Şimdi Ara

Sonunda aldık :)) CIVIC ELEGANCE OTOMATİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
10.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evolution313

    bacey

    megane ların arka tarafı sınıfına göre biraz dar kaçıyor bunu göz önüne almalısınız eğer geniş bir araç istiyorsanız.onun dışında megane lardaki bence en hoş kasa.

    honda city bir önceki kasa'nın otomatik vitesini de birkaç kez kullandım,ondaki izlenimim araç içi hoş,uzun yol için 7 ileriydi sanırım vites modu,

    direksiyon arkası vites kulakçıkları falan fena bir araç değil ancak araç 100-110 km den sonra sadece bağırıyor.tabi babanız için ne kadar sorun olur bilmem :)

    diğer araçlar hakkında pek bir bilgim yok sürüş olarak.

    kia cerato yu da merak ediyorum açıkçası f/p olarak gayet uygun gözüküyor.

    kolay gelsin


    laf aramızda ben de megane II HB kasayı çıktığı ilk günden beri çok beğeniyorum...genelde annemle takılacakları için arka diz mesafesi çok sorun olmayacaktır kanımca ama bagaj yetersiz ise sorun olabilir...bu arada arka koltukları yatıyor mu bu aracın?...

    City, kayınbiraderim de vardı...CVT şanzıman...Araç sanki kesintisiz ilerliyor :)...konsol işçiliği tatminkar... İç hacim ve bagaj hacmi yeterli...benzinli hali ile bile ekonomik seviyede...babam için aracın yokuş bayır çıkınca bağırmasın ıkınmasın çıksın dışında performans beklentisi yok...dolayısı ile 100-110 km/sa hızlarını pek geçmez...

    Cerato kullanıcıları çok memnun...Ceratoyu aklımızda tutuyoruz...

    teşekkürler




  • Fiorino nasıldır arkadaşlar :) çok ciddiyim :) 1.3 multijet, yakışıklı, yeterli iç ve bagaj hacmi, yerden yüksek vs...full olanının donanımı da fena değil ?...arkadaşlarımdan diğer araçlar için de yapacakları katkıları bekliyorum...macera sürüyor, bakalım bu başlığın sonunda mutlu sona ulaşabilecek miyiz?
  • Bu arada Ceratoyu da inceledim biraz...Advance donanımı gayet yterli 10 havayastığı vs var...ANCAK dizel verisyonların kmleri neredeyse 100.000 km psikolojik sınırlarına dayanmış...aynı donanımın benzinli versiyonu varsa değerlendirilebilir...LPG takılabilir...sanırım Ceratolarda Triger zinciri var...Mazda 3, Honda City, Megane II, Opel astra da durum nedir?
  • arkdaşlar,

    şu anda ilgilendiğimiz seçeneklerin bir tanesi Megane II 1.4 Aut donanımlı HB kasa...22.250 TL diyor...araç 2009 model 25.000 kmde...fiyat-performans, ekonomi, donanım olarak değerlendirip alınası ya da değil yorumu yapabilir misiniz?
  • bende param olsa kısmetse 4 /5 sene binecek olsam 4 yıl sonra kaça satarım diye düşünmessem mazdaya binerim ...ama gel görki para yok o yüzden
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-astra-sahibiniden-1-6-comfort-bakiml-34796559/detay bu arabaya bu para verilirde alınır mı onu düşünüyorum..allah gönlüne göre versin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilist07

    bende param olsa kısmetse 4 /5 sene binecek olsam 4 yıl sonra kaça satarım diye düşünmessem mazdaya binerim ...ama gel görki para yok o yüzden
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-astra-sahibiniden-1-6-comfort-bakiml-34796559/detay bu arabaya bu para verilirde alınır mı onu düşünüyorum..allah gönlüne göre versin..


    2001 model 154 k kilometredi astraya 17.000 vereceğini sanmam baceyin :)




  • valla benimde veresim yok ama en kısa zamanda araba lazım..ben de boludayım ,piyasanın en az 1 500 / 2000 tl üstünde istiyorlar,her araba içinde komsu illere gidemiyoruz...şaşırdık kaldık...Allah daha fazla şaşırtmasın (amin )
  • 16 000 17 000 tl ye ne alalım ...sağlam az yakan ama mümkünse hatchback olmayan ne alınır sizce( hava yastığı -abs -esp olursa süper olur birde klima olsun --mümkün olduğunca donanımlı olsun işte...) meriva dediler,yolda devrilecekmiş gibi me geliyor:) merivacılar kızmasın ama viraja hızlı girdiğinde rüzgar esse yatacakmıs gibi geliyor araba:)
  • peugeot ve citroen alma da ne alırsan al
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stilist07

    16 000 17 000 tl ye ne alalım ...sağlam az yakan ama mümkünse hatchback olmayan ne alınır sizce( hava yastığı -abs -esp olursa süper olur birde klima olsun --mümkün olduğunca donanımlı olsun işte...) meriva dediler,yolda devrilecekmiş gibi me geliyor:) merivacılar kızmasın ama viraja hızlı girdiğinde rüzgar esse yatacakmıs gibi geliyor araba:)



    COLT :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcroses

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-sahibinden-2002-civic-es-vtec-32656427/detay


    üstad,

    2005 modelden yukarı olmalı, kredi ile alınacak çünkü...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evolution313



    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-astra-sahibiniden-1-6-comfort-bakiml-34796559/detay 2001 model 154 k kilometredi astraya 17.000 vereceğini sanmam baceyin :)


    doğrudur :)
  • Megane Hacı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mitsubishiyue58

    Megane Hacı.


    1.4 gitmez diyorlar, hoştur ama donanımı boştur diyorlar hacı? n dersin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALph1940

    peugeot ve citroen alma da ne alırsan al



    Peugeot ve Citroën'i gönül rahatlığıyla alınabilir. Kullanıcısı olarak tavsiyede ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

    quote:

    Orijinalden alıntı: ALph1940

    peugeot ve citroen alma da ne alırsan al



    Peugeot ve Citroën'i gönül rahatlığıyla alınabilir. Kullanıcısı olarak tavsiyede ederim.


    üstad 307ler için n buyururur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bacey

    üstad 307ler için n buyururur?



    Ben sizin konunuza mesaj atıp 16,17 bin TL'ye araba isteyen arkadaş için demiştim bu sözü.

    Eğer temiz bir 307 bulursanız gayet güzel araçtır. Kuzenimde vardı ilk çıktığında almıştı 1,6 HDI 110 HP. Donanım olarak mükemmel görünümü hoş performans oldukça iyi yakıt tüketimi biraz performanslı kullandığı için şehir içi 7 litreyi görüyordu. İçi gayet ferah bir araç.

    Şuan Hyundai İ30 1,6 CRDi 90 HP sahibi kendisi. 307'deki performansı ve donanımı aradığını söylüyor. ( Neden 90 HP aldı o zaman diyebilirsiniz , bütçesi ona yetti :) )





  • sevgili ~Trabzon61~ ,

    307lerin herhangi kronik bir sorunu var mı ya da kuzenizin şikayetçi olduğu bir husus?
  • seçeneklerden en çok hoşuma giden mazda 3
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.