Şimdi Ara

SolarGlass Oto Cam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yerli Camın Adresi Solar Glass

    Kaskolu araç cam değişiminin sigortalı şirketler ile yapıldığı Solar Glass, cam üretiminde adını duyurmayı başardı. Otocam için her türlü sipariş anında alınır ve özenli bir şekilde hazırlanır. Örnek vermek gerekirse:

    ·        Otomobillerin yanı sıra kamyon ya da tır için cam temin edilmektedir.

    ·        Pikap kabin ya da iş makinelerine özel olarak hazırlıklara geçilmektedir.

    Üstelik Saint Gobain Sekurite önderliğinde gerçekleşen tüm bu üretim ağı birinci kaliteden malzemeler ile gerçekleşir. Firma kaliteden ödün vermez ve taleplerinize uygun bir şekilde cam üretimine yer verir.

    Orijinal Camlar Solar Glass’ta!

    Orijinal oto cam için hızlı bir şekilde firma ile iletişime geçebilirsiniz. Toplamda 95 adet bayiye sahip olması işinizi kolay hale getirecektir. Üretim fabrikasına da sahip olduğu için kısa süre içerisinde istekleriniz yerine getirilecektir.

    Orijinal camlar araçların durumuna göre temin edilir. Örneğin otobüs camlarının özenli bir şekilde hazırlanması esas alınır. Yine tırlar ile kamyonlar için de ayrı cam üretimlerine başvurulur. Kısacası her türlü araç için birinci kaliteden cam üretimine yer verilir.

    Tekne ve Yatlara Özel Camlar

    Araçların kullanım alanlarına göre camların üretilmesine dikkat edilir. Orjinal oto cam üretimi sırasında şartlar ve istekler ayrı ayrı ele alınır. Mesela tekne ile yat için camlara ihtiyaç duyanlar:

    ·        Rüzgara ve dalgalara karşı dirençli camları talep eder.

    ·        Dayanıklı ve kaliteli camlar ile araçlar güvenli hale getirilir.

    Solar Glass başta ulaşımın güvenli olmasına dikkat eder. Bunun için de kaliteden ödün vermez. Üretim sırasında birinci sınıf malzemelere başvurur. Özel üretim camlar her türlü dış etkenlere karşı dirençlidir. Ve yine her türlü araca uygun olmaları esas alınmaktadır.

    Solar Glass Zırhlı Cam Üretimi

    Solar Glass sadece otocam üretimi ile sınırlı kalmadığını gözler önüne seriyor. Takiben özel istek ve ihtiyaçlara uygun olacak şekilde cam üretimine geçiyor. Örnek vermek gerekirse zırhlı oto cam üretiminde başı çekmektedir.

    Çok katmanlı plastik ve cam kullanılarak zırh elde ediliyor. Farklı yöntemler eşliğinde hazırlanan camlar isteklerinize uygun ve son derece güvenli bir şekilde temin ediliyor.

    Solar Glass Farkını Yaşayın!

    Solar Glass’ın temennisi aracınıza ya da size bir zarar gelmesidir. Ancak herhangi bir hasar durumunda anlaşmalı sigortalı şirketinizden Solar Glass ile çalışmalarını isteyebilir ve orijinal camlarınız ile güvenle aranızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Kalite tamamen insan yaşamının güvenliği için maksimize edilmiştir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanlive -- 27 Ekim 2020; 14:9:3 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.