Şimdi Ara

Son Günlerdeki Çar Soyumunun Nedeni Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün Xian'da 85 lvl çarın gece 2 ile 5 arası soğanı andırır şekilde soyuldu.
    Bunu yapan kim ise pk yapmadı ve sadece para ve itemleri aldı.
    Oyuna girdiğimde ise benimle birlikte bir çok kişinin çarının soyulduğunu öğrendim.150m lik silahımı 40m ye stalda gördüm.itemlerim zaten satılmıştı.
    Ve bu akşam da guild elemanımın çarı aynı saatlerde aynı şekilde darma duman edildi.
    Bunu yapabilecek olan şey ne olabilir?



  • Çok farklı ve fazla varyasyon var...
    Kaliteli bir hacker ya da sizin sıradan bir açığınızdan yararlanan sıradan bir kacker..
  • buna benzer olaylar odinde benım ve arkadasımında başına 3 char gece yada sabaha karşı soyuldu guild bankam item doluydu adam yenı char acmıs guildi ona devretmişdi oyunda bızımle konusuyordu utanmadan ıtemlerımız ucuz fiyatlarda stallarda gezıyodu

    sanırım sro loader den kaynaklanıyor
  • aynı sekılde 3 hafta once d8 sun ıtemlerım vardı sılahıda daha yenı almıstım 1 gun olmustu okuldan bı heyecanla geldım kı dc yemıs daha sonra bı gırdım hemn bırısı var carda 1 lwl car acmıslar tum ıtemlerımı almıslardı ... tahmıneme gore trojandan yapıolar bunları ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fener1907

    aynı sekılde 3 hafta once d8 sun ıtemlerım vardı sılahıda daha yenı almıstım 1 gun olmustu okuldan bı heyecanla geldım kı dc yemıs daha sonra bı gırdım hemn bırısı var carda 1 lwl car acmıslar tum ıtemlerımı almıslardı ... tahmıneme gore trojandan yapıolar bunları ..



    Bana senin dediğin gibi bişey olsa kendimi aşşağa atardım
  • cok zor gectı o gunler ...bunu soluyum sadece
  • Bazı illegal programlardan olabilir...
  • tanımadığınız biri siziilde iletişim kuruyorsa herhangi bir şekilde(msn vb) ip nizi çözüp trojan yollayabilirBu program bnde wardı ama sildim
  • hack ten çok çektim kaç tane çarım soyuldu arkadaştan takılmak için aldığım çarda soyuldu sonra bana kızdı sen soydun die şimdi 3 tane anti vürüs progamı kulanıorum hiç bir illegal progam yok bot ,sro loader gibi şimdilik bi şey yok işlah da olmaz olanlarada geçmiş olsun

    ama emin olun onlar bir gün bir yerlerde cezalarını bulacaklar
  • çüş 3 tane anti virüsü benim pc bile kaldırmaz iyi salladın..


    ayrıca guildde biri loader kullanıyo diğerlerine de weriyo sap gibi soyuluyolar sonra
  • Böyle bir olay çinli arkadaşlarımızın başına gelse Silkroad ı son mbsine kadar dava ederler
  • Arkadşlar hack denilen şey o kadr kly deil yani karşıdaki kişinin sizin acount ıd sini ve şifrenizi öğrenmesi çok çok zor işler ve çaba isteyen işler zaten hack edilecek çardada 3 5 kurşluk itemler deilde oyunun en değerli itemleri göz önüne alınarak hacklenir yani bu işi yapanlar çarınızı soyanlar genelde çarlarını ortak kulananlar, yakın arkadşlarınız, int cafede oynarken şifrenizi görenler vb oluyor o yüzden her şeyden önce kendi çarınızın güvenlini kendiniz sağlayın hack işi o kadr basit bir iş değil
    Unutmayın:HER İNSANIN İÇİNDE BİR ŞEYTAN VARDIR....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ancalimë -- 7 Haziran 2008; 12:15:23 >
  • ancalime fakat fake denilen olaylar var biliyor musun?Silkroadın login sayfasındaki kaynağı alıyorlar kendi html dosyalarını yapıp anında buluyorlar tabi kanarsanız internet cafelerde silkroad şifre değiştirme joymax gibi masaüstünde explorer sayfaları görürseniz girdiğinizde ilk adrese bakınwww.silkroadonline.net yazmıyorda C:/Document and Settings yazarsa bu fakedir.Ben kendimden biliyorum.Bizde küçükken bunlarla uğraşırdık.Fakat bilişim suçları diye birşey var.Ip adresiniz çözüldüğü anda artık siz bir suçlusunuz.Keylogger,hack,fake bunlar boş işler.Sakın yapmayın.Eğer biri sizi böyle şikayet ederse ki akıllıysa eder,ilk olarak Ip adresiniz bulunur.Ardından sizin nerde ikamet ettiğiniz bulunur.Sonra da Ip adresi kimin üstüne ise o kişi tutuklanır.Eğer paylaşımlı internet kullanıyorsanız ayrıca internet paylaşımı bir suç olduğundan ayrıca paylaşan kişilerde para cezasına çarptırılırlarBenden size söylemesi.Böyle işlere kalkışırken 2 kez hatta 4-5 kez düşünün olabilecekleri.İnternet cafelerden yapın eğer yapıcaksanız.




