Şimdi Ara

Soğuk Algınlığına İyi Gelen Farklı ve Doğal Yöntemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soğuk Algınlığına İyi Gelen Farklı ve Doğal Yöntemler
    Her insanın iyileşme süreci aynı olmuyor. Bağışıklık sisteminin gücüne göre soğuk algınlığının iyileşme süreci değişiyor. Bunun için mutlaka soğuk algınlığınızın geçmesi için yöntemleri doğru şekilde seçerek, en iyi şekilde iyileşmek için çabalayın. Soğuk algınlığına iyi gelen yöntemler ile bağışıklık sisteminizin yeniden eski gücüne kavuşması mümkün olacaktır.

    Bitkisel Çözümler

    Doğal yöntemler içinde yer alan ancak çok da yaygın olmayan bitkisel çözümler ile siz de soğuk algınlığınızdan kurtulabilirsiniz. Kişinin soğuk algınlığını en çok ne şekilde hissettiği önemlidir. Yani boğaz ağrısı, baş ağrısı, öksürük gibi pek çok sonuç sizi rahatsız edebilir. Bunun için yapmanız gereken doğal yöntemler ile iyileşmeyi sağlayabilirsiniz.

    Papatya Suyu
    ğer göğsünüzü yumuşatmak istiyorsanız papatya suyu ideal. Bunun için yapmanız gereken papatyaları sıcak suyun içinde kaynatmak. Kaynayan suyu bir kovaya dökeceksiniz. Sonrasında o buhar ile tedavi uygulamak için başınızı kovanın üzerine getirip, üstünüzü bir örtü ile kapatın. Ne kadar az hava alırsanız o kadar iyi. O şekilde derin derin nefesler alın. Göğsünüzün yumuşaması, öksürüğünüzün azalması açısından son derece etkili bir çözüm olacaktır. Papatya suyunun direkt olarak ciğerlerinize iyi gelmesi sağlanacaktır. Nefes alarak, ılık buharın öksürüğünüzü geçirmesi
    sağlanacaktır.

    Yukarıda verilen yöntem soğuk algınlığı ile ilgili bilmedikleriniz arasında yer alıyor. İyileşmek için bu yöntemi günde üç kere uygulamanız yeterli olacaktır. Bu şekilde birkaç boyunca uygulama yaparak, öksürüğünüz ile savaşabilirsiniz. Ciğerlerinizin yumuşaması ve buna benzer sorunların ortadan kalkması açısından bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

    Buhar Tedavisi


    Dilerseniz papatya suyu kaynatmanıza gerek yok. Kullanabileceğiniz mentollü farklı ürünler ile buhar banyosu yapabilirsiniz. Vücudunuzun eski enerjisine kavuşması, beraberinde solunum yollarının açılması için buhar yöntemini kullanabilirsiniz. solunum yolları rahatsızlığının ortadan kalkması için mentol etkisi gösteren bitkileri kullanabilirsiniz. bitkiler kaynadığında mentol açığa çıkacaktır. Bu şekilde bir kovanın içinden derin nefes alarak buharın ciğerlerinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Burnunuzun açılması bu şekilde mümkün olabilir. Bu yöntemin de gün içinde en az iki kere uygulanması birkaç gün içinde solunum yolları sorununun ortadan kalkmasını sağlayacaktır.
    Soğuk algınlığının geçmesi için doğal çözümler arasından seçiminizi yaparak, iyileşmeniz mümkün olacaktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.