Şimdi Ara

Sony 3D HX800 Tv'ler satışa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sony 3D HX800 Tv'ler satışa çıktı


    Sony Center'lar da iki ayrı paket olarak 40HX800, iki adet gözlük, alıcı, S470 bd player ve bir film ile birlikte satışa çıkmış.
    Diğer pakette bu, sadece bd player yok, ps3'ü olanlar için.

    HX800 Sony'nin ilk motionflow 200hz pro televizyonu, diğer firmaların 400hz, 600hz dedikleri olayın doğru adlandırmasıdır.
    yayından gelen 50 kareyi 200 kareye hesaplarken, ayrıca her iki karenin ortasına ışık sızmalarının önüne geçmek için led'leri kapatarak siyah çerçeve ekliyor, yani 200 kare resim + 200 siyah çerçeve. Böylece hissedilen kontrast artarken, resim kalitesinde ciddi bir artış oluyor.

    Biliyorsunuzdur artık Sony TV'ler 2 sene garantili, alıcı ister ise ek sene garantilerini ücret karşılığı alabiliyor, 3D'ye özel Sony ilk üç ay içinde satılan HX800'lere 5 sene garanti veriyor.







  • sen bir Sony pazarlamacısısın.....!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bons@i



    sen bir Sony pazarlamacısısın.....!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 19 Haziran 2010; 17:09:50 >
  • Arkadaşlar bu ürün kampanyadaymış ve yanında BDV-F500 kodlu ürün hediye, piyasada 4.100 TL gibi bir fiyatdan başlıyor, ürünü kullanan bir arkadaş varsa bilgi verebilirmi?


     Sony 3D HX800 Tv'ler satışa çıktı

    http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?product=KDL-40HX800TDGTN&productref=4160




  • 3D tvler 2011 ilk 6 ay sonrasını beklemekte fayda var,şuan için 3D tvler henüz prototip aşamasındalar,hiç birşey belli değil bu konuda !

    Mitsubushi dahi açıklamalar yaptı bu 3D tvleri kullanacak olanlar için,çocukları olanlar için risk taşıyabilir kesinlikle göz doktoru kontrolu yapılsın deniyor,stereo körlüklere neden olabilme riski taşıdığı belirtilmiş (bildiğiniz körlük değil),bu sebeble şahsi fikrim almak için henüz erken !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 2 Ekim 2010; 18:08:00 >
  • Değişik yorumlar var dikkate almak lazım tabi, Sinemada izlediğimiz 3D görüntüsünü tam olarak vermiyormu acaba
  • Sinemedaki görüntüyü vermeleri şuan için zor kendi tasarladıkları gözlüklerle bir yere kadar kalite verebilirler !

    3D tvlerden kalite verim almak istenirsede enaz 60 inc bir lcd yada plazma lazım,verilen gözlüklerde tv izlemek zaten bir yere kadar daha sonrası ise göz sağlığınız kaybolmassa izlemeye devam edersiniz !

    Çocukları olan Aileler kesinlikle dikkatli olmak zorundalar,bu işin zevki yada eğlencesi kesinlikle olmaz,ama ülkemizde sağlık olayı pek önemsenmediğinden hangi aile tvyi aldıktan sonra yada önce Çocuğuna göz taraması yaptırır orasıda meçhul !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.