Şimdi Ara

Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden


    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden


    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden


    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden


    Paramount ve Sega, Üçüncü ‘Sonic The Hedgehog Movie’ ve Canlı Aksiyon Dizisi Üzerinde Çalışıyor



    Sega ve Paramount, ilk ‘Sonic the Hedgehog’ filmleriyle başarıyı yakaladı. İkinci film henüz vizyona girmemiş olsa da, ikili şimdiden üçüncü bir filmin yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Hepsi bu kadar değil, ayrıca bir live-action dizisinin de geliştirilmekte olduğunu ve Idris Elba tarafından seslendirilen Knuckles the Echidna’nın yer alacağını duyurdular. Bu seri, yalnızca Paramount akış hizmeti olan Paramount Plus’ta piyasaya sürülecek. Hızlı gitmek hakkında konuşun!

    “Paramount+ için üçüncü Sonic sinema filminin ve ilk canlı aksiyon Sonic serisinin aktif olarak geliştirildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Paramount ile dikkate değer bir ortaklığımız var ve onlarla Sonic the Hedgehog serisini genişletmeye devam etmekten heyecan duyuyoruz. 2022, bu Nisan ayında vizyona giren ikinci film ve bu tatilde gelmesi beklenen video oyunu oyunu Sonic Frontiers ile franchise için önemli bir yıl olacak şekilde şekilleniyor. Sonic, 30 yılı aşkın bir süredir dünyanın dört bir yanındaki hayranlar tarafından seviliyor ve onlara uzun yıllar boyunca unutulmaz anlar ve deneyimler getirmeye devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.” – dedi Sega Haruki Satomi’nin CEO’su

    Sonic the Hedgehog’un büyük bir hayranı olarak haberleri seviyorum. Daha fazla Sonic’in onaylanması, ikinci filmin şimdiden büyük olacağını varsaydıklarını söylüyor.

    Şu an için live-action serisinin 3. Sonic the Hedgehog filmi hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Her ikisinin de çok erken olduğunu ve Sonic the Hedgehog 2’de hangi olayların oynanacağını görmemiz gerektiğini düşünürsek, sanırım şimdiye kadarki en iyi video oyunu uyarlaması olan Sonic the Hedgehog’un devamı. 2, Dr. Robotnik’in (Eggman) dönüşünün yanı sıra hem Knuckles the Echidna’nın hem de Sonic’in sadık yardımcısı Miles Prowler’ın tanıtımını görecek.

    Devam filmi, Sonic the Hedgehog video oyununun bir parçası gibi görünse de, işlerin hatırladığımız gibi gideceğinden şüphelenmiyorum.

    Sonic the Hedgehog 2, 8 Nisan 2022’de sinemalarda olacak.



    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsdenteknoloji haberleri | teknoloji rehberi
    Paramount ve Sega, Üçüncü 'Sonic The Hedgehog Movie' ve Canlı Aksiyon Dizisi Üzerinde Çalışıyor - Teknoloji Haberleri | Teknoloji Rehberi
    https://teknomers.com/2022/02/16/paramount-ve-sega-ucuncu-sonic-the-hedgehog-movie-ve-canli-aksiyon-dizisi-uzerinde-calisiyor/

    Teaser Trailer

    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James MarsdenParamount Picturesyoutube
    Only in theatres December 20, 2024. #SonicMovie3 Connect with #SonicMovie online: Instagram: https://www.instagram.com/sonicmovie/ Twitter: https://twitter.com/sonicmovie Facebook: https://www.facebook.com/sonicmovie/ Paramount Pictures Corporation (PPC), a major global producer and distributor of filmed entertainment, is a unit of Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), home to premier global media brands that create compelling television programs, motion pictures, short-form content, apps, games, consumer products, social media experiences, and other entertainment content for audiences in more than 180 countries. Connect with Paramount Pictures online: Official Site: http://www.paramount.com/ TikTok: https://www.tiktok.com/@paramountpics Instagram: http://www.instagram.com/ParamountPics Twitter: https://twitter.com/paramountpics YouTube: https://www.youtube.com/user/Paramount Facebook: https://www.facebook.com/Paramount #sonicmovie3 #comingsoon #sonicthehedgehog #sonicthehedgehog3
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=S5wdFSRYoOY





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Şubat 2024; 17:5:42 >







  • Hollywood'un efsane isimlerinden Jim Carrey, sevenlerini bir hayli üzecek açıklamalarda bulundu. 60 yaşındaki aktör, eğer karşısına insanların görmesi gereken, kusursuz bir senaryo çıkmazsa oyunculuktan emekli olmayı düşündüğünü ifade etti.


