Şimdi Ara

Son dönem MacBook Pro 17''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu modelde oyun oynarken ısınma sorunu olurmu? Ona göre soğutucu alacağım. Sistem özellikleri oyunları kaldırıyor. Win 7 kurup oynayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoneyBadger7 -- 14 Haziran 2012; 23:41:07 >



  • evet ısınma oluyor. ama soğutucu gerektirecek kadar vahim değil. windows yükleyip istediğniz oyunu oynayabilirsiniz. her oyunu en son ayarda açamazsınız ama yüksek çözünürlükte oynayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baturvardar

    Bu modelde oyun oynarken ısınma sorunu olurmu? Ona göre soğutucu alacağım. Sistem özellikleri oyunları kaldırıyor. Win 7 kurup oynayacağım.

    Evet, oluyor ve ses çıkardığıda oluyor. Soğutucu almaya falan gerek yok ama. :) Çünkü diğer laptoplara nazaran çok ama çok az. İçine Windows 7 falan hiç kurmayın çünkü kendi işletim sistemi harika, Wİndows yüklerseniz bütün güzelliği kaçacak. En azından benim görüşüm böyle. Macbook Pro'ya vereceğiniz paraya çok iyi bir oyun bilgisayarı toplarsınız. Oyun olarak Portal 2, The Witcher, Left 4 Dead 2 ve Football Manager 2012 var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baturvardar

    Bu modelde oyun oynarken ısınma sorunu olurmu? Ona göre soğutucu alacağım. Sistem özellikleri oyunları kaldırıyor. Win 7 kurup oynayacağım.

    ben soğutucu kullanmanı tavsiye ederim, cihazın ömrü açısından (zalman nc-2000)
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bazı kopamadığım oyunlar var (BF3 gibi) onları oynamam için W7 zorunlu malesef ama Mac OS'un muhteşemliğini biliyorum bende. Bf 3'ü düşük ayarlarda çalıştırır heralde. Soğutucu alırım benim için hiç sorun değil ev dışında oyun oynamam evdede soğutucuyla oynarım. Bi sorum daha var SSD önerir misiniz? Fiyatları biraz uçuk ama 750 gb lık düz harddisk yerine 512 lik ssd almalı mıyım? Amerikaya gideceğim orada ucuz temin edebilirim sanırım. Bide Ram olayı var. Şuan MacBook'um gelmedi ama geliyor. İçinde kaç tane RAM slotu var? Expandable to 8GB yazıyordu. Kastedilen 2 tane 4 lük mü 1 tane 8 lik mi ve RAM alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Çok soru sordum biliyorum ama bilen insan bulmuşken bırakamam :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baturvardar

    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bazı kopamadığım oyunlar var (BF3 gibi) onları oynamam için W7 zorunlu malesef ama Mac OS'un muhteşemliğini biliyorum bende. Bf 3'ü düşük ayarlarda çalıştırır heralde. Soğutucu alırım benim için hiç sorun değil ev dışında oyun oynamam evdede soğutucuyla oynarım. Bi sorum daha var SSD önerir misiniz? Fiyatları biraz uçuk ama 750 gb lık düz harddisk yerine 512 lik ssd almalı mıyım? Amerikaya gideceğim orada ucuz temin edebilirim sanırım. Bide Ram olayı var. Şuan MacBook'um gelmedi ama geliyor. İçinde kaç tane RAM slotu var? Expandable to 8GB yazıyordu. Kastedilen 2 tane 4 lük mü 1 tane 8 lik mi ve RAM alırken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Çok soru sordum biliyorum ama bilen insan bulmuşken bırakamam :D

    ssd'yi elbette öneriyorum. pilden tasarruf ettiriyor, işlemlerde çok daha fazla hız sözkonusu, hdd gürültüsü kayboluyor, ısıdan da bir nebze olsa kurtuluyorsunuz vs.
    diğer sorunun cevabı 2ram slotuna sahip dual 8gb 1333mhz kullanabilirsin. (aynı zamanda dual 8gb 1600mhz desteği var ama 1600mhz desteği sadece bazı seri numaralı ramler için geçerli)
    dikkat etmen gereken tek şey 1333mhz olması ve cl9 olması




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.