Şimdi Ara

Sol topun yanında ki yabancı cisim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birkaç hafta önce söz konusu bölgede boncuklu tabanca mermisi büyüklüğünde birşey olduğunu farkettim. İlk defasında çok önemli birşey olmadığını düşündüm ancak sonrasında internette biraz araştırma yaptıktan sonra endişem arttı. Derhal soluğu bir üroloğun yanında aldım. Doktorun muayenesinden sonra bana internete fazla girmemi önermediğini söyledi. Daha çok testislerin içerisinde olan cisimlere önem verdiklerini söyledi. Dış kısımda bu tarz cisimlerin olağan olduğunu ( damarlar, kanallar, küçük şişmeler, kablolar felan) genelde gençlerin çoğu bu tarz durumlardan dolayı geldiğini söyledi. Önermem, ancak içinin rahat etmesini istiyorsan bir film çekebiliriz dedi ancak gerek yok dedi. Ben de siz gerek görmüyorsanız size güveniyorum dedim ve herhangi birşey yaptırmadım.

    Merak ettiğim daha önce bu duruma benzer bir şikayeti olan var mıdır?







  • kisttir, büyümüyorsa sorun yok bildiğim kadarıyla. Çok endişe edersen biyopsi yapılabilir.

  • Kardeşim sıkıntılı mısın sen? Daha geçen gün kızın birisi twitter'da "devlet hastanesine göz için çocukluğumdan beri gittim, bozulma var diye senelerce gözlük verdiler. özele gidince %60 görme kaybım olduğunu öğrendim" diye yazı yazdı.


    İstersen film çekiyim ne demek! arkadaşım ağrılarından dolayı gitti şuanda testis kanseri kemoterapi'de. git bikaç yere sor soruştur.

  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Başkan bende o tarz ağrı sızı tarzı hiçbirşey yok yanlız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kae-69 -- 9 Şubat 2021; 8:48:40 >
  • HOCAM TORBANIN İÇİNDEMİ EĞER ÖYLEYSE BÜYÜK İHTİMALLE VARİKOSELDİR, VARİKOSELDE DAMARLAR BİRBİRİNE BAĞLANARAK DÜĞÜMLENİR VE TESTİSİN ALTINDA BÜYÜR, ZAMANLA SPERM KALİTESİNİ BZUP KISIRLIĞA KADAR GİDEBİLİR AMELİYATLA DÜZELEN BİR DRUMDUR, BÜYÜK YAZMIŞIM FARKETMEDEN KUSURA BAKMAYIN

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.