    Hollywood diyince akla gelen isimlerden birinin efsanevi oyuncu Jim Carrey olduğunu söylememiz yanlış olmaz. Ace Ventura, Truman Show, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Mask ve daha birçok ikonik yapımda yer alan aktör, komedi türü başta olmak üzere filmlerin vazgeçilmez isimleri arasındaydı. Anack Carrey’i, son zamanlarda Kidding ve Sonic The Hedgehog dışında yeni yapımlarda göremez olmuştuk.

    Şimdi de 60 yaşındaki Altın Küre ödüllü ünlü aktör, Access isimli haber sitesine hayranlarını bir hayli üzecek açıklamalar yaptı. Carrey, verdiği demeçte oyunculuk kariyerini sonlandırarak emekli olmayı düşündüğünü ifade etti.


    Özel hayatı ve yaşadığı psikolojik sorunlarla da son yıllarda gündeme gelen Carrey yaptığı açıklamalarda, “Muhtemelen emekli oluyorum. Bu konuda oldukça ciddiyim. Eğer karşıma insanların gerçekten görmesini gerektirecek muazzam bir senaryo çıkarsa devam edebilirim; ancak bu olmadığı sürece ara veriyorum. Sakin hayatımı, resim yapmayı ve ruhsal yaşamımı seviyorum. Oyunculuk konusunda yeteri kadar şey yaptığımı düşünüyorum” ifadelerini kullanarak önümüzdeki günlerde vizyona girecek Sonic 2’den sonra oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü ifade etti.


    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden
    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsdenwebtekno
    Jim Carrey, Oyunculuktan Emekli Olmayı Düşündüğünü Açıkladı
    https://www.webtekno.com/jim-carrey-oyunculuk-emekli-oluyor-h122297.html



    Yapma be Jim reiz. Şu son filmi de tamamla öyle bitir kariyeri.





  • Yeni Sonic Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu! Peki Jim Carrey Yeni Filmde Olacak mı?

    İkinci filmiyle önemli derecede başarı elde eden Sonic serisinin beklenen üçüncü filminin vizyon tarihi bugün açıklandı. Öte yandan yeni filmde Jim Carrey'nin olup olmayacağı halen bilinmiyor.

    2020 yılında yayımlanan, ilk başta baş kahramanın tasarımıyla internette dalga konusu olan Sonic serisi, son olarak Nisan 2022’de ikinci kez beyaz perdeyle buluşmuştu. İzleyenler tarafından her iki filmiyle de ortalama bir puan toplayan serinin, üçüncü filmi de geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Bugünse yeni filmin vizyon tarihi açıklandı.


    Sonic the Hedgehog’un resmi Twitter hesabından paylaşılan duyuruda üçüncü filmin 20 Aralık 2024 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. Öte yandan film hakkında bilinmeyen pek çok nokta ne yazık ki bilinmezliğini korudu. Bu noktalardan birisi ise ünlü komedyen Jim Carrey’nin yeni filmde de olup olmayacağı sorusuydu.

    Filmin oyuncu kadrosu ve arkasındaki ekip açıklanmadı:

    Filmin yapım şirketi Paramount Pictures, oyuncu kadrosu ve filmin arkasındaki ekip hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı. Son iki film Pat Casey ve Josh Miller tarafından yazılmış ve Jeff Fowler tarafından yönetilmişken oyuncu kadrosunda Idris Elba, James Marsden ve Colleen O’Shaughnessey gibi isimlere yer verdi.

    Jim Carrey’nin emekli olup olmadığı bilinmiyor:

    Sonic filmlerinde Doctor Robotnik’i canlandıran Jim Carrey, daha önce yaptığı açıklamada Sonic 2’nin ardından oyunculuktan emekli olmayı ciddi bir şekilde düşündüğünü paylaşmıştı. Carrey, şu ana kadar bu konuda herhangi bir açıklama paylaşmadı. Öte yandan serinin arkasındaki isimler, Jim Carrey’nin her zaman Sonic ailesinden biri olacağını söylemiş ve ‘istediği sürece’ seride yer alacağını paylaşmıştı.

    https://www.webtekno.com/sonic-3-vizyon-tarihi-h126683.html




  • “Sonic the Hedgehog 3” Filminin Çekimleri Oyuncular Olmadan Başlayacak

    Sonic the Hedgehog 3 çekimleri oyuncusuz başlayacak. Paramount, grev sona erene kadar filmin bazı sahnelerini tamamlamak istiyor.

    Sonic the Hedgehog 3 filminin çekimleri, oyuncu grevi nedeniyle aksamadan devam edebilmek amacıyla yeni bir stratejiye odaklanıyor. Bu önlem, filmi 2024 olarak belirlenen vizyon tarihine yetiştirme hedefiyle alınıyor.

    Paramount’un popüler Kirpi Sonic film serisinin üçüncü bölümü için hazırlıklar sürerken, oyuncu grevi başlamıştı. Ancak Sonic’in maceralarına ara vermek istemeyen yapım ekibi, yaratıcı bir yaklaşım benimseyerek çekimlere devam etmeyi planlıyor.

