Şimdi Ara

SON DAKİKA | YENİ TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA DENİZLİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hey seksi lady Mustafa Denizli
  • Hey seksi leydi mustafa denizli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından bir saçmalık daha yapıp yabancı hoca getirmediler. Bu da bir başarı.

    Mustafa Denizli bu ülkenin en iyi yerli hocalarından birisidir. Adaylar içindeki en iyi tercih Mustafa Hoca'ydı zaten.

    Yerli futbolcular üzerindeki etkisi Hamza Hamzaoğlu'ndan çok daha güçlü olacaktır.

    Devre arasında da istediği takviyeler yapılır, Vitor Pereira kovulmaz ve hakemler Beşiktaş formalarını çıkartırsa; şampiyonluk için en büyük aday yine Galatasaray'dır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYIRLISI BAKALIM
  • Ben mustafa denizlinin cok abartıldığını düşünüyorum. Başarı olacagını düşünmüyorum.
    MUstafa Denizli, Galatasaray'ın aragonesi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllık 2 milyon alacakmış.. Sene sonu gönderilir.. Boşa giden paralar.. Hani Melo'yu satıp kar etmiştiniz. Onu tutsanız puan kayıplarının çoğu olmazdı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Haine

     SON DAKİKA | YENİ TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA DENİZLİ


    Anlat anlat güzel oluyor.

     SON DAKİKA | YENİ TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA DENİZLİ




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egeboys0

    Ben mustafa denizlinin cok abartıldığını düşünüyorum. Başarı olacagını düşünmüyorum.
    MUstafa Denizli, Galatasaray'ın aragonesi olur.

    mustafa denizli banada biraz itici geliyor nedense

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çamur atmaya gerek yok hoca değişikliği her zaman takımlara olumlu etki yapar hele de gelen hoca yorumcu ise şansı yüksek zira her hafta ligi o takımı zaten izliyor yorumluyor en detayına kadar. Bu yüzden Mustafa Denizli şampiyon yapar. Ligde 17 takım yerli hocaya emanet bir tek Fenerbahçe Vitor denen çapsız hocaya emanet çok acil Ersun Yanal'ı getirmemiz lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

    Hiç çamur atmaya gerek yok hoca değişikliği her zaman takımlara olumlu etki yapar hele de gelen hoca yorumcu ise şansı yüksek zira her hafta ligi o takımı zaten izliyor yorumluyor en detayına kadar. Bu yüzden Mustafa Denizli şampiyon yapar. Ligde 17 takım yerli hocaya emanet bir tek Fenerbahçe Vitor denen çapsız hocaya emanet çok acil Ersun Yanal'ı getirmemiz lazım

    Mantıklı yorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutla semihle sabriyle mi bu takım şampiyon olacak?
  • Kısa vadede en iyi çözüm bence, tabi Denizli'nin işi hiç de kolay değil.Geçen sene GS Avrupa'da kötü yenilgiler almıştı ama ligde kötü oyuna rağmen puan olarak iyi konumdaydı.Hamza Hamzaoğlu görevi devraldığında (6.12.2014 GS-Akhisar maçı) Galatasaray Beşiktaş'ın 1 puan gerisindeydi (22 puan), FB ise 21 puandaydı.Şimdi rakipler daha güçlü, üstelik puan dezavantajı da cabası.GS'ın kayıpsız gitmesi, FB ve Beşiktaş'ın birkaç maç tökezlemesi lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khan_1903

    Kısa vadede en iyi çözüm bence, tabi Denizli'nin işi hiç de kolay değil.Geçen sene GS Avrupa'da kötü yenilgiler almıştı ama ligde kötü oyuna rağmen puan olarak iyi konumdaydı.Hamza Hamzaoğlu görevi devraldığında (6.12.2014 GS-Akhisar maçı) Galatasaray Beşiktaş'ın 1 puan gerisindeydi (22 puan), FB ise 21 puandaydı.Şimdi rakipler daha güçlü, üstelik puan dezavantajı da cabası.GS'ın kayıpsız gitmesi, FB ve Beşiktaş'ın birkaç maç tökezlemesi lazım.

