Şimdi Ara

SONY A845 VS. X1050 ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki playerdan birini alacağım, lütfen bilginiz ve deneyiminiz dahilinde bu iki ürünü özellikle ses kalite-renkleri açısından karşılaştırabilirmisiniz?



  • Ses kalitesi birebir aynı, tek fark biri daha kalın ve dokunmatik ekran, diğeri daha ince ve dokunmatiksiz ekran :)

    Sana tavsiyem ses kalitesi arıyorsan S:flo² al, Sahnesi Colorfly C4'den bile geniş, diğer özellikleride nerdeyse aynı, bass hariç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 21 Aralık 2011; 8:50:45 >
  • İkisinin de sıfırı bulunmuyor yoksa ben mi bulamiyorum , en son dogubank'a bakmistim cep telefoncu olmus orasi , Turkiye'de nerede bulabiliriz bu urunlerin sıfırını?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: komazec

    İkisinin de sıfırı bulunmuyor yoksa ben mi bulamiyorum , en son dogubank'a bakmistim cep telefoncu olmus orasi , Turkiye'de nerede bulabiliriz bu urunlerin sıfırını?

    http://www.sonyburada.com/?urun-7477-SONY-NWZ-A845B-16-GB-2-8-OLED-EKRAN-WALKMAN.html&ref=akakce&v=1.10.4

    @expander_ Sony'lerin bass konusunda daha doyurucu olduğunumu söylüyorsnuz yani? sflo2 nasıldır?




  • Ulan nuriii
  • Colorfly'ı da araştırdım herkezden önce öğrendim eksilerini artılarını :) gereksiz şuanda elimdeki deli bir player

    Sony daha şiddetli, ama uzatıyo biraz bassları, mid'ler kaynıyo arada, Sflo'da yeterli bence, hatta bazı parçalarda bayaa bayaa fazla, ama kesinlikle daha temiz ve uzatmasız bassları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 21 Aralık 2011; 14:24:31 >
  • Olsun bence yorumlara bakarak C4 ü haife almamak lazım.O başka bi alet yaa.
  • Sitedeki yorumlar değil yav, TR'de ki tek "colorfly ve S:flo²" sahibi yorumları bunlar :)
  • S:Flo2'yi LO ile dinlerseniz ses açısından f/p olarak çok üstünde bir cihaz eğer yazılımı sorunsuz bir cihaz bulursanız kaçırmayın Sony o ses kalitesi ile 400-500 tlyi hakeden bir cihaz değil. Amacınız min. para ile maks. randıman almak olsun.
  • ilk tavsiyem yerli yabancı alternatif forumlara da bir göz gezdirmeniz olacaktır hocam. çünkü bahse konu çoğu cihazı uzun süre dinlemiş biri olarak ben bu forumdaki bazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum. öncelikle müzik dinlemek için alınıyorsa bu cihaz elbette ilk bakılacak özellik ses kalitesi olacaktır. yalnız şu var ki sony'nin kıyasladığınız bu iki modeli de ses kalitesi beklentisini üst seviyelerde karşılayacak cihazlardır (en üst seviye demiyorum). artı malzeme kalitesiyle, pil ömrüyle, ekranıyla, kronik problemlerinin olmamasıyla vs. çoğu bahsedilen cihaza da iyi bir alternatiftir. son olarak 400-500 gibi fiyatlara da gerek yok temiz ikinci eli 250-300 civarı bulunuyor.
    herkesin düşüncesi farklıdır ama bana göre gönül rahatlığıyla alınıp, uzun vadeli kullanılabilecek, şarj gibi hayati problemleri olmayan bir cihaz almak daha uygun.
  • Sadece ses açısından değerlendirdim aksi halde diğer taraftan zaten Sony daha iyi. S:flo2'nin LO çıkışı Sony'den çok daha iyi, eğer sadece müzik için alınacaksa sorunsuz bir S:flo2 daha mantıklı bir seçim olur.
  • İsim vermek istemiyorum ama daha önceki konularda bazı arkadaşlar flo2 için abartıyosunuz bu aleti filan diyorlardı..Üstelik daha flo2 yi kullanmadan böyle yorum yapan arkaşlar var.Size tavsiyem şu ki bazı konularda bilginiz olabilir paylaşın ama bilmediğiniz konularda yorumlara bakarak ürünler hakkında atıp tutmayın.Yanlış izlenimlere yol açıyorsunuz..İyi forumlar hepinize
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infinityman

