Şimdi Ara

sony 52X3500 philips 52pfl9632 veya ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 52 inch lcd televizyonlar hakkında fikir yürütmek isteyen varsa başımın üstünde yeri var. Forumda benzer konuları okudum ama tam bir karşılaştırma göremedim. Öncelikle bu ikisi olmak üzere belki başka markada olur.

    daha çok "sony !!, philips ikisi de boktan lg" demektense bana somut bir şey söylerseniz, geleneksel lcd nedenli kafa yeme sorununa uğramamış olacam.

    Nerde kullanılacak ?
    %90 digitürk, ileride blueray film tabi. arada da belki ps3. izleme mesafesi uzak.

    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-52X3500

    http://www.furkanelektronik.com.tr/ozellik_philips52pfl9632.htm

    bu arada lcd seçmemin nedeni bana daha önde geliyor teknoloji ve görüntü olarak, plazma pek düşünmüyorum.

    herkese tşk ediyorum ;)


    bu arada başka biri için alacağım 32'' ekranıda 32D3000 olarak seçtim o'nun hakkında da varsa fikriniz yazabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraktcm -- 7 Ocak 2008; 19:06:08 >







  • Arkadaşım bende SONY46x3500 , philips47pfl9732 arsında kararsızım kimse bilgi sahibi değil yada alıcı gözle incelememiş herhalde şu sebebten dolayı şu diyen olmadı. bir kaç arkadaş sony , pihilips gibi yazmış sebep yazmamış. zor seçim bana göre SONY ağır basıyor ama yanyana inceleyemedim.mor fare de 46x3500 de sd yayın vardı şu ana kadar gördüklerimde içinde en iyisiydi.çok zor seçim yapmak bazen sinirleniyorum 42d3500 alıp tamam deyim diyorum ama sinirle kalkan zararlr oturur diye bir laf var bu ülkede bu showrom ve satıcılarla çok zor inan araba alırken bukadar düşünmüyoruz hatta şu anki arabamı evde misafir amcamlar vardı bir pazar akşamı saat 7 civarı musade istedim hemen geliyorum diye 8 olmadan evdeydim kimsenin ruhu duymadı. ben arabayı almıştım erman la sanşal hala aynı pozisyonu tartışıyordu .




  • Ankara da bit pazarı (İtfaiye meydanıda deniyor) nda bir dükkanda iki modelide gördüm uydu yayında futbol maçı vardı görüntüde Philips çok doğal ve hızlı görüntülerde daha başarılıydı, deneten müşteride 9632 yi aldı zaten.İki modelide aynı kaynakla kendiniz izlemeden kıymayın paranıza sonra üzülürsünüz.
  • Evet bana da philips daha bir güzel gibi geldi. Fakat nedense yıllardır yanıbaşımda olan sony'e toz konduramadığımdan mıdır nedir, sürekli sony daha güzel desinler de onu alayim diye bekliyorum galiba :)
  • sevgili buraktcm,

    Philips / Sony arasındaki ikilemden önce benim aklıma seçtiğin ekran büyüklüğü takıldı. 52 inch çok ciddi bir ekran boyutu , full HD kaynaklardan yayın izlerken hiçbir olmayacak elbette ( hatta muhteşem bir deneyim demek daha doğru olur sanırım ) ) ama söz konusu Digiturk yayınları olduğunuda ekranın büyük olması LCD ekranların SD yayınlardaki bilinen problemlerini de daha dikkat çekici hale getirecektir. Ekran büyüklüğü konusunda seçim yaparken bunu da göz önüne alırsan iyi olur.

    modeller arasındaki tercih konusuna gelince ; belirttiğin her iki model de kendi grupları içinde üst özelliklere sahip modeller. 47PFL9732 modeli 2007/2008 EISA ( European Imaging and Sound Association ) FULL HD LCD TV ödülünü aldı ve bu TV senin belirttiğin modelle özellikle görüntü teknolojisi anlamında aynı özelliklere sahip. İlgilenirsen linki de aşağıda..

    http://www.eisa-awards.eu/2007/view/video

    Benim düşüncem belirttiğin iki modellerden hangisini alırsan al Digiturk yayınlarında zaman zaman dikkatini çekecek problemler fark edecek olmakla birlikte ileride sahip olacağın bluray / PS3 gibi full HD kaynaklarla kullanırken çok büyük keyif alacaksın.

    şimdiden keyifli seyirler




  • tşk ler, uzun vadede digitürk'ün 800 küsür milyona receiver satacanığı düşünmüyorum açıkcası.

    Şu anda daha büyük projeksiyon kullanıyorum, full hd'de biraz daha kötü göstermesi tabi olası ve belki bazı kanallar.

    tşk ederim yorum için.
  • SAMSUNG LE-52M87BD LCD TV
    SHARP LC-52XD1E LCD TV

    fiyat performans olarak cok cok iyi diyorlar
    özellikle m87 i seyrettim ve süperdi ama hepsini yanyana görmek lazım aynı kaynakla .
    biraz zor ama.....
  • Samsung 52f96 500.000/1 kontrast led lcd tv inanılmaz bir ürün blu ray ile seyretme şansım oldu süper bir panel.
    Fiyatıda 16.999 dan 10.999/12 ye tanıtım fiyatı yapmışlar.

    Bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.