    Yapılan açıklamalara göre, çekimler eylül ayında başlayacak ve filmin oyuncu sahnelerini içermeyen CGI sahnelerine odaklanacak. Böylece oyuncuların grevi sürerken bile film çekimleri devam edebilecek. Londra’da gerçekleştirilen çekimler, fiziksel sorunların olmaması nedeniyle kesintiye uğramadan devam edebilecek.

    Sonic the Hedgehog 3 Filmi Sonic ve Diğer Animasyon Karakterlere Daha Çok Ağırlık Verecek


    Bu yaklaşım, daha önceki filmlerde insan karakterlere ağırlık verilmesi nedeniyle gelen eleştirileri de dikkate alıyor. Sonic the Hedgehog 3 filminde Shadow gibi daha fazla CGI karakterin yer alması, oyuncuların olmadığı sahnelerin artmasına olanak tanıyacak ve böylece film daha fazla odak noktasını Sonic, Tails, Knuckles gibi karakterlere çevirebilecek.

    Ancak filmin tam anlamıyla bitirilebilmesi için bazı sahnelerde hâlâ oyuncuların yer alması gerekiyor. Bu nedenle oyuncu grevi sona ermeden film tamamlanamayacak. Oyuncuların grev sona erdiğinde sete dönerek bu sahneleri çekebileceği belirtiliyor.

    Sonic the Hedgehog 3 filmi, 20 Aralık 2024 tarihinde sinemaseverlerle buluşmayı hedefliyor. Hem yapımcılar hem de hayranlar, bu yeni yaklaşım sayesinde film çekimlerinin gecikmeden devam edebilmesi ve beklenen tarihte vizyona girebilmesi umuduyla dikkatle gelişmeleri takip ediyor.

    Jim Carrey “Sonic the Hedgehog 3” için Geri Dönecek mi?

    Şu ana kadar döneceği kesinleşen isimler arasında Sonic rolüyle Ben Schwartz, Tom Wachowski rolüyle James Marsden, Knuckles rolüyle Idris Elba ve Tails rolüyle Colleen O’Shaughnessy yer alıyor. Ancak hayranların asıl merak ettiği isim olan Doktor Eggman rolündeki Jim Carrey konusunda ise hâlâ bir gelişme yok.

    https://kayiprihtim.com/haber/sonic-the-hedgehog-3-cekimleri-oyuncusuz/




  • Jim Carrey geri dönüyormuş bu iyi haber.

    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden
    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsdenvariety
    Jim Carrey Returning for ‘Sonic the Hedgehog 3’ (EXCLUSIVE)
    https://variety.com/2024/film/news/jim-carrey-returning-sonic-the-hedgehog-3-dr-robotnik-1235894927/

    Ayrıca teaser


    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James MarsdenParamount Picturesyoutube
    Only in theatres December 20, 2024. #SonicMovie3 Connect with #SonicMovie online: Instagram: https://www.instagram.com/sonicmovie/ Twitter: https://twitter.com/sonicmovie Facebook: https://www.facebook.com/sonicmovie/ Paramount Pictures Corporation (PPC), a major global producer and distributor of filmed entertainment, is a unit of Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), home to premier global media brands that create compelling television programs, motion pictures, short-form content, apps, games, consumer products, social media experiences, and other entertainment content for audiences in more than 180 countries. Connect with Paramount Pictures online: Official Site: http://www.paramount.com/ TikTok: https://www.tiktok.com/@paramountpics Instagram: http://www.instagram.com/ParamountPics Twitter: https://twitter.com/paramountpics YouTube: https://www.youtube.com/user/Paramount Facebook: https://www.facebook.com/Paramount #sonicmovie3 #comingsoon #sonicthehedgehog #sonicthehedgehog3
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=S5wdFSRYoOY




  • Knuckles'ın 6 bölümlük live-action dizisi de geliyormuş. Kirpi Sonic 2 ve 3. filmleri arasındaki dönemde geçecekmiş. İlgilisine duyurulur.

    https://forum.donanimhaber.com/knuckles-2024--158019689




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Şubat 2024; 13:57:50 >
  • Sonic 3 filminde "Shadow" karakterini Keanu Reeves seslendirecekSonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden 

  • Evet böyle dedikolar duymuştum bakmaya fırsat olmamıştı.



    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsden
    Sonic The Hedgehog 3 | Kirpi Sonic 3 (2024) | Jim Carrey - James Marsdenoyun haberleri - merlininkazani.com
    Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 Kadrosunda
    https://www.merlininkazani.com/keanu-reeves-sonic-the-hedgehog-3-kadrosunda-sinema-125812

    Paramount resmî bir açıklama yapmamış ama herhalde doğrudur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.