Şimdi Ara

Son ay - efsanevi psikolog2010 konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son aya girmiş bulunmaktayız. Burası çok önemli ve değerli. Artık burada öğrendiğiniz bilgiler aklınızda kalacak bilgiler ve bu bilgileri tekrar etme şansınız yok. Zaten bugüne kadar konuları bitirmiş olmalıydınız. Peki aklınızda kalacak bilgiler derken neyi kast ediyorum


    TEKRAR.


    Evet arkadaşlar TEKRAR.


    ANCAK bu tekrarlar kesinlikle sıfırdan gibi ders çalışarak olmayacak.


    DENEME ÇÖZECEKSİNİZ. ve bu denemeleri gerçeğe en yakın halde yapmalısınız.


    Artık bugünden sonra yemek rutininizi, ilaçlarınızı fazla değiştirmenizi önermiyoruz. Ve mümkünse hastalık kapmayacaksınız. Evdekilerden nazikçe rica edebilirsiniz. Aileniz işten geldiğinde ya da kardeşiniz dışarıdan geldiğinde mutlaka ellerini yıkamalı ve kendilerini kolonyayla dezenfekte etmelerini rica edin. Zaten yapıyorlardır belki ancak tölere edilebilir bir durum değil. Nezle, soğuk algınlığıdır vs vs sorun değil ancak herhangi bir bağırsak problemi yaşamak istemezsiniz. Yakın zamanda bulaşıcı bir hastalığa yakalandıysanız bu sizin için avantaj. Hasta oldum ders çalışamadım "yapamayacağım" diye düşünmeyin. Bağışıklık kazandınız ve o hastalığı kapmayacaksınız.


    Gerçeğe en yakın şekilde deneme çözmelisiniz, ev haliyle değil. Sınava giderken giyineceğiniz tarzda giyinip, mümkünse ayakkabı dahi giymelisiniz. Bu konu gerçekten önemli çünkü dış etkenlere de alışmalısınız. Denemeleri mümkünse evde değil başka bir yerde çözmelisiniz. Ya da en azından çalışma masanızda değil başka bir masada.


    Müzik dinlemektir vs aklıma gelmeyen konulara girmiyorum. "Gerçeği simüle edeceksiniz"


    Tekrarlar nasıl yapılacak?

    Denemeler üzerinden. Yanlış yaptığınız, boş bıraktığınız soruların doğru çözümlerini öğrenmeye vakti harcayın. BUNUNLA SINIRLI DEĞİL. Yanlışlıkla doğru yaptığınız, çözerken uzun süren sorulara da MUTLAKA BAKIN.


    ALAN DENEMESİ

    Alan denemesi çözebilirsiniz. Ancak mutlaka genel deneme çözmelisiniz.


    Çünkü;

    Zihninizin sayısal ve sözel konular arasında geçişini sağlamanız gerekiyor. Bugünler de TYT için sıralama yapabilirsiniz. Türkçe, mat, sos, fen gibi ve bunun yanında yine uzun soruları pas geç metodunu da uygulayabilirsiniz size kalmış. Ancak bunları bugünden oturtmanız gerekiyor. Son 1 hafta kala RUTİN DÜZENİNİZDEN HİÇBİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEMELİSİNİZ, adaptasyon vakit alabilir.



    UNUTMAYIN!

    Sınav son 6. ayda, son 3 ayda ve son 1 ayda kazanılır. Eğer ilk 2 evrede sıkıntı yaşamadıysanız son evreniz. KATLANIN!


    not: Gönlüm isterdi üniversiteye girmek için zihnen harap olacağımız kadar vaktimizi harcamayalım ancak başka çareniz yok.








  • Unutmayın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.