  • Msnde tanımadıgınız kişilerden dosya almazsanız ve pc nizde gerekli virüs prg. bulundurursanız olmaz.. loader demişsiniz bende kullanıyorum bi çok arkadasımda ama hicbirinin charına bisi olmadı inş. olmazda
  • arkadaşlar anlatmak istedğim şu bakın
    aynı saatlerde 3-5 kişi değil de sadece ben soyulmuş olsam diyebilirdim ki şifremi gören birisi yapmıştır ama değil ve şifrem emin olun kombine bi şifreydi yani bir kişinin bir kere değil ancak 10-15 kere izlemesi gerekir ki anlayabilsin.
    ikincisi soyulan çarlar hep premiumlu çarlar
    bu da şu sonucu doğurur presi olan adam sro loader kullanmaz.
    ve bu kadara insanın msn veya başka herhangi bir listesinde bulunan ortak bir kişi yok ki bu kişi kırma işiyle uğraşsın.
    ben makinemde zone alarm ve kaspersky kullanıyorum ikisi de orijinal lisanslı.
    benim çıkardığım sonuç şu
    sro_client dosyası zararlı olabilir
    veya re*6.com sitesinin bu işte bi parmağı olabilir.
    siz ne dersiniz bilemem.
  • geçmiş olsun benim hiç başıma gelmedi ama daha doğrusu net cafedede oynadım ama şu ana kadar soyulucak kadar güzel bir charımda olmadıtekrar geçmiş olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultrascorp

    arkadaşlar anlatmak istedğim şu bakın
    aynı saatlerde 3-5 kişi değil de sadece ben soyulmuş olsam diyebilirdim ki şifremi gören birisi yapmıştır ama değil ve şifrem emin olun kombine bi şifreydi yani bir kişinin bir kere değil ancak 10-15 kere izlemesi gerekir ki anlayabilsin.
    ikincisi soyulan çarlar hep premiumlu çarlar
    bu da şu sonucu doğurur presi olan adam sro loader kullanmaz.
    ve bu kadara insanın msn veya başka herhangi bir listesinde bulunan ortak bir kişi yok ki bu kişi kırma işiyle uğraşsın.
    ben makinemde zone alarm ve kaspersky kullanıyorum ikisi de orijinal lisanslı.
    benim çıkardığım sonuç şu
    sro_client dosyası zararlı olabilir
    veya re*6.com sitesinin bu işte bi parmağı olabilir.
    siz ne dersiniz bilemem.

    rev6 dan bende şüphe ediyorum benim charımda 2 ay falan önce nedenini bilmedigim bi şekilde soyulmustu.. ne msnden dosya alırdım ne loader kullanırdım garip bişiler var ama ..




  • arkadasım bende bu ıs de rev6 nın parmagı oldugunu dusunuyorum.bısım serverda aegede her gun onlarca global atılıyo charımı soyanların ...... seklınde bısım cafede 4 char 2 gecede bosaltıldı.ve genelde premıumlu ve degerlı ıtemlerı olan charlar.ve ısın ılgınc yanı su herkesın soyulmasından sonra char janganda ortaya ckıyor.ayrıca aegede sox dusen charlar ıkı-uc gun ıcın gum.bi sekilde yetkılılıere ulasılması lasım bu gıdısle charımıza ıtem dızemıcez.
  • rev6 nın kişi bilgilerini joymax serverlerinden almasının imkanı olduğunu düşünmüorum.
    joymax zaten uyarıyor aylardır
    rev6 nın bilgisayarları taradığına dair.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: by_knnsz

    arkadasım bende bu ıs de rev6 nın parmagı oldugunu dusunuyorum.bısım serverda aegede her gun onlarca global atılıyo charımı soyanların ...... seklınde bısım cafede 4 char 2 gecede bosaltıldı.ve genelde premıumlu ve degerlı ıtemlerı olan charlar.ve ısın ılgınc yanı su herkesın soyulmasından sonra char janganda ortaya ckıyor.ayrıca aegede sox dusen charlar ıkı-uc gun ıcın gum.bi sekilde yetkılılıere ulasılması lasım bu gıdısle charımıza ıtem dızemıcez.



    aynı şekilde benim çar ve bu sabah soyulan çar da ve diğer çarlar da ne hikmetse janganda çıplak çıkıyor ortaya.
    işin ilginç yanı adamlar benim silahı hemen stala koymuşlar çok adi bi fiyata ama bulamadım hangi stal diye
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.