    İsim vermek istemiyorum ama daha önceki konularda bazı arkadaşlar flo2 için abartıyosunuz bu aleti filan diyorlardı..Üstelik daha flo2 yi kullanmadan böyle yorum yapan arkaşlar var.Size tavsiyem şu ki bazı konularda bilginiz olabilir paylaşın ama bilmediğiniz konularda yorumlara bakarak ürünler hakkında atıp tutmayın.Yanlış izlenimlere yol açıyorsunuz..İyi forumlar hepinize

    Bana demedin umarım, çünkü daha önce bu cihazı kullandım özellikle LO girişi ile kullanıyordum E11 amfi ile. Ve Hifiman haricinde diğer cihazlardan daha iyi ve temiz ses veriyor LO girişi. Diğer giriş son yazılımla bozuldu ve denediğimde kötü bir ses aldım.
  • Valla hocam bazıları ben flo2 kullanırken yok o cihazı abartıyosun yok bilmem ne filan.Sonradan öğreniyorum ki flo2 yi 1 saat dinleme şansı bulmuş o da zaten lo dan mı dinlemiş o da meçhul..Ama bunlar sırf hava atıcam diye ben biliyorum diye söyleniyo az çok biliyorum.Çok yanlış gerçekten..Bi de şunu da sölim Flo2 nin kulaklık çıkışı bile x1050 den daha iyi.Kendi deneyimlerimi söylüyorum.Er ine çavuşuna yarbayına herkese saygım var.Yalnız doğruları yansıttıkları ve dürüst oldukları sürece.Konu dışında oldu bu laflar ama olsun dipnot olarak belirtmek istedim...Saygı ve sevgi çerçevesinde herkese iyi forumlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infinityman

    Valla hocam bazıları ben flo2 kullanırken yok o cihazı abartıyosun yok bilmem ne filan.Sonradan öğreniyorum ki flo2 yi 1 saat dinleme şansı bulmuş o da zaten lo dan mı dinlemiş o da meçhul..Ama bunlar sırf hava atıcam diye ben biliyorum diye söyleniyo az çok biliyorum.Çok yanlış gerçekten..Bi de şunu da sölim Flo2 nin kulaklık çıkışı bile x1050 den daha iyi.Kendi deneyimlerimi söylüyorum.Er ine çavuşuna yarbayına herkese saygım var.Yalnız doğruları yansıttıkları ve dürüst oldukları sürece.Konu dışında oldu bu laflar ama olsun dipnot olarak belirtmek istedim...Saygı ve sevgi çerçevesinde herkese iyi forumlar...

    Diğer çıkış 2.20 ve önceki yazılımlarda iyiydi ama son yazılımda ses olumsuz yönde değişti, siz eski yazılım ile dinlemişseniz eski yazılımda da X serisine göre Flo daha iyi ama son yazılımda bilmiyorum belki X serisi daha iyi olabilir.




  • Valla hocam 2.20 de ve 2.30 da da bence flo2 nin kulaklık çıkışı daha iyi.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Neye göre iyi neye göre değil tartışılır.Ama genel olarak bakarsak (Bass-med-tiz-sahne-vokal) bence flo2..
  • ikiside çok güzel cihazlar.ses kaliteleri aynı,bazıları A845 in biraz daha iyi olduğunu söyler.şahsen ben A845 tercih ederdim.daha kullanışlı bir cihaz.
  • Ben olsam A veya X serisine para vermem çünkü 820 serisi ile çok fark yok ses kalitesi açısında. S-Master'ı çok övdüler ama müziği biraz daha temiz sunmasından başka pek bir esprisi yok. Giden tonla paraya yazık olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.