Şimdi Ara

SONY BDPS185BEC2 Blu-ray Oynatıcı MEDİAMARKT 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar BDP-S 185 Kullanıcıyım 2012 den buyana üretilen oynatıcılarda cinevia teknolojisi ile geliyor.Yani kopya film falan unutun,usb den sadece avi ve mp4 oynatıyor.cok bluray disc seçiyor.tek artısı kumandası tv ilede uyumlu çalışıyor.Ayrıca 3D Desteği YOK.
  • 148 liraya aldığım LG sadece FLV oynatmıyor kalan her şeyi oynatıyor USB desteği zaten standart



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 12 Ağustos 2013; 0:20:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazda DVD kalitesini yükseltme fonksiyonu var. Orjinal DVD ve BLURAY alanlar için evladiyelik, Sony.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Artık USB'li tv'ler var çok şükür, böyle Blu-Ray'i 5-6 senedir fahiş fiyata satanların iyi günleri daha.

    Bluray ile usb den oynatılan mkv ler arasında çok ciddi farklar vardır. En başta fps farkı var. 3D yi hiç konuşmayacağım, kıyas dahi edilmez.

    Teknoloji yaygınlaştıkça fiyatları düşer, piyasaya ilk giren yeni teknolojide her zaman pahalıdır. Şu anda 99 TL ye bluray player olduğu gibi 500-600 TL yede bluray player var, herbirinin farklı özellikleri mevcut. Dolayısıyla bu fiyatların usb tv lerle, mkv lerle falan hiçbir alakası yok.

    USB'den izlenen FULL HD filmler gayet tatmin edici ve yeterli, biraz daha kaliteli göreceğim diye gidip 1500TL'lik TV'nin yanına 300-500TL'lik yer kaplayacak bir kutu daha alamam, firmalar otursun kendileri düşünsün.

    Bilgisayar için çıkan Blu-Ray yazıcılar bile 4-5 senedir aynı fiyata satılıyor. DVD çıktığında böyle değildi, pahalı çıktı çabuk ucuzladı, 2006 yılında aşırı yaygın değilken bile yazıcısını 80TL'ye almıştım, aradan 7 sene geçmiş şimdi de, 60-70TL aralığında satılıyor, anlatmak istediğim bu. Cihazların iyi olması, bu tarz fahiş fiyatlara satılmasını gerektirmiyor.

    Hocam bu görüşleriniz zaten sizi bağlıyor, piyasa böyle değil. Siz yurtdışı bluray player satışlarına bir bakın dilerseniz, neymiş, ne olmuş ve ne oluyor diye. herkes Türkiye'deki gibi herşeyin korsanına kaçmıyor. Neyse bu konu uzar gider burası zaten sıcak fırsat konusu, burda player ın fiyatının alınabilirliğini konuşmak için geliyoruz. "Kahrolsun Bluray Player lar" demek için değil.

    Son olarak tekrar belirtmek isterim hatırı sayılır orjinal bluray ve mkv arişivi olan biri olarak usb den izlenilen filmler ile orjinal bir bluray yada bluray iso arasında hatırı sayılır kalite ve fps farkı vardır. Bilhassa bu fark 3D lerde top noktaya çıkıyor. (Half SBS leri 3D zanneden varsa büyük yanılgıya girer.)

    Bu saatten sonra bluray player alacak olan herkese de 3D bir player almalarını öneririm.

    half sbs ile blueray 3d arasinda cok fark yok ikisinide izlemis birisi olarak soyluyorum pasif 3d de cok farketmiyor ama aktiflerde farkediyormus diye duydum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dün 1 tane aldık'ta inşallah yarın gönderirler müşteri hizmetlerindekilerin olaydan haberleri yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.