Şimdi Ara

Şoför İş İlanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şoför İş İlanları

    Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiyeden Şoför İş İlanlarını kolay ve basit bir arayüzle sizlere sunuyoruz. Şoför Arayanlar bu siteden şoför buluyor.

    şöför iş ilanları, şoför, şöför ilanları, ankara şöför iş ilanları, şöför arayanlar, şöför iş ilanları istanbul avrupa yakası, şöförlük iş ilanları, özel şöför arayanlar, gaziantep şöför iş ilanları, şöför iş ilanları ankara, antalya şoför iş ilanları, tır şöförü iş ilanları, bursa şöför iş ilanları, şöför aranıyor, tır şöförü arayan firmalar, kayseri şöför iş ilanları, özel şöför iş ilanları, izmir şöför ilanları, özel şöför, tır şöförü arayanlar, izmir şöför iş ilanları, sofor is ilanlari, şöför iş ilanları istanbul, ankara şöför ilanları, şöför arayan firmalar, şoför iş ilanları, iş ilanları şöför, şöför iş ilanları istanbul avrupa yakası b sınıfı







  • Şoför
    Beyler ben 14 yaşından beri araba kullanıyorum. 18 yaşına bastığım gün ilk işim ehliyet almak olmuştu. Yani demem o ki araba sürmek benim için çok ayrı. Balıkesirdeyken özel şoförlük yapardım ama taşındıktan sonra bütün düzenim değişti. Şimdi İzmirdeyim, bir türlü severek yaptığım işi yapamıyorum. İnternette bir özgeçmiş hazırladım. Cvbenim.com bir iki iş ilanı çıkardı karşıma ama daha görüşmeye çağrılmayı bekliyorum. Aranızda belki yardımcı olabilecek biri vardır diye yazıyorum bunları da. Bir ön ayak oluverseniz çok güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.