    Hocam daha ligin bitmesine çok var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu toplantıyı izledim de bizim gazeteciler cidden boş ya.Sordukları sorulara bak ! Yeni bir kehanet verecek misiniz ! Yardımcılarınız kimler olacak !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamzayı kovmadan anlaşılan bir teknik direktör geldi gsye.hamzaya çok büyük saygısızlık yapıldı daha düzgün uğurlanabilirdi.M.denizli yeşil ışık yakınca dursun hamzayı şutlayıverdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolas.

    umutla semihle sabriyle mi bu takım şampiyon olacak?

    Denizli iyi hocadır. Belki başarılıda olur.
    Ama Gsnin kadrosu gerçekten kötü. Herkes şimdi mucize bekliyor hocadan. Adam kendi transfer yapmadı antreman yaptırmadı nasıl etki eder hemen takıma bilinmez.
    Ama Mustafa hocada defansif futbol oynatan, bu sistemi seven bir hoca. Gs kazanmaya başlasa bile tek gollü galibiyetler olacaktır.
    Buda taraftarda huzursuluğa yol açarmı bilinmez?
    Bknz Fenerbahçe.
  • Hayırlısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya kadar borcu olan takım Mancini'yi göndermez. İstikrar olur. Hedef avrupa olur. Sakin olur. Temkinli davranır. Har vurup harman savurmaz. Attan inip eşşeğe binmez. Hadi bunu yaptın Hamza hocayı neden gönderirsin? Adam hiçyoktan 3 tane kupa kaldırdı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    Yıllık 2 milyon alacakmış.. Sene sonu gönderilir.. Boşa giden paralar.. Hani Melo'yu satıp kar etmiştiniz. Onu tutsanız puan kayıplarının çoğu olmazdı..

    Rakam kesin mi hocam?

    Hoca doğru tercih yaptı demiştim, ama arkadaşlar ile konuşurken de Denizli para vermeden gelmez. Bizim feda sezonunda gelmedi diye muhabbet geçmişti.

    Şimdi Hamza hoca 500 bin gibi bir rakama takımın başında duruyordu.

    Yazık verilen para eğer öyleyse. Madrid maçına çıkma 2 milyon al oh valla. 66 yaşında adam. Tvde o kadar para vermezler tabi.

    Takımın kara kaşına kara gözüne gelmemiş yani.
  • Denizli becerebilirse günü kurtarır.
    Yanına genç bir yardımcı alırız, 2 sene Denizli'nin 2. adamı olur, Denizli bırakınca başa geçer.
    Böyle olursa güzel olur. Ancak bizim yönetimde bunu yapacak vizyon, taraftarda da şans verecek sabır olmadığı için 2 sene dayanabilirse kalır, 2. senenin sonunda-80 yaşında- bırakır, tekrar başka teknik adam, başka sistem ile devam edilir.
    Ah birazcık vizyon sahibi yönetim ve sabırlı taraftarlarımız olsaydı, takım günü kurtarma derdine girmeseydi, yerli-yabancı farketmez(yerli kaliteli hoca pek olmadığı için büyük olasılıkla yabancı), kaliteli bir teknik adamla konuşulup anlaşılacaktı. Durum böyleyken böyle, takım liderin gerisinde, kadromuz sıkıntılı, ancak sen başa geç, biz sana 2 sene süre verelim, bütçe yettiğince istediğin topçuları alalım, sen bize bir sistem kur oynayalım diyebilselerdi 3 4 seneye çok daha oturaklı, karakterli bir takım görürdük ancak biliyorum ki böyle bir şey yapılsaydı 2 ayın sonunda teknik direktörün ne anası ne bacısı kalır, istifaya davet edilirdi.
    Neyse velhasıl kelam, Şenol Güneş Beşiktaş'ta, Ersun takım çalıştırmaya yanaşmazken, günü kurtarmak adına iyi bir tercih Denizli. Galatasarayımız için hayırlısı olsun.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.