Şimdi Ara

Sofya Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sofya, öteki Orta ve Doğu Avrupa başkentleri kadar nefes kesici güzellikte olmayabilir fakat gene de bunun için oldukça şey var: Oldukça güzel klasik ve eski binaları, müzelerin antik altın hazineleri ve Roma kalıntıları ile kompakt ve yönetilebilir bir kent merkezi. yerin çevresinde noktalı. Bundan dolayı üretken sütunlar, kamu parklarının çevresinde bıraktıkları Dor sütunlarıdır ve son kazı emekleri, bir anfitiyatro da dahil olmak suretiyle, Roma kenti Serdica'nın her türlü izini ve bir gezgin olarak restore edilen eski bir Roma yolunu ortaya çıkarmıştır. albeni.

    Sofya Rehberi


    Şüphesiz, Alexander Nevsky katedralinin kristal kubbeli bir günde kim bilir karla kaplı Vitoşa Dağı'nın zeminine altın kubbeleri görülmesi ihtiyaç duyulan bir manzaradır.
    İlkbahar, Yaz ve Güz, Sofya'nın kafe topluluğunun tadını çıkarmak için mükemmel aylar. Masalar kaldırıma taşınırken, Sofya sakinleri sıcak şehirden Temmuz ve Ağustos'ta kaçmayı deniyorlar. - parasız Sofya.

    Sofya'nın ana otelleri merkezi bir konumdadır ve başlıca gezinsel mekanların bir çok adım atma mesafesindedir. Bulgaristan Sofya'nın belli başlı gezinsel mekanlarını gezerek, birkaç saatten tam güne kadar her şey için yürüyüş turu önerilerine göz atın.

    1993'ten beri Sofya'ya kent rehberleri üretiyoruz, bu yüzden size Sofya'da görülecek ve yapılacak şeyleri özetleyebilecek kişileriz.

    Kaynak: www.cesurgezgin.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scihan -- 23 Haziran 2018; 22:36:9 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.