Şimdi Ara

Soğutma Markasından Örnek Davranış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uğur‘dan Hayvanları Koruma Günü’nde Barınak Ziyareti
     Soğutma Markasından Örnek Davranış

    Doğa dostu ürünleri yanında çevreci uygulamaları ile de bilinen Uğur Soğutma, Nazilli barınağındaki hayvan dostlarını ziyaret etti.

    Her yıl 4 Ekim tarihi dünyada Hayvanları Koruma Günü olarak kabul ediliyor. Takip eden hafta ise Hayvanlar Haftası olarak kutlanıyor ve şirin dostlarımız için çeşitli firmalar tarafından kampanyalar düzenliyor.

    Uğur Soğutma çalışanları da sosyal sorumluluk kapsamında büyükşehir denetimindeki Nazilli hayvan barınağına misafir oldu. Çeşitli bölümlerden geniş bir katılımın olduğu görülen ziyaret esnasında barınağın çalışmaları hakkında bilgi alındı.

    Tesisteki uygulamalar hakkında bilgi veren barınak yetkilisi “Bu tür ziyaretler bizi çok memnun ediyor. Konu hakkındaki hassasiyeti ve ilgisi için Uğur Soğutma çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi. Barınaktaki misafirlerinin bakımı hakkında bilgi veren yetkili; “Günde iki kez beslenen ve sağlık kontrolleri yapılan köpekler yaz kış misafirhanemizde ağırlanıyor. Gıda ihtiyaçları merkez belediyeden ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanıyor. Tesisimiz içinde sürekli görevli veterinerimiz ve ameliyathanede tedavi etme olanağımız var.” diye konuştu.

    Uğur Soğutma İnsan Kaynakları Bölümü’nün organize ettiği ziyaret öncesi firma yetkililerinin barınak ile irtibata geçerek ihtiyaçları hakkında bilgi alındığı ifade edildi. Eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yapıldığını belirten ve ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan şirket kurumsal iletişim yetkilisi “Doğada tek başımıza değiliz ve hiçbir zaman yalnız olmadık. İnsanoğlu olarak attığımız her adım, inşa ettiğimiz her yeni şey aslında dünyada bir iz bırakıyor. Bu izin yıkıcı değil de yapıcı olmasını sağlamak bizim elimizde.” dedi.

    Ayrıca ziyaret sonrasında Uğur Şirketler Grubu’nun barınakta yaşayan hayvanlar için gıda desteği vermesi konusunda anlaşıldı.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.