ses çıkarmasın dediğimi falan mı düşünüyorsun. Tabi ki hakkımız neyse sonuna kadar gitmeliyiz. Şu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli şeylerin başında sakin kalmak kriz yönetimi açısından çok önemli.

  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize katılmıyorum hocam. Eski cihazım Sony KDL-55W805C modeli televizyondu. Hiç bir problem yaşamadım 4 sene boyunca. Ölü piksel de yoktu, farklı problem de yoktu.
    Dün de bu cihazı kurdum ne ölü piksel var ne farklı problem. Size kötü şans gelmiş olması Sony marka bütün televizyonların kötü olduğunu anlamını taşımıyor. Aksine Sony televizyonlar piyasada en gerçek renkleri veren markadır.
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    Hocam olabilir ben olmaz olamaz demiyorum zaten. Benim dediğim eski cihazımda 4 yıl ne ölü piksel oluştu ne farklı olay. Bunda da oluşacak diye kesin bir sonuç yok. Ayrıca size şöyle söyleyim gidin diğer markaların premium cihazlarının sayfasına bakın. Samsung Qled modellerinden herkes dikey bandingden şikayetçi. Dediğim modeller 5-6 binlik değil 14-15 bin ₺ lik cihazlar. LG’nin Nanocell Oled tv lerinde patır patır oled yanığı oluşuyor bakabilirsiniz. Ama size şu yandan katılıyorum biz 3.avrupa ülkesiyiz o bir gerçek. Hiç bir marka bize bu ülkede kıymet vermiyor zaten. Parasıyla rezil olan bir insan haline getirildik maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owolfo

    Bu mesaj silindi.

    Buradaki hiç kimsenin yaşadığınız sorunlar için sevineceğini, ya da hakkınızı aramanızı ayıplayacağını düşünmüyorum. Hatta hepimiz aynı taraftayız ve aynı şeylerden bahsediyoruz. Sıkıntı sizin bunu dile getirmenizde kullandığınız dil. Her defasında söylüyorum kimsenin parası değersiz değil, hakkımızı sonuna kadar arayacağız, aramalıyız. Oldu da aylar sonra ölü piksel çıktı, bunu sakince konuşunca bağırmış olmalıyız. Bu tarzınızla bir hayat sürmek çok zor, satın aldığınız her türlü üründe karşınıza çıkabilecek sorunları düşünürsek yıpranırız.

  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız sonuçta para veriyorsunuz ve paranızın karşılığı olarak hizmet almak istemeniz en doğal hakkınız. Yalnız benim anlatmak istediğim teknoloji biraz da şans işi. Yüksek kesim Sony tv den memnun. Ben kendi adıma çok memnunum açıkçası çünkü piyasada en güzel renkleri veren cihaz Sony cihazları. Ama foruma girip tv hakkında bilgi edinmek isteyen insanlar sizin karamsar ve marka kötüleyici yorumlarınızı görüp cihazdan vazgeçebilir ve Samsung alıp dikey banding lanetini yaşayabilir. Samsung tvler de karşıdan izlerseniz görüntü iyi ama az yana kayın ekran beyazlaşıyor. Adam gidip o tv yi alıp pişman olabilir. Benim anlatmak istediğim olay o.
  • Bende bir Sony kullanıcısı olarak, Sony Markasının müşteri ilişkilerinin 0 olduğunu düşünüyorum. Sanki aile şirketi gibiler, kurumsallıkla uzaktan ve yakından alakaları yok, ayrıca servislerin teknik açıdan yeterlilikleri çok zayıf..

    Televizyonu aldığınızda Sony Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz, kurulum için servisle kendiniz irtibata geçin deniyor..

    Sony ye herhangi bir konu için mail atıyorsunuz. Bizi arayın diye mail atıyorlar. Hiç birşekilde yazılı dönüş yapılmıyor.

    İsterse dünyanın en iyi markası olsun farketmez müşterinin menuniyeti kadar varsınızdır..

    Bazı arkadaşların, üründeki ölü pikselleri, cloudingleri, bloomingleri normalmiş gibi karşılamalarına da anlam veremiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • owolfo O kullanıcısına yanıt
    Hocam okudum da LG’de de oled yanığı oluşuyor. Bu insanlar hangi marka alacak tv :)
    En azından ben Sony markasının hangi ürününü kullandıysam hiç bir problem yaşamadım. Tv olsun PS4 olsun. Sony Ericsson zamanından Walkman telefon olsun hepsinden çok memnun oldum.
    Ama yine de sizin de en kısa sürede probleminizin çözüme kavuşmasını temenni ederim. Umarım hakkınızı alırsınız
  • Biraz kafa karışıklığı var sanırım. Ben son iki ayda 4 cihaz değiştirmiş biri olarak farklı bir noktadan bakıyorum olaya. 4 farklı cihaz 3 farklı marka. Bu süreçte TV lerin hepsi problemli çıktı. İlk cihazım Samsung 85Q80T modeliydi. Panelde ölü piksel çıktı. Servis geldi sonra Samsung değişim veya iade kararı verdi. Problemsiz bir süreçti. Sonra 85xh9096 aldım. Cihazda ölü piksel ve blooming sorunu vardı. Servis geldi yazdı gitti. Sony geri dönüş yaptığında cihazda bir problem yok dedi. Kime göre yok dediğimde hukuki süreç başlatabilirsiniz dediler. Teknosadan almıştım. Bir ay içinde memnuniyet değişimi kampanyası vardı o vesile ile değiştirmiş oldum. İnanılmaz kötü bir deneyimdi. Tekrar 85q80t modelini aldım. 3 adet ölü pikselde onda vardı. Tekrar Servis geldi. 4-5 gün sonrada iade veya değişim kararı verdi Samsung. Problemsiz bir deneyimdi yine. O sırada LG 77cx oledler ciddi bir indirime girdi. O kampanyadan oled aldım. Cihazda bir adet ölü piksel vardı. Servis rapor tuttu. Yaklaşık 10 gün sonra cihazın yenisini gönderdiler. Sıkıntısız bir süreçti. Bu vesile ile oled sahibi olmuş oldum. Para verirken sadece alırken değil problem sırasında yaşadıklarınız da satınalma sürecinin bir unsurudur. Örnek Apple markası. Müşteri memnuniyeti nedir nasıl sağlanır nasıl hizmet verilir en güzel uygulayan firmalardan biridir. Fiyatı pahalıdır ama sizi yolmak üzerine hareket etmez. Amazon mükemmel Müşteri memnuniyeti sağlamak üzere kurulmuştur. Sizi sinir hastası etmez. Sony deneyimim benim için faciaydı. Servis amatör, Sony merkez papağan gibi aynı şeyi tekrarlayıp çözüm üretmez. İyi çıkan cihaz için tabi ki kimse bir şey demez normal olanı da bu. Ama Cihazda bir problem var iken ben sattım gitti seni tanımam git bir yıl sonra bana mahkeme kararı ile gel o zaman da paran çöp olsun diyen bir firma iyi yönetilmiyor demektir. Bu arada Avrupa ve Amerika pazarında böyle davranamıyorlar bizzat tecrübe ettim. 3 farklı firmayı hasbelkader deneyimleme şansım olduğu için Allah Sony firmasında arızalı ürüne denk getirmesin diyorum. Çelik gibi sinir gerektiren bir firma maalesef.




  • 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.