Şimdi Ara

Sony 7.1 bluetooth kulaklık ve kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Şimdi benim modem ps3e kablo ile bağlı ve bağlantıda herhangi bir sorun yok. Sony 7.1 kulaklıkla internete bağlıyken de sorunsuz oynayabiliyorum.
    Ancak şöyle bir sorunum var. Ben wifi sinyali yetmediği için oturma odasında range extender(menzil genişletici) denen aletten kullanıyorum. Markası ve modeli TP Link WA850RE.
    Menzil genişleticiyi normal kullanırken bağlantıda çok bir sorun yok. Ancak ben menzil genişletici çalışırken bluetooth kulaklığı açtığım zaman kulaklıktan hem cart curt sesler geliyor ara ara,hem de bir kopuyor bir bağlanıyor.Bu bazen 5 dkda, bazen kulaklığı açar açmaz, bazen de 1 saate kadar uzayabiliyor.Ama illaki bu sorun oluyor.
    Aynı şekilde menzil genişleticinin yaydığı internette de yavaşlık,bağlanmama ve kopma sorunları ortaya çıkıyor. Ama bu iki cihaz aynı anda çalışmadığı zaman hiçbir sorun yok.Kulaklık da menzil genişletici de gayet düzgün çalışıyor.
    Modemimde hiçbir sorun yok.Sorun sanırım bluetooth ve wifi sinyallerinin birbiriyle çakışması.Menzil genişleticiyi mecburen kullanmam gerekiyor.

    Denediğim bir çözüm var.Modemin wifi kanallarını değiştirdim.Ancak kesin olarak çözemedim problemi.1-2 saat sorun olmuyor.Daha sonra tekrar cart curt sesler,kopmalar yaşanıyor..
    Başka bir çözüm yolu bilen var mı acaba? Yardım ederseniz sevinirim.

    Ayrıca eğer bu sorunun çözümünü bulamazsam powerline adaptör denen aletten almayı düşünüyorum. TP LINK WPA 4220 KIT markası. Ama bu bluetooth çakışma sorununu onda da yaşar mıyım acaba? Teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.