Şimdi Ara

Sohbet Kanalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mIRC deyince aklımıza eskilerde kalan sohbet platformları gelir. Ancak modernize hale getirilen ve bir arkadaşlık sistemine çevrilecek olan bir proje var desek? Bu ölçüde mIRC kullanıcılarını sevindirecek yeni gelişmeleriyle dikkatleri üstüne çekecek olan IRC.One, mobil girişi yanısıra web üzerinde irc entegrasyonu ile de farklılıklarını hissettirmeye başlamıştır. Günümüzde facebbok, twiter gibi sosyal medyanın yoğun etkisi irc sohbet anlamındaki sitelerin popülasyonunu azaltmıştır. Çünkü irc sohbet siteleri kendilerini geliştirememiş ve belirli bir düzen içerisinde sıkışıp kalmışlardır.

    Sohbet anlamında diğer bir faktör de, günümüzde seviye açısından belirli bir düzeye gelememiş sitelerin artık daha güvenli yerlere kullanıcıları itmesidir. Bundan dolayı da irc sunucularında kullanıcılar rahatsız oldukları takdirde bulundukları bölgeyi terk ederek, seviyeli insanların uğramak istemediği yerler haline gelmiştir.

    IRC.ONE sohbet ve chat sunucuları, bu anlamda daha nezih bir ortamı değerli kullanıcılarına ve yeni misafirlerine sağlamak adına çalışmalarını sürdürmektedir.

    Sohbet Kanallarından istediğiniz sohbet odasını seçebilir ve bu kanala giriş yaparak muhabbete başlayabilirsiniz.

    Link: Sohbet Kanalları







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.