Şimdi Ara

Sol kolumda uyuşma ve sadece kolda halsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum sol kolum elimde dahil olmak üzere hayattan bıkmış gibi bazen beynimle emir vermeyi bırakıp kolumu salıyorum komple yada kullanmıyorum. Gün içindeki durumumda zaten halsiz geçiyor enerjik bir insan değilim seri hareket edemem. Vücut geliştirme yapıyordum 3 senedir bırakalı 3.5 ay oldu. Beslenmem klasik sabah sadece sucuklu tost açma yanına değişik içecek öğlen yemek yemem akşam yemeğide ne varsa yerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Biz bilemeyiz doktora git bu arada sırt ağrısı ve sok kolda uyuşma kalp krizi riski barındırır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yaşım genç spor yapıyorum kalp krizi riski olabilme ihtimali çok düşük değil mi sizce? Ben biraz daha bekleyeceğim geçmezse doktora giderim şimdi boşuna gitmeyeyim. Teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutluay1

    Beyler yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum sol kolum elimde dahil olmak üzere hayattan bıkmış gibi bazen beynimle emir vermeyi bırakıp kolumu salıyorum komple yada kullanmıyorum. Gün içindeki durumumda zaten halsiz geçiyor enerjik bir insan değilim seri hareket edemem. Vücut geliştirme yapıyordum 3 senedir bırakalı 3.5 ay oldu. Beslenmem klasik sabah sadece sucuklu tost açma yanına değişik içecek öğlen yemek yemem akşam yemeğide ne varsa yerim.

    Geçmiş olsun arkadaşım sabit oturmaktan olabilir sabit oturmaktansa ayakları yukarı kaldırıp yatağa uzanıp durmak daha iyi Gerçi hareketli olunmalı en sağlıklısı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalp krizi yaş ile doğru orantılı değil arkadaş. nice 16-19 yaşlarda kalpten gidenler var.. Buraya yazacağına doktora git baktır. göğsünde ağrı, koşarken veya yürürken daralma varsa hiç durma bile
  • tebrikler nur topu gibi bir boyun fıtığınız oldu
  • yamaha1100yzf kullanıcısına yanıt
    Koşarken göğüsümde ağrı olmuyor ama nefesim daralıyor dahada koşamayacak gibi hissediyorum oraya yıkılıp kalıp bütün gün uyumak istiyorum. Bu koşma dediysem 40 saniye en kral 1.5 dk koşmadan bahsediyorum. Bazen değil çoğu zaman ayağa kalktığımda gözüm kararıyor bazen evde yürürken dengem bozuluyor. Bugüne kadar dert etmedim çünkü sıklıkla olan bişey değil. Bir arkadaş yazmış ayağı tepeye kaldırarak oturun diye onuda yaptım. Biraz daha zaman geçmezse gideceğim belki dedim bu sorunu başkasıda yaşamıştır önemsiz bişeydir diye konu açmıştım. Sağolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koldaki damarlardan bazıları tıkalı olabilir. Kan akışı yavaşlarsa kolda uyuşukluk olur. Ayrıca kalp ile de ilgili bir şey olabilir. Ciddi gözüküyor, doktora gitmeni öneririm.

    Ayrıca karaciğer de yağlanma da olmuş olabilir, sporla uğraşıyorum diyorsun. Günlük protein alımın ne kadar, fazla mı?
  • Boyundan gelip koltuk altindan kola yayilan sinirlerinde sıkısma vardir buyuk ihtimal boyun fitigi olabilir boyunda fitik varsa sinire baski yapar kol boyu hissedersin bunu doktora gorun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Yok aşırı protien almadım günde 70 80gr protein aldım alabildiğim yiyecekten yağlanma fazla yok vücudumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.