Şimdi Ara

Son 1 sene rastladığımız garip elemanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sneijdere çöp diyorsan senin hayatının her evresi zavallılıkla doludur kanımca.
  • hamza kendi kendini harcadır sanane takımın mali durumundan sen çık oynat takımını

    prandelliyi ben seviyorum delikanlı adammış en azından ama bizde tutmadı nedense

    denizliyi konuşmaya gerek yok kendisi bjkli bir haindir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Allah size vermedi, Sneijder çöpü yüzünden Terim i küstüren Aysal efendi getirdi Mancinizi de Prandellinizi de.

    Hamzaoğlu Prandelli den devraldığı enkaz kadroyla 3 kupa kaldırdı.

    Bu takım Terim gönderildiğinden beri top filan oynamıyor.

    Oynatmaya çalışan, güvendiği adamlardan yarar sağlamaya çalışan Hamzaoğlunu da Umut yüzünden gönderdiler, yerine gelen Denizli her maç banko Umut u koydu forvete.

    Çok güzel yaa, GS nin 10 numara 5 yıldız kadrosu vardı da Hamzaoğlu çomak sokuyordu, ondan sonra 2 teknik adam daha geldi GS bu sezon bakalım kaçıncı sırada tamamlayacak.

    Bol bol para saçmaya devam yazın mangalları şiş kebapları götürüp 500 kilo kampa gelen, totosunu kaldıramayan adamlara 5M avro vermeye devammm.



    Sneijder ? Çöp ?..

    Siz nerenizle izliyorsunuz futbolu ya. Terimi küstüren Sneijder değil, Aysalla Terim arasındaki otorite üstünlüğü kurma çabası. İki tilki aynı yerde olmuyor işte.

    Ben anlamıyorum. Takımda her maç öyle böyle oynayan birkaç adam var zaten Muslera, bence Chedjou, Sneijder, Olcan. diğerleri tamamen çabalarını maçlara göre ayarlıyor.

    Adama bakıyorsun en hırslı bu en çok çabalayan gol yediği zaman çılgına dönen. Ama takımın içine edende Sneijder oluyor.. Aynısı Melo içinde geçerliydi. Adam hala twitter'dan paylaşımlar yapıyor. Ne faydası var bu saatten sonra kendisine ?

    Zamanında takımdayken yapınca hepimiz "taraftara oynuyor yeaaa" diyorduk, demekki oynamıyormuş bunu gittikten sonra anlamak kötü oldu ama. Sneijder içindemi aynısı olması gerekiyor ?

    Sneijderin Türk TD istemediği gerçeğine birşey demiyorum ama haksızda değil. Adam taktik görmüyor, takımda teknik çalışma görmüyor. İstemez tabi. Getir Favreyi Getir Bielsayı. Bu adamlar Umutun yerine Volkanı oynatmayı bilir. Donk yerine teknik olan Bilali oynatmayı dene. Çok çalışkanda olsa Sabri yerine takıma monte olunca kat kat verim alacağın Linnesi oynatır.

    Son dönemde GS'e gelen TD'lerin tamamı bam güm top oynatıyor. FT bunlara ek olarak kafalarına vurarak birşeyler yaptırıyordu. Prandelli, Denizli zaten 0 taktik-teknik. Hamza hocada ise azdı. Varsa Mancinide vardı oda tüm takımı değiştirmeyi düşündüğü için patladı..

    Bırakın artık şu iş yapanlara yüklenmeyi ya. Aysal güzel işler yaptı sonra afedersin içine mıçtı.. Ama bu güzel şeyler yaptığı gerçeğini değiştirmez. Dursun ve türevleri istersen +100milyon € mali artış sağlasın böyle top oynadıktan sonra kimse umursamaz.




  • Boş boş alıntı yapıp durmayın arkadaş hiç mi yıldız oyuncu görmediniz?

    Kariyerinde sadece 1-2 sezon parlama gösteren adamlara tapan taraftardan başka bi şey değilsiniz.

    Koy Sneijder in yerine Emre Çolak ı, bu sezon en az 4. ya da 5. bitirirdik zaten, Sneijder senelik 5M avro almaktan başka ne işe yarıyor?

    Ş.L de elek oldun. ligde FB den 9 puan fark yedin, şuanda sürünmeye devam ediyorsun.

    Sniejder efendi hoca beğenmiyor, ulan sen Messi misin de hoca beğenmiyorsun. Sen kimsin? Kendine hayrın olsa zaten Hollanda yı 2016ya götürürdün.

    Allahın çöpü iki hareket yaptı diye Real almış, ondan sonra sepetlemiş İnter e, İnterde senelik verdiği paranın hakkını alamayınca Aysal a kakaladı.

    Senelik 5M avroyyu gerçek bir 10 numaraya verseydik şuan bu takım böyle mi olurdu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.